Πολύς λαός ακόμη πιστεύει οτι είμαστε ελεύθεροι , οτι έχουμε Δημοκρατία και οτι οι βουλευτές φροντίζουν για το καλό μας ! Τα έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτά .
Κάποιοι ( που βλέπουν την αλήθεια ) λένε οτι ο λαός είναι σκλάβος με την θέλησή του . Θα απαντήσω ως εξής : Θα είναι σκλάβος με την θέλησή του όταν υπάρξει μια πνευματική ηγεσία και του δείξει την αλήθεια . Αν σκύψει το κεφάλι και συνεχίσει την απραξία , θα είναι δούλος με την θέλησή του . Αλλά μέχρι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ η πνευματική ηγεσία δεν έχουμε δικαίωμα να τον κατηγορούμε . Ο λαός δεν ξέρει πολλά και χωρίς πνευματική ηγεσία εύκολα ξεγελιέται απο τους κακούς .
Πρότεινα λοιπόν να δημιουργηθεί ένα Σώμα Πνευματικών Ηγετών που θα πεί στον λαό την σκληρή αλήθεια : Οτι ουδέποτε ( μετά το 140 πΧ ) ελευθερωθήκαμε . Είμαστε σκλαβωμένοι και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ακόμη δεν έγινε ( ή δεν ολοκληρώθηκε ) .
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ :
1) Χρειάζεται παράβολο για να κατεβείς στην πολιτική . Δηλαδή οι φτωχοί δεν έχουν δικαίωμα να πολιτευθούν . Σε υποχρεώνουν να έχεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και συγκεκριμένο ποσοστό γυναικών . Και αύριο μπορει να τους καπνίσει και να πούν "Θα έχεις και ποσοστό ομοφυλοφίλων και μελαψών και κτηνοβατών και πρώην φυλακισμένων ..." .
2) Ο κομματάρχης βάζει όποια ονόματα γουστάρει στο ψηφοδέλτιο . Δηλαδή αν ο κομματάρχης είναι διεφθαρμένος , βάζει μόνο διεφθαρμένους .
3) Τον πολιτικό που εκλέξαμε δεν μπορούμε να τον ανακαλέσουμε ( αν αποδειχθεί απατεών και ανίκανος ) .
4) Οι πολιτικοί , απο μόνοι τους , ψήφισαν για τον εαυτό τους ΑΣΥΛΙΑ χωρίς να μας ρωτήσουν !
5) Οι πολιτικοί , απο μόνοι τους , ψήφισαν παχυλούς μισθούς για τον εαυτό τους χωρίς να μας ρωτήσουν !
6) Τα κόμματα παίρνουν επιχορηγήσεις και δάνεια και ξαφνικά αυτοκαταργούνται και τα δάνεια παραγράφονται !
7) Οι πολιτικοί ( χωρίς να μας ρωτήσουν ) βάλαν ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ να καταμετρά τις ψήφους και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν !
8) Ενώ ο λαός τους πληρώνει όλους , δεν έχει δικαίωμα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ κανέναν : Δικαστές , αστυνομικούς , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ( ο κάθε αλήτης μπορεί να γίνει ) , στρατιωτικούς , τραπεζικούς , ιερείς , πανεπιστημιακούς ....
Στην Τουρκοκρατία ήμασταν καλύτερα στο θέμα της Δικαιοσύνης διότι είχαμε τις Δημογεροντίες . Ο Δημογέρων ήταν μέλος της τοπικής κοινωνίας και δεν είχε συμφέρον απο την παρακμή της . Ενώ ο διορισμένος δικαστής ζεί αλλού . Δεν τον νοιάζει αν παρακμάσει η τοπική κοινωνία .
9) Χωρίς να μας ρωτούν αν συμφωνούμε , μας φορολογούν ΟΛΟΥΣ για να πληρώνουν χριστιανικά και μουσουλμανικά ιερατεία .
10) Χωρίς να μας ρωτήσουν ποτέ απεφάσισαν οτι θα υπάρχει Εκκλησιαστική Περιουσία και Βακούφια ( ενίοτε επικαλούμενοι διαταγές αυτοκρατόρων του Βυζαντίου και Σουλτάνων ! )
11) Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αυτονομίας στους Δήμους . Όλα νομοθετούνται στην Αθήνα .
12) Ο Υπουργός στην Αθήνα συλλέγει τους φόρους και ΕΑΝ θέλει μοιράζει ψίχουλα στους Δήμους ( ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο )
13) Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει σε ΙΔΙΩΤΗ και ουδείς τολμά να αναφέρει το όνομά του ούτε να τον ελέγξει !
14) Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο το έκαναν πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και δεν πληρώνει φόρο !
15) Ασήμαντες μειονότητες κρατούν το δικαίωμα να κατέχουν ακίνητη περιουσία αλλά όταν έρχεται η ώρα να υπερασπίσουν αυτή την γή δηλώνουν "Α, όχι . Εγώ είμαι ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ . Εσείς , τα κορόϊδα , να πολεμήσετε !" . Κανείς δεν μας ρώτησε αν συμφωνούμε .
16) Υπάρχουν ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ . Δηλαδή ολοφάνερα ο δικαστής και ο κατηγορούμενος μπορούν να ομολογούν οτι ανήκουν στην ίδια ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ που αλληλοϋποστηρίζεται ! Και μας λένε οτι αυτό είναι δίκαιο και ηθικό να συμβαίνει σε μια ελεύθερη χώρα !
17 ) Μοιράζουν ιθαγένειες και ελληνοποιήσεις χωρίς να ρωτούν κανέναν !

ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι είμαστε ακόμη σκλάβοι ! Υπάρχουν πάντα μπρός στα μάτια μας . Ολοφάνερες . Και όμως ο λαός δεν τις αντιλαμβάνεται μέχρι που κάποια πνευματική ηγεσία να του επιστήσει την προσοχή .
Καλώ λοιπόν όλους όσους φλέγονται απο τον πόθο για ένδοξα έργα , να δηλώσουν "παρών" στην συγκρότηση της Νέας Πνευματικής Ηγεσίας . Της πρώτης μετά το 140 πΧ !