ΘΕΜΑΤΑ  ΠΟΥ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ


Απόσπασμα  απο  το  περίφημο  μυθιστόρημα  του  Estragon  De  Fumes    "Καντηλανάφτης  στην  ενορία  των  μπουρδέλων"  που  έκανε  πάταγο  όπου  δημοσιεύθηκε :

-Πώς   σου  φέρεται  η  κυβέρνηση  ;
- Με  έχει  χεσμένο .  Όλη  μέρα  τρέχω  για  να  πιάσω  εγκληματίες  και  μόλις  τους  πιάσω  τους  αφήνει  πάλι  ελεύθερους .
-Ας  πούμε  οτι  μένεις  πιστός  στην  κυβέρνηση .  Ποιό  είναι  το  μέλλον  σου ; 
- Ένας  μισθουλάκος .  Και  όταν  αποστρατευθώ  ,  μια  συνταξούλα  της  κακιάς  ώρας .
- Για   τα  παιδιά  σου  καμμιά  εξασφάλιση  ; 
- Καμμία .

- Λοιπόν , άκου  μια  πρόταση :  Απο  εσένα  θέλω  να  τραβήξεις   ΜΙΑ  ΦΟΡΑ  μόνο  την  σκανδάλη ..
-  Μιά  φορά ;
- Ναί ,  μόνο  μια  φορά .  Θα  σκοτώσεις   ΕΝΑΝ  μόνο  .  Τους  υπόλοιπους   άστους  να  τους  αναλάβουν  οι  δικοί  μου .
- Δηλαδή  μου  ζητάς  να  ξεκινήσω  την  επανάσταση...
- Ακριβώς !
- Και  τί  θα  κερδίσω ;
- Θα  διαλέξεις   τρία  πάμπλουτα  λαμόγια   και  θα   πάρεις   τις  περιουσίες  τους !
- Και  όλα  αυτά   για   ΜΙΑ  πιστολιά  που  θα  ρίξω ; 
- Ναί . 
- Υπάρχουν  τόσα  πολλά  λαμόγια   για  να  αμειφθούν   όλοι  οι  συνάδελφοί  μου  που  θα  κάνουν  το  ίδιο ;
- Μόνο  οι  τριακόσιοι   πρώτοι  θα  αμειφθούν  .   Σίγουρα  υπάρχουν  εννιακόσια  λαμόγια  σε όλη  την  χώρα .

 Ο  Valon  De  Buka  πλήρωσε   το  ποτό  του  και  έφυγε . Ο  Santiago  έμεινε  ώρα  με  τα  λόγια  του   Valon   να  κουδουνίζουν  στα  αυτιά  του .
    "Λές ; "   σκέφθηκε .  "Είναι  τόσο  εύκολο ;"
------------------------------------------------------------------------------
ΕΝΑΣ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΒΡΟ .

Το τελευταίο πλήγμα της αξιοπρέπειας

Επικοινωνώ μαζί σας σήμερα, έχοντας τηρήσει μέχρι τώρα, την αξιοπρεπή σιγή και απόσταση που επιβάλλει το σχήμα της επαγγελματικής μου ιδιότητας, αλλά και η αυτεπιβαλλόμενη αξιοπρέπεια του μαχόμενου Έλληνα βιοπαλαιστή.

Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς επί 30 συναπτά έτη, ανέλαβα με αγόγγυστη προσήλωση, τα υψηλά καθήκοντα που μου ανέθεσε η Πατρίδα μου και μέχρι σήμερα, όπως μαρτυρούν και οι περιοδικές αξιολογήσεις των προϊσταμένων μου, ανταποκρίθηκα επιτυχώς.

Οικογενειάρχης κατ΄ επιλογήν

πολύτεκνος κατά συνείδηση υπηρέτησα τα μισά και παραπάνω έτη της θητείας μου στον Βόρειο Έβρο, προσαρμόζοντας τις ανάγκες της υπηρεσίας στην ζωή μου, μια και παντρεύτηκα εδώ, αγόρασα (επί δανείω) σπίτι εδώ, μεγαλώνω τρία παλληκάρια εδώ, και προσδοκώ να τελειώσω τον βίο μου εδώ, στο μεθοριακό μετερίζι του Ελληνισμού.

Βίωσα εδώ και δεκαετίες, την αμετροεπή οικονομική μας πολιτική, και τέθηκα εκόντας-άκοντας πάντα πρώτος στην κάθε κυβερνητική απόφαση, προσαρμόζοντας επί δεκαετίες την ζωή μου, σε ένα πληθωρισμένο βιοπορισμό, που ποτέ ο μισθός δεν επαρκούσε, αλλά έστω και με δανεισμό, κατάφερνε να διατηρήσει εμένα και την οικογένειά μου στα όρια της αξιοπρέπειας, ίσα-ίσα για να μπορώ να εκπληρώσω την αποστολή μου.

Εδώ και τρία χρόνια, βιώνω και την τελευταία πράξη της αδικίας, στο πρόσωπο μου, στην ιδιότητά μου και στην οικογένειά μου, με την πρωτοφανή στα χρονικά συρρίκνωση των ήδη μέχρι τότε πληθωρισμένων και στερουμένων ισολογισμού (έναντι των πραγματικών αναγκών διαβίωσης) αποδοχών μου.

Και πάλι δεν ομίλησα. Και πάλι αγόγγυστα σήκωσα το βάρος και την στέρηση, συνηθισμένος στην λιτή ζωή του στρατιώτη. Αλλά μάλλον, άνοιξα την όρεξη του τιμητή του έργου μου, να συνεχίζει να μου στερεί σταδιακά εδώ και τρία χρόνια, κομμάτι κομμάτι την αξιοπρέπειά μου. Έτσι, κοντεύοντας τα 50 μου χρόνια, είδα μέρα την μέρα, να μου αποδομούν, ότι προσπάθησα να φτιάξω τίμια για την οικογένειά μου.

Έγινα αρχικά ασυνεπής οφειλέτης των πιστωτικών ιδρυμάτων, τα οποία με ψυχρή λογιστική τόκισαν την ασυνέπειά μου και την έφεραν στην πλήρη αδυναμία εξόφλησης.

Αναγκάστηκα να ζητήσω δικαιοσύνη και μετά κόπων και βασάνων, έφτασα να αιτηθώ το κούρεμα που προβλέπει ο Νόμος Κατσέλη περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Έφτασα στο σημείο, να χάσω το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο , νομή και αυτό της τράπεζας που ψυχρά το κατάσχεσε.

Αθέτησα αναγκαστικά να εξοφλήσω τα χρέη μου στην εφορία για το 2012 (μια και το ασύλληπτο για μένα ποσό των 2817 ευρώ, αδυνατώ από πέρισυ να το πληρώσω έστω και τμηματικά).

Είδα το υπόλοιπο των αποδοχών μου από τα Χριστούγεννα να συρρικνώνεται στα 500 ευρώ μηνιαίως (ακόμα και σήμερα τόσα παίρνω), βίωσα και βιώνω την ανεργία της συζύγου μου, ζώ την ειρωνεία της ανακοίνωσης της πρόσληψής της στον ίδιο φορέα και με την ίδια ειδικότητα εδώ και 40 μέρες, αλλά ακόμη να την καλέσουν να εργασθεί (βλέπεις δεν αρκεί να πρωτεύσεις σε ένα διαγωνισμό, δεν αρκεί να το ανακοινώσουν εγγράφως, χρειάζεται και επιβεβαίωση από τον ΑΣΕΠ και έκδοση ΦΕΚ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, για να μπορέσει μια πολύτεκνη μάνα, με 3 πτυχία αναγνωρισμένα από το κράτος και άλλα επικουρικά προσόντα να εργασθεί για λίγους μήνες και να ταΐσει τα παιδιά της).

Έζησα την ειρωνεία της στέρησης των παγίων οδοιπορικών παραμεθορίου, λες και 200 ευρώ και αυτά με κρατήσεις, έβαλαν μέσα τον κρατικό προϋπολογισμό.

Έζησα παράλληλα την διακοπή του ισόβιου πολυτεκνικού επιδόματος της συζύγου μου από τον ΟΓΑ , λες και η διατίμηση των 320 ευρώ το δίμηνο μπορεί να αντισταθμίσει τις ανάγκες μιας πολύτεκνης μάνας να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Δέχτηκα σιωπηρά να διακανονίζω μήνα τον μήνα επί 3 χρόνια τις οφειλές μου στην ΔΕΗ -μια αδιάκοπη στέρηση του υπολοίπου των πενιχρών αποδοχών μου, χωρίς έλεος, υπό την απειλή της στέρησης του αγαθού του ηλεκτρισμού.

Ζήσαμε με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου, αυτό το χειμώνα εδώ πάνω, με κρύο, στερούμενοι εδώ και δύο χειμώνες το πετρέλαιο, μια και οι τιμές ήταν απαγορευτικές. Τρυπήσαμε τους τοίχους και βγάλαμε καπνοδόχους, ξεθάψαμε σόμπες από τις αποθήκες των παππούδων, μαζέψαμε ξύλα και τα κάψαμε, ανάψαμε καλοριφέρ ηλεκτρικά, κλιματιστικά και ότι άλλο βρήκαμε για να ζεστάνουμε το σπίτι μας.

Και τους τελευταίους δύο μήνες, ήρθε και η κορύφωση.

Η ΔΕΗ, συνεπής συνέταιρος μου κάθε μήνα εδώ και τρία χρόνια, μας έστειλε το λογαριασμό της.

Απελπισμένα ζήτησα πριν ένα μήνα διακανονισμό εκ νέου, και πήρα την απάντηση να πληρώσω σε 4 δόσεις από 300 ευρώ.

Και το δέχτηκα. Και πλήρωσα μια δόση. Και πριν μια εβδομάδα, ήρθε και ο εξοφλητικός λογαριασμός, να μου φορτώσει συνολικά (μαζί με τα οφειλόμενα) να πληρώσω 2785 ευρώ, μέχρι τις 29 Απριλίου. Με ειδοποίηση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Και σήμερα, 1η Μαΐου, πήγα στην τοπική ΔΕΗ, για να εισπράξω την απάντηση, ότι δεν ανήκω στις κοινωνικές ομάδες που ευεργετούνται από τον διακανονισμό πολλαπλών (έως 48 δόσεων) λόγω υψηλής κατανάλωσης και λόγω εισοδήματος, ότι δεν γίνεται διακανονισμός πάνω σε ήδη συναφθέντα διακανονισμό που μάλιστα αθετήθηκε (πέρασε βλέπεις ο Απρίλιος), ότι οφείλω να καταβάλω άμεσα το ποσό μέχρι την μετά το Πάσχα Τετάρτη 8-5-13(βλέπετε το ανθρωπιστικό πρόσωπο των κοινωφελών υπηρεσιών περιορίζεται μόνο στις ημέρες των θρησκευτικών αργιών), ή το ήμισυ αυτού και να αιτηθώ εκ νέου διακανονισμό -και να παρακαλέσω να εγκριθεί νέος με 1-2 δόσεις σύν τα τρέχοντα που θα έρθουν-, ειδάλλως, τα κεντρικά -μου το τόνισαν αυτό αποποιούμενοι πάσης προσωπικής ευθύνης και εν πλήρη κατανοήσει του προβλήματός μου- θα αποστείλουν εντολή σε εργολάβο να μου διακόψει την παροχή.

Κι εγώ κοιτάζοντας το τελευταίο εκατοστάρικο -από τα 5 της τελευταίας μου μισθοδοσίας- αποχώρησα ευχόμενος στους υπαλλήλους καλό Πάσχα.

Αυτή την μεγάλη Τετάρτη, 1-5-13, η αξιοπρέπεια ενός ακόμη σιωπηρά μαχόμενου Έλληνα πολίτη, Αξιωματικού εν ενεργεία στην Μεθόριο και πολύτεκνου οικογενειάρχη και συζύγου άνεργης -επιτυχούσης αλλά μη προσληφθήσας- έλαβε το ύστατο της πλήγμα. Αμέσως μετά τις κωδωνοκρουσίες της επερχόμενης Ανάστασης, το μόνο φως που θα απομείνει στο σπίτι και την οικογένειά μου, θα είναι το Άγιο Αναστάσιμο Φως στην λαμπάδα και στο κανδήλι (για όσο υπάρχει λάδι να κάψει).

Κι εγώ αγόγγυστος, χωρίς επιρροή από τα προαναφερόμενα, αύριο το πρωί όπως και κάθε μέρα που θα ακολουθήσει, θα φορέσω την στολή μου και θα σταθώ εν πλήρη αφοσίωση όρθιος στο στρατιωτικό τμήμα που διοικώ και θα ασκήσω ανεπηρέαστος τα καθήκοντά μου, με απόλυτο γνώμονα το συμφέρον της υπηρεσίας μου.

Ζητώ συγνώμη, αν η ανθρώπινη ανεπάρκειά μου, μειώνει την αυτεπάγγελτη απαίτηση των συν-Ελλήνων που με θέλουν στην έπαλξή μου, περήφανο Στρατιώτη. Υπόσχομαι να μην τους απογοητεύσω, παρά τις προσωπικές στερήσεις μου.

Αδυνατώντας όμως, να ανταποκριθώ πλέον στην επιβίωση της οικογένειάς μου, θεώρησα σωστό, να τολμήσω να δημοσιεύσω το πρόβλημά μου, ελπίζοντας τουλάχιστον στην κατά το μέτρο του δυνατού ανταπόκριση κάποιων αρμοδίων.

Με την εναπομένουσα αξιοπρέπεια εκ μέρους μου και της οικογένειάς μου, που καλείται να ανέβει κι άλλο Γολγοθά, σας εύχομαι Καλή Ανάσταση.

kranos

-------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ         Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ 

Στις 16 Απριλίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ., δικάζεται η έφεση μου στο Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών, Πέτρου Ράλλη 1.
(Κρίθηκa ένοχος για τις απόψεις μου και την ιδεολογία που ανάρτησα στην προσωπική μου σελίδα στο facebook. 

Δείτε περισσότερα εδώ : http://asimpiestos.blogspot.com/2012/04/24-2012.html

Σας παρακαλώ όλους τους Ελεύθερα Σκεπτόμενους Έλληνες (εφόσον σας το επιτρέπει ο χρόνος και η εργασίας σας), να παρευρεθείτε στην δίκη μου.

Η παρουσία σας θα είναι για εμένα πολύτιμη, καθώς θα πρέπει να υπερασπισθώ τον εαυτό μου, χωρίς δικηγόρο. 

Τα οικονομικά μου βλέπετε, δεν διαφέρουν από τα δικά σας και δεν το επιτρέπουν, αλλά και η συνάντησή μου με δικηγόρους πατριώτες, με αντιμνημονιακούς, με αριστερούς και δεξιούς, ήταν άκαρπες....

Για να παραστούν, μου ζήτησαν ποσά άνω των 1500 ευρώ, την στιγμή που οι 4 μήνες φυλάκισης μεταφράζονται σε εξαγοράσιμους μόλις 600 ευρώ.

Παρ όλα αυτά τους ευχαριστώ γιατί μου έδωσαν να καταλάβω για μια ακόμη φορά ότι πολλοί βρίσκονται στον αγώνα για προσωπικό όφελος και ο στόχος  τους είναι είτε μια θέση στην βουλή των νεοταξικών, είτε το οικονομικό κέρδος.

Με τη δική σας παρουσία και το δικό σας βλέμμα, θα πάρω δύναμη γι αυτή την τόσο δύσκολη δοκιμασία. Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, ελπίζω να είμαι στην προσευχή σας.
Επίσης, εσείς που διαβάζετε την πρόσκλησή μου, σας παρακαλώ κοινοποιήσετε την στο facebook ή αποστείλατε τη με e-mail σε γνωστούς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων όλους εσάς.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλα τα blogs που θα το κοινοποιήσουν. 

Έλληνες, συνεχίστε τον αγώνα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και μην ξεχνάτε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη :
ταν μου πειράξουν τήν πατρίδα καί τή θρησκεία μου, θά μιλήσω, θά νεργήσω κι ,τί θέλουν ς μου κάνουν

Με εκτίμηση 
 Α. ΤΣΑΚΑΛΗΣ

----------------------------------------------------

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  24-25 Μαρτίου  2012
   
   Απο  τους   15.562   συλληφθέντες  , το  2011 , για  κλοπές  ,  διαρρήξεις  και  ληστείες  οι  περισσότεροι   αφέθησαν  ελεύθεροι  ! 
  Ανακρίτρια  άφησε  ελεύθερα  με  χρηματική  εγγύηση  μέλη  σπείρας   που  διέπραξε   30  διαρρήξεις  σε  σπίτια ( 
εννοείται  οτι  η  Αστυνομία  είχε  κουραστεί  για  να  τους  συλλάβει ) . Τους  έδωσε  μάλιστα  την  δυνατότητα  να  πληρώσουν  τα  χρήματα  της  εγγύησης   μια  εβδομάδα  μετά . Το  αποτέλεσμα  ήταν  να  μην  εμφανισθούν  ποτέ   και  η  ανακρίτρια  να  βγάλει  ένταλμα  ζητώντας  απο  την  Αστυνομία  να  τους  ξανασυλλάβει  για   παραβίαση  των  περιοριστικών  όρων !

----------------------------------------------------------
  29-5-2012   , Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   :
Σκηνές που θυμίζουν όχι απλά τρίτο αλλά τέταρτο κόσμο εκτυλίσσονται καθημερινά έξω από την έδρα της διεύθυνσης αλλοδαπών Αττικής... (ΔΑΑ), στην Π. Ράλλη με το κράτος να απουσιάζει χαρακτηριστικά αφήνοντας όλη την περιοχή στο έλεος των λαθροεισβολέων, οι οποίοι καταθέτουν αιτήσεις για χορήγηση "πολιτικού" ασύλου.
Απαράδεκτες καταστάσεις που η πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει λόγω ανικανότητας, εγκληματικής αδιαφορίας και έλλειψης πολιτικής.
Το τελευταίο σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στις 25 Μαΐου με τον σοβαρότατο τραυματισμό αστυνομικού από λαθρομετανάστες νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝ σε πολύ άσχημη κατάσταση-κατέδειξε το άθλιο της κατάστασης που επικρατεί έξω από την ΔΑΑ.
Αφορμή υποτίθεται ότι ήταν συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη σειρά για την υποβολή της αίτησης, τα ευρήματα όμως της Αστυνομίας δείχνουν ότι τα επεισόδια ήταν προετοιμασμένα.
Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν εφτά φιάλες μπύρας με εύφλεκτο υγρό κοκτέιλ μολότοφ- 52 ξύλινους λοστούς, ένα σκεπάρνι και πέτρες. Είναι δυνατόν οι αλλοδαποί που περιμένουν για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου να έχουν συγκεντρωμένα όπλα που παραπέμπουν σε αντάρτικο πόλεων και αναταραχές;
Και η κατάσταση βέβαια μόνο ελπιδοφόρα δεν φαίνεται. Πέρυσι το πρώτο τετράμηνο είχαν συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα 21.932 άτομα, και παρά όλη το θόρυβο γύρω από τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και τους φράκτες -που δε γίνονται- καταφέραμε να ανεβάσουμε τον αριθμό αυτό το 2012 στους 26.737 λαθροεισβολείς, ενώ παράλληλα 18 Έλληνες έχουν μαχαιρωθεί, στραγγαλιστεί, χτυπηθεί μέχρι τέλους βρίσκοντας το θάνατο από αλλοδαπούς από τις αρχές του 2012.

-------------------------------------------------------------

  ΠΟΤΕ  ΘΑ  ΕΠΕΜΒΕΙ  Ο  ΣΤΡΑΤΟΣ ;

    Πολύς  κόσμος  περιμένει    την  σωτηρία  απο  την  επέμβαση  του  Στρατού .  Μια  αρκετά  μεγάλη  μερίδα  πολιτών  ,  που  δεν  συμπαθεί   το  σπόρ  "σκέψη"   ,  υιοθετεί  άκριτα  την  προπαγάνδα  των  καθεστωτικών  ΜΜΕ  οτι  όποιος   στρατιωτικός  ανατρέπει   πολιτικούς  είναι  "χουντικός"  .  Και  δεν  κάθεται  να  σκεφθεί  οτι  μετά  απο  35  χρόνια   "κάθαρσης"    δεν  είναι  δυνατόν  να  απέμειναν  χουντικά  "σταγονίδια"   !
 Υπάρχει  όμως  μια  κόκκινη  γραμμή   μετά  την  οποία   η  πλειοψηφία  των  πολιτών  θα  ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ  την  επέμβαση  του  Στρατού .  Και  εξηγούμαι :
 
   Σε  λίγο  καιρό  πιθανόν  να  γίνουν  εκλογές . Πιθανόν   το  ΠΑΣΟΚ  να  συντριβεί .  Οι  πρωτοκλασσάτοι  του  τότε   θα  δηλώσουν  "συντετριμμένοι"    και  θα  φύγουν  στο  εξωτερικό  για  να  "ζήσουν  παρέα  με  την  θλίψη"  . 
Είναι  ηλίου  φαεινότερον όμως   οτι  δεν  είναι  καθόλου  "συντετριμμένοι"  .  Απλώς  εξετέλεσαν  άψογα  μια  αποστολή  ( παρέδωσαν  την  εθνική  κυριαρχία   σε  ξένους  τραπεζίτες )   και  πάνε  στην  Καλιφόρνια  για  να  ξεκοκκαλίσουν  την  παχυλή  αμοιβή  τους !!!
Αν  ΚΑΙ  ΑΥΤΟ   το   καταπιούμε  θα  είμαστε  τα  κορόϊδα   των  κορόϊδων  !  Τότε  πρέπει  να  επέμβει  ο  Στρατός   και  να  πεί  "Αφού   καταντήσατε  την  Ελλάδα  μια   τριτοκοσμική  χώρα   ,  θα  μείνετε  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  εδώ  για  να  απολαύσετε   το  αποτέλεσμα  των  πράξεών  σας !"  .
Έτσι  όταν  ο  Jeffry  Papandreou   θα  είναι   ένας  απλός  πολίτης   ( χωρίς  ασυλία  και  αστυνομικούς   τριγύρω  του )  θα  πρέπει  να   βγαίνει  να  ψωνίσει  τον  χυμό  παπάγιας  του  εκτεθειμένος   στην  λαϊκή  οργή  και  στους  διάφορους  εγκληματίες .
Ο  Στρατός  πρέπει  να  δηλώσει   σαφώς  ότι  "Εάν  φύγουν  ο  Παπανδρέου  ,  ο  Σημίτης  ,  ο  Τσοχατζόπουλος  ,  ο  Πάγκαλος  ,   ο  Βενιζέλος ,   ο  Λαλιώτης  ,  η  Δαμανάκη ,  η  Παπαρήγα  ,  ο  Τσίπρας  και    ο  Καρατζαφέρης  θα  πάρουμε  την  εξουσία με  τα  όπλα "  .
 Κάθε   πρώην  βουλευτής  ή  υπουργός  που  θα   εγκαταλείπει  την  χώρα  θα  συνεπάγεται    και  μείωση  του  χρέους  μας κατά  ανάλογο  ποσό .  Για  κάθε  βουλευτή  ένα  δίς  ευρώ .  Για  κάθε υπουργό   30  δίς  ευρώ . Ο  Παπανδρέου Jeffry  300  δίς  ευρώ  .  Ο  Παπανδρέου  Nickolas  200  δίς   ευρώ .  Ο  Σημίτης  300  δίς  ευρώ .  Ο  Τσοχατζόπουλος   100   δίς  ευρώ . Ο  Πάγκαλος   100 δίς  ευρώ  . Μητσοτάκηδες  ,  Καραμανλήδες ,  Μπακατσέλοι ,  Beni-zelon - tourkoglou   , μεγαλοεκδότες  ,  καναλάρχες  ,  μεγαλοεργολάβοι  ,  όλοι  θα  έχουν  μια  ταρίφα .
 Αφού  δώσανε  άσυλο   στον  Χριστοφοράκο  μειώνεται  το  χρέος  μας   κατά  το  ποσόν  που  μας  ζημίωσε  η  SIEMENS . Κάποιος   άλλος  την  κοπάνησε   για  το   Μοντεβιδέο . Αν  δεν  μας  τον  φέρουν  πίσω  σβήνουμε  απο  το  χρέος  μας  το  ποσόν  που  έκλεψε . 
Στο  τέλος  θα  βρεθούν  να  μας  χρωστάνε  κιόλας !

7-2-2011
ΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ    ΟΙ  ΕΝΟΠΛΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ

  Γιατί  οι  Ένοπλες   Δυνάμεις  ανέχονται  τους  αλήτες   που  κυβερνούν  ;  
Τόσα  σκάνδαλα  ακούσαμε   τα  τελευταία   36  χρόνια .  Όλα  ψέμματα  ήταν  ;  Η εγκληματικότητα  ανέβηκε  στα  ύψη .  Τυχαίο  ήταν  ;  Δεν  φταίει  κανείς  πολιτικός ;  Τα  χρέη  εκτοξεύτηκαν .  Οι  πολιτικοί  δεν  φταίνε ;  Γεμίσαμε  λαθρομετανάστες .  Δεν  ευθύνονται  οι  πολιτικοί ;  Παντού  μόνο  αποτυχίες  έχει  να  παρουσιάσει  η  Ελλάδα ;  ΔΕΝ  ΦΤΑΙΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ  ΓΙ'  ΑΥΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΠΑΝΤΩΝ  ; 

   1)  Διότι  οι  αλήτες  είναι  προστατευόμενοι   της  Νέας  Τάξης .

   2)  Διότι  δεν  εμφανίστηκε    μια  εναλλακτική    ηγετική  ομάδα  που  να   εμπνέει   εμπιστοσύνη .  Δηλαδή   να  διώξουν  οι  πολιτικοί   τους  αλήτες  για  να  φέρουν  ποιόν ;


    Αυτοί  είναι    οι  μοναδικοί   λόγοι  .  Ας  τους  δούμε   αναλυτικά  .

  2)   Το  να  συγκροτηθεί   μια   αξιόπιστη  ηγετική  ομάδα  είναι  υπόθεση  δική  μας  .  Εμείς  πρέπει  να  ενεργοποιηθούμε .
        Χρειάζεται  μια  ομάδα  που  να  πληρεί  αυτές  τις  προϋποθέσεις  : 
          - Τα μέλη  της  να  πείθουν  οτι  είναι    ψυχολογικά  υγιή   .
          - Να  έχει  ένα  σχέδιο  δράσης  που  να   φαίνεται  ικανό   να  νικήσει  την  Νέα  Τάξη  ( ή  τουλάχιστον  να  εξασφαλίσει  την  ανοχή  της ) .


  1)  Αυτός    ο  λόγος  έχει   ακυρωθεί  απο  την  ίδια  την  Νέα  Τάξη  .  Ένας  θεμελιώδης  κανόνας   των  ισχυρών   είναι  "ΚΑΝΕ  ΤΗΝ  ΥΠΟΤΑΓΗ  ΠΙΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ  ΑΠΟ   ΤΗΝ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"  .  Ο  Παπαδόπουλος   το  1973   έκανε  ακριβώς  αυτό  το  λάθος  .  Διέκοψε  την  αναβολή  των    "απείθαρχων"    φοιτητών  για  να  τους  πάρει  στον  Στρατό  ( όπου  θα μπορούσε  να  τους  δέρνει  αθόρυβα )  .  Έτσι  όμως   έκανε  την  υποταγή   χειρότερη  απο  την  επανάσταση  .  Αν  οι  φοιτητές   υπάκουαν  και  πήγαιναν  στον  Στρατό  θα   έτρωγαν  ξύλο  .  Αν  επαναστατούσαν  πάλι  θα  έτρωγαν  ξύλο  .  Με  την  επανάσταση  όμως   είχαν  και  μια  ελπίδα   να   ανατρέψουν  το  καθεστώς !

 Η  Νέα  Τάξη  μας  έφερε   τους   μετανάστες  .  Αν  υποταχθούμε   θα  εξαφανισθούμε  σαν  έθνος .  Σύντομα  οι  μελαψοί  της  Ασίας   θα  γίνονται  αξιωματικοί  στον  Στρατό  και  στην  Αστυνομία  και τότε  το  έχουμε  χάσει  το  παιγνίδι .  Θα   μας  διώξουν  απο  την  χώρα  ή  θα  μας  δολοφονήσουν  σιγά-σιγά .
Αν  όμως  επαναστατήσουμε    έχουμε  ελπίδες   επιτυχίας !


********************************************

7 Δεκεμβρίου 2010

Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24χρονος αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων ...

Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών.
Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
Δεν είχε μάνα να τον κλάψει, γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε, πονάνε το ίδιο.
Ποιος είναι ο αστυνομικός;


Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....
"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικου χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και ''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".


Γι' αυτό το γεγονός όμως, κανένας δημοσιογράφος δε θα φωνάξει, κανένα Ιντυμίντια δε θα γράψει αράδες, κανένας ψευτοδημοκράτης δε θα αναρτήσει έστω και μία γραμμή.

Θα μπορούσε να είναι σημαντική είδηση αλλά δυστυχώς πρόκειται γαι άλλο ένα hoax mail

 

Πηγή: news24gr
το είδαμε στο Ασυμπίεστος

-----------------------------------------------------------

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.


Πληροφορίες που έρχονται από πολλές μεριές, και κυρίως από το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων το οποίο δεν έχει λόγους να φοβάται, μας λένε ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά. Δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλάν για την, σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.
Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών συμμοριών που εδρεύουν στο κοινοβούλιο, ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους κανίβαλους μισθοφόρους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.
Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής. Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.
Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας,  εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καλείται να διαψεύσει τις πληροφορίες και να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα αυτό:
1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;
Kαι παράλληλα να σας θυμίσουμε ότι τα χώματα της πατρίδας μας πολλοί θέλησαν να τα πατήσουν αλλά κανενός κατακτητή το πόδι δεν έδεσε με το έδαφος της.

Είμαστε έτοιμοι.


------------------------------------------------------

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ - ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ


Συμπαραστεκόμαστε εγώ και πολλοί συνάδελφοί μου,στην άρνηση του αστυνομικού υπαλλήλου να δεχθεί την ηλεκτρονική ταυτότητα για τους λόγους τους οποίους επικαλέστηκε. Προς επίρρωση των λόγων αυτών,παραθέτω υπηρεσιακή μου αναφορά,για την άρνηση μου να παραλάβω την κάρτα ΑΜΚΑ,η οποία και έγινε δεκτή. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσουμε και στην τυχόν αλλαγή της υπηρεσιακής μας ταυτότητας και ελπίζουμε να μοιάσουμε στον αστυνομικό συνάδελφό μας.
Αθανάσιος Τσακάλης

  Λεπτομέρειες  στην  :    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/blog-post_9047.html
----------------------------------------------------

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ   ΣΤΗΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ


Όπως   δημοσιεύθηκε   στα  

http://greeknation.blogspot.com/2010/10/19.html#more
 
http://greeknation.blogspot.com/2010/10/blog-post_9566.html


ο  αρχιφύλακας   Δημήτριος  Ανδρεάκης      πρόκειται    να  απολυθεί    επειδή   αρνήθηκε  να  παραλάβει  την  ηλεκτρονική  Κάρτα  του  Πολίτη .
Παλαιά  είχε  απολυθεί    και  άλλος  αστυνομικός   που  είχε  συνταχθεί  με  το  πλήθος  που  διαδήλωνε  κατά  των  νέων  ταυτοτήτων .

Επειδή   η  συμμορία που  μας  διοικεί  χοντραίνει  το  παιγνίδι  πρέπει  να  δούμε   πώς  θα  αντιδράσουμε  .
Στην  αρχή  η  Κάρτα  του Πολίτη  θα  μας  διευκολύνει   την  ζωή  αλλά  όταν όλοι   οι  λαοί  την  αποδεχτούν  θα  αρχίσουν  τα  δύσκολα  :
#  Θα  σου  σβήνουν  το  ποσόν το  χρημάτων  που  έχεις   στην  Τράπεζα και  δεν  θα  μπορείς  να  αγοράσεις   τίποτα  .
#  Θα  σου  καταγράφουν  αδικήματα  που  δεν  διέπραξες  ποτέ  ή  ύποπτες   αγορές  (  πχ  μεγάλες ποσότητες   νιτρικής  αμμωνίας   ή  μαύρες  κουκούλες  για  το  πρόσωπο  κλπ  ) 

Πρέπει  να  αντιδράσουμε  ;
 Εμείς  οι  αρχαιοελληνιστές    δεν  φοβόμαστε   το   666   αλλά  εντύπωση  προκαλεί  οτι  οι  εξουσιαστές    έβαλαν  αυτόν   ακριβώς  τον  αριθμό   στα   bar  code .  Δύο  τινά  συμβαίνουν  :  Ή  η  Αποκάλυψη   λέει  αλήθειες  ή  οι  εξουσιαστές   έβαλαν  απο  σαδιστική  διάθεση  ΑΥΤΟΝ   ακριβώς  τον  αριθμό  .  Σαν  να  θέλουν  να πούν  "Να  ρε  μαλθάκες .  Το  βλέπατε  οτι σαν  τον  φορούσαμε  τον  αριθμό  και  δεν  είχατε  τα     .....( κότσια ! )  για  να  αντιδράσετε !"

Πρέπει  λοιπόν   να  αντιδράσουμε  για  να  τους  σπάσουμε  τον  τσαμπουκά .  Αν περάσει  αυτό  το  μέτρο   θα  πάρουν  θάρρος  και  για  τα  επόμενα .

Πώς  θα αντιδράσουμε  ; 
Α)  Ο καλύτερος   τρόπος   είναι  να   στρέψουμε   την  Κάρτα  εναντίον   τους  :  Χάκερς   να  γεμίζουν  την   κάρτα  με  ηλεκτρονικό  χρήμα  !  Η  κάρτα  να  φορτωθεί  με  ιό  που  να   αφαιρεί  χρήμα  απο  όσους  έχουν  μεγάλες  καταθέσεις   και  να   το στέλνει  σε  όσους   έχουν  μικρές καταθέσεις .

Β)   Ο  αγώνας  μας   να   εμπεριέχει  το μήνυμα   "ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ  ΣΤΗΝ  ΑΥΤΑΡΚΗ  ΑΓΡΟΤΙΚΗ  ΖΩΗ  ΟΠΟΥ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΕΧΕΤΕ   ΑΝΑΓΚΗ  ΤΟ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ  ΧΡΗΜΑ"   (  βλέπε  λεπτομέρειες  στην   http://pythas.t35.com/hif.html
      ) 

Γ)  Να  μάθουμε  τα  ονόματα  των  δύο  αστυνομικών  .  Να  ανοιχθεί  τραπεζικός  λογαριασμός  στο  όνομά  τους  και  να  καταθέσουμε   όλοι  .  Να  γίνουν  πιο  πλούσιοι απο  πρίν  !  Αυτό  θα  ενθαρρύνει  και  άλλους  μιμητές .

Δ)  Να  τους   καλούμε  σαν  ομιλητές  και  εμψυχωτές  του  αγώνα  μας  . Μπορεί  να  είμαι   αρχαιοελληνιστής   αλλά   θέλω  να  υποβάλλω  τα  σέβη  μου  σ'  αυτούς   τους  δύο  χριστιανούς  .

Ε)  Να  ενημερώσουμε    όλα  τα  χριστιανικά   blogs   .  Να  θέσουμε  ερωτήματα  στους  υπόλοιπους   χριστιανούς  :
     -Πού  είναι   οι  δεσποτάδες   σας    τώρα που     το  "ποίμνιον"     διώκεται  ; 
     -Πού είναι    αυτό  το  γλοιώδες   ασπόνδυλο  που  παριστάνει  τον  αρχιεπίσκοπο ;  Σε ποιά   τρύπα έχει   κρυφτεί  ;
  Για  μένα  τουλάχιστον ,  ο   χριστιανικός  χώρος   έχει  ήδη  αρχηγούς  :  Αυτούς  τους  δύο  αστυνομικούς  !   Αυτοί  είναι   ο  σύγχρονος  Παπαφλέσσας   και  ηγούμενος  Σαμουήλ  .  Με  αυτούς  ευχαρίστως  κάθομαι στο  τραπέζι  και  συζητώ   για  συνεργασία   Χριστιανών - Αρχαιοελληνιστών  ενάντια  στους   επιούσιους .
Μακάρι  οι  Ελληνες  Θεοί  να δώσουν  και  στον  δικό  μας  χώρο   τέτοιους  αρχηγούς !

ΣΤ)  Να  βρεθούν  και  να  ανακοινωθούν  τα  ονόματα  και  οι  διευθύνσεις  των   αξιωματικών  που    απεφάσισαν  τις  απολύσεις    των  δύο  αστυνομικών  .

Αρχικό  κείμενο 23-10-2010

-----------------------------------------
Προσθήκη   23-10-2010

Αυτή   την  στιγμή   δεν   τολμώ   να  συμβουλέψω  κανέναν    που  έχει  μικρά   παιδιά   "Μην   δεχτείς  την  Κάρτα  του  Πολίτη" . Αυτό  θα  είχε  νόημα  αν   ΟΛΟΙ  οι   Έλληνες  πολίτες    είχαν  ενημερωθεί  απο  εμάς   και   είχαν  διαδηλώσει  δυναμικά  την  πρόθεσή  τους  να μην  παραλάβουν  την  κάρτα .
Προτείνω  όμως  κάτι  άλλο    ,  καλύτερο   στις  παρούσες  συνθήκες  :   Να  κάνουμε  μια  επιτροπή   που  θα    ταξιδεύει  στην  Ελλάδα    και θα   συναντά  όσους  αστυνομικούς    και στρατιωτικούς   απολυθούν επειδή  αρνήθηκαν  να   παραλάβουν την κάρτα .  Θα  δημοσιεύει   (  η επιτροπή )   τον  αριθμό  τραπεζικού  λογαριασμού  τους    και   τα  ονόματά  τους    μαζί  με  το  κείμενο  "Εμείς  οι  .........   μέλη  της  Επιτροπής  Αγώνα  κατά  της   Ηλεκτρονικής  Κάρτας ,  συναντήσαμε  τον  ..........   που  απολύθηκε   επειδή  δεν  παρέλαβε  την  Κάρτα .  Συνιστούμε  σε  όλους  τους  Έλληνες   πολίτες  να  τον  ενισχύσουν  οικονομικά"  .
Επειδή  κανείς  δεν  εγγυάται   οτι  η  οικονομική  ενίσχυση  θα  έρθει  ,  μόνο  όσοι  έχουν  το   κατάλληλο   ήθος    και  κύρος   και  αγωνιστικότητα    θα τολμούν  να  αρνηθούν  την  κάρτα  .  Θα  είναι  μια  δοκιμασία   που  θα  αναδείξει  τους   ηγέτες  του    Αντί-Νέα  E  pοχή   χώρου  . 
Η ίδια  η   νea   E pοχή   θα  αναδείξει  τους  ηγέτες  μας  !   Θα  τους  κάνουμε  να  μετανοιώσουν  για  την  ώρα  και  την  στιγμή   που  επινόησαν  την  Ηλεκτρονική   Κάρτα ! 
Όλοι οι  άλλοι   που  θα  δεχτούν  την  κάρτα    θα    υποβληθούν  και  αυτοί  σε  θυσίες  :  Θα   ξοδέψουν  ένα  σημαντικό  τμήμα  του  μισθού  τους   για  να  υποστηρίξουν  τους  τολμηρούς  που   αρνήθηκαν  την  κάρτα .

Βέβαια  ,  η  ne α    epoχή    θα  βάλει  δικούς  της   να  αρνηθούν  την  κάρτα  ,  να  απολυθούν   και  να  γίνουν  ηγέτες  του  αντίπαλου  στρατοπέδου .  Νομίζω  όμως  οτι   εύκολα  θα  τους  αντιληφθούμε  .
Για  πιο   πολλές  λεπτομέρειες  περί  Κάρτας  βλέπε  http://pythas.t35.com/karta.html   

Υ.Γ.  
Προσθήκη  21-11-2010 . Επικοινωνήσαμε   με  τον  πρώην  αστυνομικό  Αναστάσιο  Θεοδωρίδη  που   παραιτήθηκε    για  να  μην  παραλάβει  την  κάρτα  ( συνολικά   ,  πέντε   αστυνομικοί  έχουν  φύγει  μέχρι  στιγμής )   και  του  ζητήσαμε  να  μας  φέρει  σε   επαφή  με  τους  υπόλοιπους .

-------------------------------------------------------

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ  ΠΑΡΑΚΜΗΣ

  Ταξιδεύοντας    με   το  λεωφορείο   έτυχε να  έχω    σε   μικρή  απόσταση  δύο   επιβάτες  που  συζητούσαν  χωρίς να  προσπαθούν  να   κρατήσουν  κρυφό  το  περιεχόμενο  της  συνομιλίας  τους  .
Ο  ένας   φαινόταν  να  είναι  απο  Αθήνα  και   καταγράφω  αυτά  που  άκουσα  να  λέει :

1)  Δημοτικός    αστυνομικός    προσπάθησε να  συλλάβει   παράνομο    λαθρομετανάστη  μικροπωλητή    και  πέσαν  πάνω  του  μισθοφόροι  του  ΚΚΕ   ή  του  ΣΥΡΙΖΑ    και  του  εξάρθρωσαν  τον  ώμο .  Ουδείς   (  των  μισθοφόρων  )  συνελήφθη  .

2)  Δύο  αστυνομικοί    πηγαίνουν  να  βγάλουν  τις  πινακίδες   μικρού  φορτηγού   που    ήταν  κέντρο  ανεφοδιασμού  για  τους   παράνομους    αλλοδαπούς  μικροπωλητές .  Κυκλώνονται    απο  10  νέγρους  με  απειλητικές  διαθέσεις .  Δεν  τολμούν  να  βγάλουν  τις  πινακίδες .  Πηγαίνουν  όλοι    (  οι  νέγροι )  στο  δικαστήριο  με την  κατηγορία   της  απειλής  κατά  αστυνομικών .  Ο  δικαστής   ρωτά  "Χύθηκε  αίμα ;  Αφού  δεν  χύθηκε  αίμα  αθώοι  όλοι !" 

3)  Αστυνομικοί   και  στρατιωτικοί   δεν  τολμούν  να  κυκλοφορήσουν  στο  μετρό   με    χακί   ρούχο   ή  αρβύλες  ή  ο,τιδήποτε  άλλο  προδίδει το   επάγγελμά   τους  .  Αν  φορούν κάτι  τέτοιο  κυκλώνονται  απο   ομάδες  αναρχικών  που  τους  ζητούν  ταυτότητα ! 

4)  Η  συζήτηση   μετά  ήρθε  στην  δύναμη  της   FRONTEX .  Είπε  ο  Αθηναίος  οτι  τώρα  θα   μειωθεί  το  ρεύμα  εισόδου   διότι  οι  άνδρες    της  FRONTEX    "πυροβολούν  ,  δεν  αστειεύονται" . 


Κομματικοί  μισθοφόροι  ,  αναρχικοί  ,  λαθρομετανάστες  ,  τολμούν    να    απειλούν   αστυνομικούς !  Τί  να  πώ  πλέον ;  Σε  οποιαδήποτε    σοβαρή  χώρα   θα  τους  είχαν  σπάσει  τα  κόκκαλα   μόνο  επειδή   ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΑΝ    αστυνομικό  .

Φυλλάδια   κυκλοφορούν  (  απο  αναρχικούς  )  στη  χώρα  που  λένε    "Οι  μπάτσοι  δεν  είναι   παιδιά  του  λαού.  Είναι   σκυλιά  των  αφεντικών"  .

Γιατί   όλα  αυτά  συμβαίνουν εδώ ;  Γιατί  δεν  συμβαίνουν   στο   Ισραήλ  ή  στην Σαουδική  Αραβία  ;  Γιατί  οι  Πακιστανοί  και  οι  Αφγανοί  δεν  πηγαίνουν στο  Ισραήλ  ή  στη  Σαουδική   Αραβία  που  είναι  πιό   πλούσιες   χώρες   και  πιό  κοντά    τους ;  Γιατί   στο  Ισραήλ  και  στη  Σαουδική  Αραβία δεν  υπάρχουν αναρχικοί  που  να  βρίζουν  τους   αστυνομικούς  ; 

Και  κάτι  για  την  FRONTEX :   Δηλαδή   δεν  μπορούσε   η  Ευρώπη  να   πεί  στον  Ελληνικό  Στρατό  "Πυροβολείτε  τους  λαθρομετανάστες   και  μην  φοβάστε .  Εμείς  σας  καλύπτουμε "  ;   Δεν  ξέρουν  οι  δικοί  μας   στρατιώτες  να  πυροβολούν  ;  Τα  όπλα  μας   δεν  είναι  ευθύβολα ;   Δεν  έχουμε  αρκετούς  στρατιώτες ;  ΕΝΑΝ  λαθρομετανάστη    αν  πυροβολούσαμε  κάθε  μέρα  ,  δεν  θα τολμούσε  να  πλησιάσει  κανείς    τα  σύνορά  μας  .  Με  το  μισό  προσωπικό  θα  φυλάγαμε  τα  σύνορα !   Οι  μετανάστες   έρχονται  διότι  κάποιος  τους  διαβεβαίωσε  οτι  ΔΕΝ  ΘΑ  ΤΟΥΣ   ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ !
Γιατί   να  μας  στείλουν  την  FRONTEX ;   Μήπως  κάπου  αλλού στοχεύουν  ;   Τον  πρώτο  καιρό    θα   ευχαριστηθεί ο   λαός  διότι  θα  σταματήσει το  ρεύμα  των  μεταναστών  .  Αντί  για   άοπλους  μετανάστες  όμως  θα  έχει  εγκατασταθεί  στην  χώρα   ένα   ένοπλο   σώμα   καταστολής    που  δεν  θα  διστάζει  να  πυροβολήσει   και  Έλληνες  ( αφού  θα  είναι  ξένοι )  .  Και  ποιός  μας λέει   οτι  το  προσωπικό  της  FRONTEX   θα  είναι   Γάλλοι   και   Άγγλοι   ;   Αν  είναι   Αλγερινοί της   Γαλλίας     και  Ινδοί   της  Αγγλίας ;
Διαβάζω  στην  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  της  8-11-2010 :   "Πτώση   κατά  25 %  του  αριθμού  των  εισερχομένων   λαθρομεταναστών  στον  Έβρο  , μετά  τον  ερχομό  της  FRONTEX .  Ο  εκτελεστικός  διευθυντής  της  FRONTEX  έστειλε  ξεκάθαρο  μήνυμα  προς  την  Τουρκία  και  προς  ευρωπαϊκές   χώρες  να  ενώσουν  τις  δυνάμεις  τους  αναλαμβάνοντας  τις  ευθύνες  τους  για  την  αντιμετώπιση  της    λαθρομετανάστευσης " . 
Τί  μας  λέτε   ρε  παιδιά  ;  Δηλαδή  εκεί  που  έμπαιναν   300  την  ημέρα  τώρα  μπαίνουν  225 !   Γι'  αυτό  σας  φέραμε  ;  Εμείς   θέλουμε   ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ  των  εισερχομένων .  Και  αυτοί  οι  225   πώς  μπήκαν ;  Δεν  φοβήθηκαν  μην  τους  πυροβολήσετε  ;  Ή  μήπως  και  εσείς   μας  βγήκατε  "ανθρωπιστές"  και  δεν  πυροβολείτε ;   Τότε  τί  να  σας  κάνουμε  εδώ  αν  δεν  πυροβολείτε ;
Και  αυτά  τα "κινέζικα"   περί  Τουρκίας   τί  είναι  ;  Δηλαδή  αν  η  Τουρκία  δεν  αναλάβει  τις  ευθύνες  της   τί  θα  γίνει ;  Θα  εξακολουθούν  να  μπαίνουν  300  κάθε  μέρα ;  Σαν  να  μην  μας  τα  λέτε  καλά  ρε  μάγκες . Σας  περιμέναμε  "τίγρεις"   αλλά  μας  βγήκατε   "λαγοί" !

Σίγουρα  δεν  μας  αρέσουν  αυτά  που συμβαίνουν  σήμερα  στην  Ελλάδα  .  Κάποια   στιγμή  πρέπει   όλοι  να   ρωτήσουμε  τον  εαυτό μας  : Ποιά   είναι  η  "κόκκινη  γραμμή"    για  μένα  ;  Μέχρι  πού   είμαι   διατεθειμένος    να υποχωρήσω  ;  Πόσα  μπορώ  να   ανεχθώ  ;  Πότε  θα    κατέβω  στον  δρόμο  οπλισμένος  ; 
  Όταν  θα  δολοφονήσουν  τα  παιδιά  μου ;   Μα  τότε  θα  είναι  πολύ  αργά ! 

  Σκεφθείτε  το  .  Την  ώρα που  γίνονται   όλα αυτά   κάποιοι   γελάνε  τρίβοντας   τα  χέρια  τους  απο  ικανοποίηση  :  "Ωραία !  Τα  πάντα  βαδίζουν  σύμφωνα  με  το  σχέδιο  . Τα  κορόϊδα  τα  ανέχονται  όλα " .

********************************************************
ΓΙΑ  ΤΟΝ   ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ  ΤΗΣ  ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ 

( Ο ελληνικός  λαός   στέλνει   ανοικτή  επιστολή  στους   πολιτικούς  )

  Αρχίζουμε  την  επιστολή   χωρίς  τις  γνωστές  προσφωνήσεις  "Κύριοι"   ή  "Αξιότιμοι"   διότι  πιστεύουμε  οτι  δεν  σας   αξίζει  καμμία .
Ακούσαμε  οτι  θέσατε  σε  διαθεσιμότητα   έναν  αξιωματικό  διότι   το  άγημά  του   φώναξε  "ρατσιστικά"  συνθήματα .
Έχουμε  να   σας   προτείνουμε  κάτι :

1)  Συλλάβετε  όλους  τους   αλλοδαπούς   και  ημεδαπούς    που  διέπραξαν  εγκλήματα  και τιμωρείστε  τους   παραδειγματικά .

2)  Συλλάβετε  όλους  τους  πολιτικούς   που  καταχράσθηκαν  δημόσιο  χρήμα  και τιμωρείστε  τους  παραδειγματικά   .

3)  Συλλάβετε   και τιμωρείστε   παραδειγματικά   τα  εγχώρια  δίκτυα  προστατών  ,  εκβιαστών , προαγωγών ,   εμπόρων  ναρκωτικών   κλπ  που  γνωρίζουμε   οτι  ανέχεστε  και   υποθάλπετε  .

4)  Εξηγείστε  μας   και   κάντε  να  πεισθούμε   οτι  οι  μετανάστες  είναι  απαραίτητοι  για  την  Ελλάδα .

Αφού  τα  κάνετε  όλα αυτά  τότε  θα έχετε   το   ΚΥΡΟΣ   για  να  τιμωρείτε   Έλληνες   αξιωματικούς  .  
Επειδή  γνωρίζουμε    οτι  δεν  πρόκειται  να  τα  κάνετε   ,  σας  συμβουλεύουμε  :  Φύγετε   νύχτα   και  πάρτε  μαζί  σας  και  τα   οικεία  σας  πρόσωπα  που  είναι  σημαντικά  για  εσάς .  Όσο  παραμένετε  εδώ  και   προβαίνετε  σε  τέτοιες ενέργειες  απλώς   αυξάνετε  την   ήδη  μεγάλη οργή  μας . Υπάρχει  σοβαρός  κίνδυνος   να   συμπαρασύρετε   στην  απώλεια  και  πρόσωπα   που  δεν  φταίνε σε  τίποτα  αλλά  απλώς  είχαν  την  ατυχία   να   συγκατοικούν  μαζί  σας .
ΧΩΡΙΣ  ΤΙΜΗ 
Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Απρίλιος    2010  


------------------------------------------------------------------
     pitago99@gmail.com  

   Αρχική  σελίδα  :    http://lofos.info/pythas/index.html   

-----------------------------------------------------------
Προς  τον  υπάλληλο   που   ελέγχει  τις  σελίδες   και  τις  "καρφώνει"    στα  αφεντικά  : 

   ΝΟΜΙΖΕΙΣ   ΟΤΙ  Η       Ν Ε Α     Ε . Π Ο Χ .Η      ΕΣΕΝΑ  ΘΑ   ΣΟΥ  ΦΕΡΘΕΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;