( οι  "καυτές"   λέξεις   έχουν  γραφτεί  με  @  ή  με  /   ανάμεσά  τους  για  να  μην  εντοπίζονται   απο  τις  μηχανές )

Την  Κυριακή   30-5-2010    πραγματοποιήθηκε   η  πρώτη  συνάντηση    αλληλογνωριμίας    ΕΛΛΗΝΩΝ     Ανατ. Μακεδονίας  - Θράκης   μετά  απο  πρόσκληση  του  πυρήνα  ΕΛΛΗΝΩΝ  της  Καβάλας .
Αυτοί  που  έως  τώρα   συναντιόταν   σε  κατακόμβες   κρυφά ,  σε  ομαδούλες   των  5 - 10  ατόμων  ,  χωρίς  να  ξέρουν  ποιός  άλλος  ΕΛΛΗΝΑΣ   υπάρχει  σε  απόσταση   50  χιλιομέτρων ,  μαζεύτηκαν    φανερά  και  γέμισαν  μια   μεγάλη  αίθουσα .  
ΕΙΔΑΝ  Ο  ΕΝΑΣ  ΤΟΝ  ΑΛΛΟΝ !
ΕΜΑΘΑΝ !
ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ     ΙΔΕΕΣ    ,   ΤΗΛΕΦΩΝΑ   ΚΑΙ   E-MAIL  !
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ  ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΟΙ  ΤΟΥΣ !


Το  νερό   μπήκε  στο    αυλάκι  ( που  λέει  ο  λαός ) !
Τίποτα  πια  δεν  είναι   όπως  πρίν !  Η      30-5-2010    είναι  άλλη  μια  ημερομηνία - ορόσημο   στην  αφύπνιση  του   Ελληνισμού  και  στην  επανάκτηση  της  χώρας  μας  .


 
Μέσα  στους  επόμενους   12  μήνες   έγιναν  άλλες δύο  συναντήσεις   αλληλογνωριμίας  Ελλήνων  για  τις  οποίες   αποφασίστηκε   να  μην  δοθεί   δημοσιότητα .

Τί  ακριβώς   συνέβη   την   30-5-2010  :  

 #  Καλωσόρισμα   απο  το  Προεδρείο

Αγαπητοί  Συνελληνες Καλώς ήρθατε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνετε και την χαρά που μας δίνεται  να  βρισκόσαστε  σήμερα εδώ.Ξεκινωντας ως  παρέα η οποία συμμερίζεται τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον των  παιδιών , της Πατρίδος  αλλά και του ιδίου του Πλανήτη μας,θεωρησαμε πρέπων να μην μένουμε  στο περιθώριο ως θεατές  αλλά να συμβάλουμε στην αναγέννηση του ως ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.Ετσι λοιπόν ξεκινώντας πρώτα από την Βόρειο Ελλαδα,βαζουμε θεμέλια ,όλοι μαζι,σε  έναν πανελλήνιο συντονισμό ενεργειων.Ειμαστε σήμερα εδώ για να συζητήσουμε  αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωριζουν.Ειμαστε εδώ για να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας .Πρωτίστως όμως είμαστε εδώ για να κάνουμε μια  πρώτη επαφή , την αλληλογνωριμια μας.Ευχης έργον είναι  οι επαφές  αυτές  να φουντώσουν την φλόγα  και να συνεχιστούν σε κάθε περιφερεια.Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.


 #  Παρουσίαση   του  πυρήνα   Καβάλας
 #  Παρουσίαση   των  πυρήνων   Αλεξανδρούπολης  ,  Ξάνθης ,  Νέστου  ,  Δράμας ,  Θεσσαλονίκης  .
      Οι  πυρήνες   Κομοτηνής , Σερρών    και  Κιλκίς   δεν  μπόρεσαν  ( λόγω  ανωτέρας  βίας )   να  προσέλθουν .

 #  Ομιλίες   των  επίτιμων   προσκεκλημένων   Στρατηγού   ε. α.   ΑΫΦΑΝΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ    και   του  συγγραφέα   ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΙΧΑΗΛ .

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

#  Προβολή  ολιγόλεπτου   βίντεο   με  ομιλία  της   ηρωϊκής   δασκάλας  της  Θράκης   Χαράς  Νικοπούλου

#   Εισηγήσεις   των  συνέδρων :ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ( απο  Θεσσαλονίκη ) :

ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ  ΠΟΛΛΕΣ  ΦΩΝΕΣ

 ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .

ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ  ΤΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ

 

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ

 

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ

ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ

ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΧΩΡΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

 

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ

 

   1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ
   2. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ . ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
   3. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ
   4. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΩΝ
   5. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ
   6. ΧΑΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ
   7. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

 

   1. ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ
   2. ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
   3. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
   4. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΟΥ ;
   5. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

 

   1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
   2. ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
   3. ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
   4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ
   5. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΟΥ ;
   6. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ . Π.Χ. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΙΣΧΥΡΑ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ . ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ .

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ

 

   1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

   1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

 

   1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

 

   1. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ
   2. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
   3. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

1.ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ .  ΟΛΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.

 

 

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΕΠΙΣΗΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ

Ο ΣΚΟΠΟΣ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ .

ΙΩΝ  ( απο  Καβάλα )
Αγαπητοί  ΣυνΕλληνες.Προτεραιότητα  μου  είναι  η  Πατρίδα  μας  και  σκοπός  μου ο Επανελληνισμος,  πρώτα  των Ελλήνων  και  έπειτα του υπόλοιπου κοσμου.Για  μένα ο Έλληνας εχει  ικανότητες  και  είναι  απεριόριστες.  Μεγαλύτερη  αξία  μου  είναι  οι  Αρετές  των   προγόνων  μας  όπου τις  θεωρώ  ως βασική  προϋπόθεση  για την  εξέλιξη   όλων  των  ανθρωπων.Θεωρω  πως  η βασική  εκπαίδευση  και  η  παιδεία  είναι  χρέος  πρωτίστως  της  οικογενιας.Θα ηθελα να αναφερθω σε θεματα που ειναι επειγοντα οπως το μεταναστευτικο και της  εθνικης ασφαλειας  αλλα ο σκοπος της σημερινης συναντησεως μας ειναι η αλληλογνωριμια μας και ετσι  Θα  αναφερθω   μονον σε  καποια παράδειγματα για  το τι θεωρώ και τι εννοώ όταν λέω……..

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

Αν και  Ελλην ειναι το σωστο, χρησιμοποιουμε η αν θελετε ανεχωμαστε ,τον ορο Εθνικος για να ξεχωριζουμε απο τους υπολοιπους.Δεν χρησιμοποιω το ρημα "πιστευω" αλλα τις εννοιες σκεπτομαι ,πειραματειζομαι,ερευνω.Δεν ακολουθω καμια θρησκεια που διεπεται απο κανονες που δεν συμφωνουν με τον ανθρωπο και την ιδια την φυση.Δεν προσπαθω να επιβληθω αλλα δεν δεχομαι και επιβολες για οτιδηποτε και ιδιετερα για το πως θα αντιλαμβανομαι το θειον.Δεν δογματιζω αλλα συζητω με επιχειρηματα.Ειμαι ορθολογιστης και συμφωνω με την εξελιξη του ανθρωπου που πιθανον να οδηγει στην θεωση.Αν υπαρχει το Θειον,ειναι τοσο ασυλιπτο αλλα και τοσο απλο και νομιζω καλειτε αρμονια με την φυση.

ΣΤΡΑΤΟΣ
Θεωρώ τον Στρατό ως το πλέον απαραίτητο εργαλείο για την διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των γηγενών κατοίκων, δηλαδή τους έθνους πρωτιστως.Καθε πολίτης - οπλίτης κομμάτι του έθνους όπου αυτός μόνον είναι ικανός να υπερασπίζεται την γενιά του, την κουλτούρα του και την οικογένεια του με ζήλο και αυταπάρνηση.
 
ΠΑΤΡΙΔΑ
Μπορεί να είναι το μέρος όπου ζει και δημιουργεί καποιος.Ομως ,κυρίως για τον  Έλληνα, η Πατρίδα είναι κάτι πιο Ιερο.Ειναι το μέρος των προγόνων του όπου χάρη σε αυτούς υπάρχει σήμερα.,Είναι αυτοι που μεγαλούργησαν και του έδωσαν ένα όνομα ώστε να το χρησιμοποιεί στους Αιωνες και να πορευεται.Ειναι ο ομφάλιος λώρος που δένει κάθε Έλληνα  όταν  φεύγει για το εξωτερικό.Πατριδα μου είναι ο παππούς μου που εκδιώχτηκε με την βία από την γενέτειρα του την ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ και έγινε εθελοντής στα βουνά της Πίνδου ώστε εγώ να μπορώ να είμαι εδω και να μιλώ σε εσας. Ένα Ιρλανδικο ρητο λεει πως¨¨Ο ανθρωπος γυριζει ολο τον κοσμο για να βρει αυτό που του λυπει και τελικα επιστρεφει στην Πατριδα του για να το παρε騨

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Η δικαιολογία της παγκοσμιοποίησης σε κάθε τι αντίθετο που είναι αληθινό.Το μεγαλείο του Έλληνος δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με έναν Βουσμάνο η έναν νομαδα.Ειναι ντροπή και μόνον να το σκεφτεσαι.Αντιθετος θεωρώ ρατσισμό το να προσπαθεί κανείς να φέρει σε ένα επίπεδο ίδιο τον Ελληνισμό και την προσφορά του με έναν Αφρικανικό η οποιονδήποτε αλλον.Οχι για το χρώμα του αλλά για την προσφορά του στον Ανθρωπο.Το να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του ανώτερο λόγο χρώματος και μόνον είναι τουλάχιστον βλακωδες.Σε ότι αφορά όμως την γενικότερη προσφορά δεν τίθεται θέμα συζήτησης.
 
ΚΡΑΤΟΣ
Η εκαστοτε κυβέρνηση η οποία εκλέγεται και ελέγχεται από τον λαο.Κυριο εργαλείο του Κράτους είναι το δημοψήφισμα σε θέματα που αφορούν το μέλλον του.Κρατος και Έθνος (ενώ θα έπρεπε) όπως αποδεικνύεται δεν είναι άμεσα συνυφασμένα όπως επίσης και το κάθε ιερατείο δεν θα πρέπει να έχει σχέση με τον μηχανισμό αυτού.
 
ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ η ΕΛΕΥΘΕΡΟΘΡΗΣΚΕΙΑ
Βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία ενος Κράτους, της κουλτούρας και των θεσμών του.Αλληλοσεβασμος των θρησκειών και των απόψεων με απαγορευμένο των προσηλυτισμό και ανοικτές της εκδηλώσεις αλλα και συμμετοχή για οποιον επιθυμεί.Η κάθε θρησκεία προϋποθέτει προσωπική βούληση του καθενός και δεν θα πρέπει να υπάρχουν σύμβολα μιας θρησκείας ως επιβολή του Κράτους λόγο πληθυσμιακής διαφορας.Το θρεισκευειν ειναι θεμα προσωπικο και οχι εθνικο.Κανενα σύμβολο θρησκευτικό σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες εφόσον  δεν εκφράζουν το σύνολον του Λαου.Η μόνη θρησκεία που θα έπρεπε να απαγορευθεί δια ρόπαλου είναι ο εβραϊσμός διότι τα αποτελέσματα του είναι υπαρκτα.Ιδανικο, το Ελληνικό πνεύμα να φωτίσει όλους τους Ελληνες,ωστε να ξεφύγουν από τις πλάνες των θρησκειών ιδιαίτερα των νομάδων της ερήμου.
 
ΕΘΝΟΣ
Η βασική προϋπόθεση για την συνοχή ενός Κράτους ,ειδικότερα όταν αποτελεί συνέχεια ενός πολιτισμού οπως του δικου μας εχοντας χιλιάδες χρόνια ιστορια.Το Έθνος κάτω από μια κουλτούρα με την ίδια γλώσσα ,ήθη και έθιμα και κυρίως αιμα,ειναι αυτό που δημιουργεί ευκολότερα διότι καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται καλυτέρα τον εαυτό του.Λειτουργει όπως μια οικογένεια η οποία προασπίζεται καλυτερα τα του οίκου της εφόσον υπάρχει συνοχή.
 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Θεωρώ απαραίτητη την Αστυνομία με τον τρόπο που την εννοεί ο Πλατων.Δηλαδη να έχει τόση εξουσία όση χρειάζεται ώστε να μην  να γίνει βάρος.Να μην εκμεταλλεύεται με αποτέλεσμα από ζήλο η φθόνο να υπερβαίνει τα δίκαια του πολίτη.Για μένα προέχει Η ΠΡΟΛΗΨΗ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Η καταστολη ειναι και αυτη απαραιτητη ανα περιπτωση.
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
Λέω ΟΧΙ σε αυτήν διότι απαιτεί από τους Λαούς μια άνευ λόγου επιμιξία και μάλιστα χωρίς την επιθυμία τους και παράλληλα χωρίς καν να ερωτηθουν.Ειναι ένα σύστημα το οποίο θέλει τους Λαούς υποτακτικούς σε κάτι που από την ίδια την φύση είναι αποριπταιο.Την  ισότητα την οποία προβάλει απέναντι στον δήθεν ρατσισμό επιδίδοντας τον σε όποιον της φέρνει αντισταση.Ειναι ο άκρατος ρατσισμός και φασισμός και δεν θα πετυχη διότι η φύση όρισε όχι  μόνον της διαφορές του χρώματος αλλά κυρίως του πνευματος.Με λίγα λόγια ,δεν ισχυει η εκφραση"ειμαστε όλοι ίδιοι" οπως λεμε "ειμαστε ολοι προβατα"και όποιος δεν καταλαβαίνει ότι αυτό γίνεται για τον καλύτερο έλεγχο των μαζών τότε ίσως να μην καταλάβει ποτέ τίποτα.
 
ΟΙΚΟΥΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ
Λέω ΝΑΙ σε αυτήν διότι επιθυμώ την συμφιλίωση των Λαών και τον αλληλοσεβασμό στην κάθε κουλτούρα και στους θεσμούς των αλλων αλλα στις πατριδες τους.Θελω έναν κόσμο ελεύθερο όπου ο Ινδός θα ζει στην Ινδία και ο Κινέζος στην Κίνα  προσπαθοντας να κάνουν  την ζωή τους καλητερη για αυτούς και τα παιδιά τους.Θελω έναν κόσμο όπου θα μπορώ να βλέπω την κουλτούρα τους εκεί από όπου ξεκίνησε και όχι στην Αθήνα η στην Καβαλα.Πιο το νόημα μιας επίσκεψης στο Θιβέτ αν φτιάξω μια γειτονιά από Θιβετιανους στην Ομόνοια? Κάνουν και την δική μου ζωή δύσκολη αλλά και την δική τους δυσκολότερη μιας και θα νιώθουν, αφου πιθανων να ειναι, ανεπιθυμητοι.Ποιος τους είπε πως ταιριάζουμε?.Γιατί στην Αμερική δεν μπαίνει όποιος θέλει αλλά στην Ελλάδα το μπάχαλο θεωρείτε ευτυχία και εγώ ρατσιστής?
 
ΚΟΜΜΑΤΑ
Όπως το λέει και η λέξη είναι αυτό που χωρίζει σε κομμάτια τους ανθρώπους αντί να τους ενωνει.Ειναι άλλος ένας τρόπος χαλιναγώγησης των μαζων.Φυσικα και κανείς απο εμας δεν πιέζεται αλλά ούτε και ελέγχεται για το τι θα ρίξει στην κάλπη καθως αυτό είναι το νόημα της Δημοκρατιας.Οπως κάθε ένας από εμάς έχει το δικαίωμα να ορίζει την ζωή του η να χαρίζει την ψυχή του σε οποία θρησκεία αυτός επιθυμεί έτσι έχει και το δικαιωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε.
 
ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ  
Ο Επανελληνισμος ο οποίος λειτουργεί ως αντίδοτο στον σκοταδισμό που επικρατεί αυτήν την στιγμη.Γιατι αυτός και όχι άλλος ?Διότι όπως έχει δείξει στο παρελθόν είναι ο μονος πολιτισμος που ακόμη διδασκει.Τα διδάγματα του είναι ζωντανά και τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας.Ο τρόπος ζωής των προγόνων μας ήταν συνυφασμένος με την φύση διότι έχανε αντιλυφθει πως είναι μέρος αυτής και όχι ο επιβάλλον και κυρίαρχος της.Σημερα ,ακόμη περισσότερο, ο σύγχρονος Ελληνας,μιας και η τεχνολογία το επιτρεπει,ειναι ο Άνθρωπος με τις περισσότερες Ικανότητες-Αρετες.Αυτο δε αποδεικνύεται από τους Συνελληνες μας στο εξωτερικό όπου κατέχουν περίοπτες θέσεις και μας κάνουν υπερήφανους καθημερινα.Τι μας δείχνει αυτο?Μας δείχνει πως ο Έλληνας είναι Ελεύθερο Πνεύμα και ως τέτοιο μπορεί  να λειτουργήσει όχι μόνον έτσι απλά για το συμφέρον του αλλά λες και μια συμπαντική δύναμη τον σπρώχνει και κατά τρόπο περίεργο τον χρησιμοποιεί ώστε να μεταδίδει την πολύτιμη και ωφέλιμη γνώση για το καλό του κοσμου.Καπως έτσι ήταν τα πράγματα μέχρι που επιβλήθηκε στον κόσμο ο σκοταδισμος.Εδω και ελάχιστα χιλιάδες χρόνια το σκοτάδι σκέπασε με την βία το φως,η τυφλή υπακοή αντικατέστησε την σκέψη , ο εξαναγκασμός έγινε υποσυνείδητο και αντικατέστησε την βουληση.Πιστευω λοιπόν πως το μέλλον αυτού του κόσμου είναι ο Επανελληνισμος του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ δηλαδη ,οπου μεσω αυτου ερχεται και η οικουμενοποιηση.Κάθε λαός θα δημιουργεί πρώτα για τον εαυτό του ,μέσα στο σπίτι του και έπειτα στην γειτονιά του για το καλό των γειτόνων του και ύστερα για τον υπόλοιπο κοσμο.Προσφεραμε στο παρελθόν με λιγότερες δυνατοτητες,φανταστειτε λοιπον τώρα τι μπορούμε να κανουμε.Ας μη χάνουμε  το θάρρος μας, διότι είμαστε το φως του κοσμου.Ενα φως που ποτε δεν σβηνει.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Δημόκριτος  ( απο  Καβάλα )

Αγαπητοί  συνέλληνες .

      Έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά αλλά τώρα νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μπορώ να εκφράσω τις σκέψεις μου ελεύθερα και αυτές να έχουν κάποιο αντίκρισμα.

      Αν  το καλοσκεφτούμε είμαστε η πρώτη  γενιά ελλήνων ύστερα από πολλά – πολλά χρόνια που δεν συμμετείχε σε πολέμους και άλλες πολύ αποσταθεροποιητικές καταστάσεις είχαμε δε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε το πραγματικό μας παρελθόν . Ταυτόχρονα είμαστε μια γενιά που βρίσκεται μπροστά σε κοσμοϊστορικές αλλαγές και ένα δείγμα από τις αλλαγές που έρχονται είναι και το πρόβλημα του δημόσιου χρέους της χώρας μας .

      Αυτό  το οικόπεδο του πλανήτη που λέγεται  Ελλάδα ήταν ανέκαθεν σε σταυροδρόμι  πολιτισμών και ανέκαθεν αντιμετώπιζε προβλήματα επιβίωσης.

      Αν  ανατρέξει κανείς στην ιστορία μας θα διαπιστώσει μια ακολουθία ηγεσιών που έφερνε στον τόπο κάποιες φορές ημέρες δόξας και ελπίδας και άλλες φορές σε καταστάσεις κινδύνων και απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας σαν αυτή που βιώνουμε σήμερα ύστερα από σειρά λαθών και παραλείψεων απ’ την πλευρά των ηγεσιών. Ο ελληνισμός κάποτε στο βάθος της ιστορίας εξέφραζε την μεσογειακή φυλή από την ανατολική Μεσόγειο την Σκανδιναβία στα όρια της νορδικής φυλής .

      Ο Μινωικός μας πολιτισμός  άνθησε μόνο στα παράλια της μεσογείου καταστράφηκε δε ολοκληρωτικά από τα απόνερα που προήλθαν από την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης.

      Ο πελασγικός πολιτισμός των Τρώων  δέχθηκε επίθεση από την ηπειρωτική Ελλάδα και καταστράφηκε αφήνοντας  όμως ακέραιο τον σπόρο της  άλωσης του ελληνικού πολιτισμού από τους Ρωμαίους με την ίδρυση της Ρώμης από τον Αινεία.

Παράλληλα ο  Τρωικός πόλεμος άφησε την  Ελλάδα στην απαξία και την οπισθοδρόμηση για αρκετές δεκαετίες.

      Την ίδια στιγμή που οι πρόγονοί μας  διεξήγαγαν νικηφόρα την ναυμαχία της  Σαλαμίνας οι Καρχηδόνιοι –γεφυραίοι επιτίθεντο κατά του ελληνισμού από την Σικελία με την μάχη της Ιμέρας.

      Ο Αλέξανδρος και η άξια γενιά των  Μακεδόνων διαβλέποντας των εξ ανατολών κίνδυνο έκαναν την υπέρβασή τους  και μετέφεραν το θέατρο των πολεμικών  επιχειρήσεων στο έδαφος των Περσών. Η νικηφόρα έκβαση των μαχών δεν έδωσε κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα στον ελληνισμό γιατί μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου απαξιώθηκε το έργο του από τις διαμάχες των επιγόνων του. Η μητέρα του η γυναίκα του και τα παιδιά του εξοντώθηκαν από τον Κάσσανδρο σύζυγο της αδελφής του Θεσσαλονίκης. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος υλοποίησε μέχρι κεραίας την θεωρητική υπόσταση του ελληνισμού από τον Αριστοτέλη ο οποίος έλεγε «το γένος των ελλήνων διανοητικόν  εστί διόπερ και ελεύθερον τε διατελεί , άριστα πολιτευόμενον δύναται άρχειν πάντων μιας τυγχάνων πολιτείας.» Επίσης ο θάνατος του Αλεξάνδρου ήταν πολύ περίεργος και τελευταία άκουσα την εκδοχή ότι αιτία του θανάτου του ήταν η ανακατασκευή της Βαβυλώνας η οποία δογματικά είχε καταδικαστεί από τις «προφητείες» και τα «ιερά βιβλία» των αμοραλιστών του κόσμου. Ο Αλέξανδρος έφτασε μέχρι τα πέρατα της οικουμένης γιατί είχε να δώσει μια πρόταση ζωής και ελευθερίας στον τότε γνωστό κόσμο. Την σημερινή εποχή η πρόταση που έχει να δώσει ο ελληνισμός είναι θέμα ζητούμενο.

      Η κατάκτηση της Ελλάδας από  τους Ρωμαίους ήταν προδιαγεγραμμένη αφού οι μισοί έλληνες συμμάχησαν   με τον Ρωμαίο στρατηγό εναντίον του  Περσέα του τελευταίου Μακεδόνα βασιλιά  στη μάχη της Πύδνας.

      Η επανάσταση των δούλων κατά της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας υπό τον συμπατριώτη μας Θράκα Σπάρτακο δεν είχε καμία τύχη . Οι δε μαχητές εκείνου του αγώνα άφησαν την τελευταία τους πνοή κατά χιλιάδες πάνω στους σταυρούς του μαρτυρίου.

      Η πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας η Ρώμη έπρεπε να καεί γιατί ο τότε αυτοκράτορας ήταν φιλέλληνας ( ασχέτως αν άδειασε την Ελλάδα από αγάλματα) και έπρεπε να γίνει μια δραστική αλλαγή πολιτικής προς το θεοκρατικότερο. Κάτι ανάλογο που έγινε και με τους δίδυμους πύργους στις 11/9.

      Στη συνέχεια επικράτησαν στην περιοχή  ανατολικές θρησκείες που αποπροσανατόλισαν τους έλληνες στερώντας τους τις αξίες της καθημερινής ζωής για μια υποτιθέμενη τέλεια μεταθάνατον ζωή προβάλλοντας την αδιαφορία για τα κοινά αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για τους κάθε λογής επιτήδειους και θεομπαίχτες βάζοντας ταυτόχρονα τον σπόρο για την επικράτηση του σκοταδισμού του μεσαίωνα.

Οι άνθρωποι κατάντησαν να αντιμετωπίζουν ψευδοδιλλήματα του τύπου εάν έπρεπε οι εικόνες να αναρτώνται χαμηλά η ψηλά στους ναούς η αν οι άγγελοι ήταν αρσενικοί η θηλυκοί  και αλληλοσφάχτηκαν αδυνατίζοντας ακόμα περισσότερο την φυλή.

      Ο Θεοδόσιος έκανε το λάθος να χωρίσει  την ρωμαϊκή αυτοκρατορία σε ανατολική  και δυτική μοιράζοντάς την στους  υιούς του Αρκάδιο και Ονόριο βαζοντας τον σπόρο της διαμάχης μεταξύ τους τις επόμενες γενιές. Την ίδια περίοδο αντί να διδάξουν το ελληνικό αλφάβητο στους σλάβους έφτιαξαν καινούριο για να υπάρχει ο σπόρος της αντίθεσης με τους σλάβους.

      Ο Καρλομάγνος με τέχνασμα αποσόβησε  απόβαση του βυζαντινού στόλου που  είχε πάει για την κατάληψη της  Ρώμης. Στη συνέχεια η ολιγωρία των βυζαντινών αυτοκρατόρων και ειδικότερα του Λέοντος του σοφού επέτρεψε την οικονομική κυριαρχία της Βενετίας στην ανατολική μεσόγειο ρίχνοντας τον σπόρο για την μετέπειτα 1η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους . Οι έμποροι –γεφυραίοι της Βενετίας εκμεταλλευόμενοι τον ιδεολογικό αποπροσανατολισμό των ορδών της 4ης σταυροφορίας αντί για τα Ιεροσόλυμα τους οδήγησαν στην 1η άλωση.

Το γεφυραϊκό  κεφάλαιο της εποχής διεκδίκησε και  πήρε αποκλειστικότητα από τον Πάπα για διενέργεια εντόκων οικονομικών πράξεων δράση που απαγορευόταν για τους χριστιανούς.

      Στη συνέχεια εμφανίζονται στην ιστορία  στην ιστορία οι Τούρκοι σαν απόσπασμα  στρατού δυνάμεως 5000 στρατιωτών υπό  τις διαταγές του εγγονού του  μογγόλου Ταμερλάνου προς συμμαχική ενίσχυση του τότε χαλίφη της Βαγδάτης . Με μια δυναμική πρωτογονισμού εγγονός του Ταμερλάνου και το απόσπασμα κατανίκησε τους εχθρούς του χαλίφη καθώς και τον ίδιο τον χαλίφη (χαλίφης στη θέση του Χαλίφη)και παρουσιάστηκε σαν διεκδικητής της Μικράς Ασίας από τον βυζαντινό στρατό. Η ολιγωρία της άρχουσας τάξης του βυζαντίου να συγκεντρώσει τους οικονομικούς πόρους για τις πολεμικές επιχειρήσεις επέτρεψε την νίκη των τούρκων στη μάχη του Ματζικέρτ. Έτσι μπήκε ο σπόρος της μετέπειτα παρουσίας τους μέχρι την Βιέννη . Τα λάθη των βυζαντινών αυτοκρατόρων συνεχίστηκαν με την υποδοχή των σλάβων στα βόρεια σύνορα της αυτοκρατορίας με σκοπό την φύλαξή τους. Δεν έφτανε η υποδοχή έγινε και στρατιωτική εκπαίδευση των σλάβων από τον βυζαντινό στρατό. Σωρεία λαθών των αυτοκρατόρων που ανέβηκαν στον θρόνο μετά την 1η άλωση της Κωνσταντινούπολης οδήγησαν στην 2η άλωση της από τους τούρκους . Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος με την θυσία του μαζί και όλος ο ελληνισμός πλήρωσαν τα λάθη των προγόνων του Παλαιολόγων εκ του Μυστρά.

Παράλληλα το γεφυραϊκό κεφάλαιο εκμεταλλευόμενο τις αντιθέσεις των ηγεμόνων της Ευρώπης γινόταν όλο και ποιο ισχυρό με αποκορύφωμα την εποχή του Ναπολέοντα. Με τέχνασμα περιήλθαν στο ανωτέρω κεφάλαιο οι μετοχές εταιρειών από το χρηματιστήριο του Λονδίνου .Περιοχή που είχε ήδη ανθίσει οικονομικά από την 1η βιομηχανική επανάσταση που έλαβε χώρα στην Αγγλία λόγω παρουσίας φυσικών πόρων και πρώτων υλών άνθρακα και χάλυβα. Ο έλεγχος της Τράπεζας της Αγγλίας ήταν πλέον εύκολη υπόθεση. Η αμερικανική επανάσταση μπορεί να εκδηλώθηκε απέναντι στην βρετανική αποικιοκρατία αλλά δεν είχε καμία αντίσταση στο ήδη διαμορφωμένο κατευθυνόμενο διεθνές κεφάλαιο. Έτσι περιήλθε στην εξουσία του και η ομοσπονδιακή τράπεζα των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής. Ο έλεγχος των πετρελαίων της Αμερικής ήταν πλέον μια εύκολη υπόθεση. Καθόρισε δε τις εξελίξεις του περασμένου αιώνα  ο πολιτισμός του οποίου βασίσθηκε αποκλειστικά στο πετρέλαιο. Είναι το ίδιο κεφάλαιο που προσπάθησε να χειραγωγήσει τις εξελίξεις κατά την Οκτωβριανή επανάσταση , είναι το ίδιο κεφάλαιο που προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο των πετρελαίων της Ρωσίας επί εποχής Γιέλτσιν. Είναι το ίδιο κεφάλαιο που χρηματοδότησε την εκστρατεία των ελλήνων στην Μικρά Ασία  το 1920 και στην διάρκεια των επιχειρήσεων άλλαξε την ροή της χρηματοδότησης από τους έλληνες στις δυνάμεις του Μουσταφά Κεμάλ. Είναι το ίδιο κεφάλαιο που έπεισε τους Άραβες να ανταλλάσουν το πολύτιμο πετρέλαιό τους με δολάρια και τελικά έστελνε χαρτάκια με τυπωμένο επάνω το σήμα του δολαρίου και πλούτιζε ακόμη περισσότερο με το αραβικό πετρέλαιο. Είναι το ίδιο κεφάλαιο  που μεσολάβησε τελευταία για να αλλάξει χέρια η γνωστή μας Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων της Καβάλας .

      Οι  λαοί μάταια προσπάθησαν να κάνουν επαναστάσεις , την γαλλική , την  ελληνική , την αμερικανική , την οκτωβριανή  με σκοπό να αναβιώσουν το παγκόσμιο φαινόμενο  του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους και κάθε φορά οι σκοποί άλλαζαν με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη χειραγώγηση των λαών και την όλο και μεγαλύτερη συγκέντρωση των πόρων του πλανήτη στα χέρια λίγων εχόντων. Κανονικά με την ανακάλυψη των υπολογιστών οι άνθρωποι έπρεπε να εργάζονται ελάχιστες ώρες και να διαθέτουν αξιοπρεπείς αποδοχές  αλλά με τις παρούσες συνθήκες εκμετάλλευσης από το διεθνές κεφάλαιο αυτό δεν καθίσταται εφικτό. Γίνεται φανερό από την επίθεση του διεθνούς κεφαλαίου που δέχθηκε τελευταία η χώρα μας ότι διατρέχουμε πολύ μεγάλο κίνδυνο αποσταθεροποίησης χωρίς καν να το υποψιαζόμαστε. Από την επερώτηση που έκανε τελευταία στη βουλή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βάσω Παπανδρέου για την συμπεριφορά της Τράπεζας της Ελλάδος στις αγοραπωλησίες των spreads το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. γίνεται φανερό πόσο εύκολο είναι για το διεθνές κεφάλαιο να αποσταθεροποιήσουν την οποιαδήποτε οικονομία  χώρας που έχουν στοχοποιήσει.. Με την συνεργασία συγχρόνων ντόπιων Εφιαλτών  φυσικά. Πέσαμε  στην παγίδα του υπερβολικού δανεισμού και τώρα αναγκαζόμαστε να υποκύψουμε στους επαχθείς όρους των δανειστών μας .

      Η τοποθέτηση αυτή για να έχει κάποια αξία θα πρέπει να δώσει και προτάσεις απαγκίστρωσης από την δύσκολη αυτή οικονομικά κατάσταση.

Η άμεση αντίδρασή  μας θα πρέπει να είναι :

         1. Περιορισμός των δαπανών στα απολύτως απαραίτητα.
         2. Οικονομική στροφή  στη  «μάνα γη» και η με κανένα τρόπο απεμπόληση των δικαιωμάτων μας σ’ αυτήν . Στην λατινική Αμερική το διεθνές κατεστημένο  κεφαλαιοποίησε τους φυσικούς πόρους των χωρών της περιοχής  έπεισε τους κατοίκους να τζογάρουν το συγκεκριμένο κεφάλαιο η να το ξοδέψουν σε άμεσες ανάγκες και τελικά πήραν τους φυσικούς πόρους και έδιωξαν τους κατοίκους από τον τόπο τους.
         3. Συστηματική απεξάρτηση  από τις συμβατικές μορφές ενέργειας και υιοθέτηση  των εναλλακτικών που μπορούν να παραχθούν από τον καθ’ ένα.
         4. Απαξίωση  στη συνείδησή μας  των πολυτίμων λίθων και μετάλλων που ελέγχονται πλήρως από το διεθνές κεφάλαιο.
         5. Αναζήτηση  των ήδη υπαρχόντων πολυτίμων λίθων και μετάλλων που απεκρύβησαν στην περιοχή από εποχές αποσταθεροποίησης και διάθεσή τους για τους σκοπούς του ελληνισμού πριν αυτά περιέλθουν στο διεθνές κεφάλαιο  σαν αντιστάθμισμα στους επαχθείς όρους δανεισμού.
         6. Στροφή στις αξίες των προγόνων μας που τους έφεραν στην πρωτοπορία του τότε γνωστού κόσμου για θέματα αρετής , κάλους , πολιτικής , στρατηγικής και υιοθέτηση πρακτικών και τρόπου  ζωής με «μέτρον άριστον» και «μηδέν άγαν».
         7. Ενημέρωση των λαών για τα οικονομικά τεκταινόμενα στον πλανήτη και υιοθέτηση του ελληνικού δόγματος για την οικονομία που είναι η ρήση του Περικλή στον Θουκυδίδη «πλούτω τε έργω καιρώ η λόγω κόμπω χρώμεθα.» και όχι η υποδούλωση των πάντων στον βωμό του πρόσκαιρου κέρδους που λειτουργεί εις βάρος του μακροπρόθεσμου και ουσιαστικού κέρδους.
         8. Δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου με κλειστή διαδικασία  που θα αντιλαμβάνεται και θα αντιμάχεται με στρατηγική τις επιθέσεις που θα προέρχονται από το διεθνές  κεφάλαιο
         9. Δημιουργία ελληνικών φυλών κατά τα πρότυπα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας που θα επιφορτισθούν με τον έλεγχο της ποιότητας των προσώπων που προωθούνται  σε αξιώματα  , εξουσία  και μάλιστα  εκ περιτροπής. Οι επιλεγμένοι θα μεταφέρουν την άποψη των φυλών στα κόμματα και όχι το ανάποδο. Στις δε ψηφοφορίες θα υπακούουν στις επιταγές της φυλής και όχι των κομματαρχών.
        10. Επισήμανση των Εφιαλτών και Εφιαλτικών οργανώσεων  στην κοινωνία μας και η με κάθε τρόπο εξουδετέρωσή τους.
        11. Ο μόνος τρόπος για να προοδεύσουμε οικονομικά είναι έστω και μετά από 3000 χρόνια να εφαρμόσουμε τις οικονομικές μεθόδους των γεφυραίων. Δηλαδή να εντάξουμε το προσωπικό μας οικονομικό όφελος στο όφελος της κλειστής κοινότητας των αφυπνισμένων ελλήνων. Να προχωρήσουμε στη δημιουργία επιχειρήσεων . Να δώσουμε την δεκάτη από αυτές τις επιχειρήσεις στην οργάνωση των αφυπνισμένων ελλήνων.
        12. Το πολιτικό μας σύστημα προσπαθεί να εφαρμόσει το πόθεν έσχες των πολιτικών και των δημοσίων λειτουργών κανένας δεν ασχολείται με τον υπάρχοντα πλούτο ο οποίος είναι η νόμιμη κατοχή πόρων οι οποίοι σε κάποια στιγμή του παρελθόντος αποκτήθηκαν παράνομα. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει απ’ το μυαλό ότι ο ορισμός που έδωσαν οι οικονομολόγοι για την οικονομική επιστήμη είναι : «η επιστήμη που διαχειρίζεται τους πόρους και με την διαχείριση αυτή σκοπό έχει να κάνει τους ανθρώπους ευτυχέστερους.

 

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  (  απο  Καβάλα ) :

Αφού  είναι  συνάντηση  αλληλογνωριμίας     θα  προσπαθήσω    μέσα  σε    5  λεπτά  να  σας  δώσω  το  στίγμα  μου .  Δηλαδή  να  εκθέσω    τί  με  ενθουσιάζει   και  θα  ΗΘΕΛΑ   να κάνω  αλλά  και  να  σας  δώσω  λαβές  για  να  αξιολογήσετε   τί  ΜΠΟΡΩ  να κάνω .

Απο   αυτά  που  θα  σας  πώ   θα  σχηματίσετε   για  μένα  μόνο  την  μισή  εικόνα .
Την  άλλη  μισή  θα  την  δείτε  εάν  επισκεφθείτε  την  ιστοσελίδα  μου
   (  
http://lofos.info/pythas/index.html   ) .  

Η  επικεφαλίδα  στην  ιστοσελίδα  είναι   ΑΝ  ΛΕΜΕ  ΟΤΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ   ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ   ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ   [ @@@@@ (λαός  της  Π. Διαθήκης )    ,  χτιστιανούς , πολιτικούς   κλπ ) ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ !   ΟΙ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ   ΜΑΣ  ΟΦΕΙΛΟΥΝ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΩΤΕΡΕΣ  ΑΠΟ  ΑΥΤΕΣ  ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .
Η  ΑΠΟΔΕΙΞΗ   είναι  η  καρδιά  του  ελληνικού   πνεύματος . Το  ΠΙΣΤΕΥΕ  ΚΑΙ  ΜΗ  ΕΡΕΥΝΑ   ή  το   ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΝ  είναι  άλλων .
Αυτή  είναι  η  σκλαβιά  του  Έλληνα :  Οφείλει   να  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ    οτι  είναι   καλύτερος   .

Εκεί  (  στην  ιστοσελίδα  )  καταθέτω  κάποιες   προτάσεις   και   κάποιες  απαντήσεις  σε   ερωτήματα   που  έως  τώρα  δεν  έχω  δεί  κάποια   ικανοποιητική  απάντηση   απο άλλους .
Δίνω  μια  απάντηση     πχ   στο  ερώτημα  :
ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΘΕΣΗ  ΜΑΣ   ΜΕΣΑ  ΣΤΟ  ΣΥΜΠΑΝ  ( γιατί  υπάρχουμε ; )
ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΘΕΣΗ  ΜΑΣ  ΜΕΣΑ  ΣΤΗ  ΜΗΧΑΝΗ  ΠΟΥ  ΛΕΓΕΤΑΙ   ΓΗΪΝΟ  ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ;
ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ   Η  ΚΟΙΝΗ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΕΝΩΝΕΙ ;
ΓΙΑΤΙ  ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ   ΕΛΛΗΝΕΣ  (  και  οχι  Ισπανοί ,  Βάσκοι  κλπ )
ΠΩΣ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ  ΡΙΞΟΥΜΕ  ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ  ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΜΑΣ ( χωρίς  να  βγούμε   σε  διαδηλώσεις )
ΓΙΑΤΙ  ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΝ  ΟΙ  ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ( ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ )  ΚΑΙ  ΠΩΣ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΠΟΙΟ   ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ   ΘΑ   ΕΠΕΤΡΕΠΕ    ΜΟΝΟ  ΣΤΟΥΣ   ΑΡΙΣΤΟΥΣ  ΝΑ  ΦΘΑΝΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ
ΠΩΣ  ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ   ΤΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ  ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ   Η  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ   ΣΚΕΨΗ
ΠΟΙΑ  Η  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΤΗΣ    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ   ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ   ΑΠΟ  ΤΗΝ    ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ   ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ

ΚΑΙ  ΠΟΛΛΑ   ΑΛΛΑ

Σ'  αυτή  την  συνάντηση  όμως   θα  σας  μιλήσω  εκτενέστερα   για  δύο  μόνο  ερωτήματα


ΕΡΩΤΗΜΑ  ΠΡΩΤΟΝ    :  Πώς μπορούμε  να  πετύχουμε   την  ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ  ;
Είμαστε  μια  χώρα  πλήρως  εξαρτημένη  απο  το  εισαγόμενο  πετρέλαιο .  Δεν  μπορούμε  να  παράγουμε  ούτε  ένα  κιλό  σιτάρι αν  δεν  μας  δώσουν  πετρέλαιο .  
Μας  αρέσει  αυτό ;  Σίγουρα  δεν  υπάρχει  ΑΛΛΟΣ  ΤΡΟΠΟΣ   να  εξασφαλίσουμε  την  τροφή  μας ;
Δεν  υπάρχει  τρόπος  να   απεξαρτηθούμε  απο  τα  εισαγόμενα  λιπάσματα  , φυτοφάρμακα  και   σπόρους  ;
Μπορούμε   να  ζήσουμε   χωρίς  ΠΟΛΕΙΣ ;
Μπορούμε  να  ζήσουμε   χωρίς  ιταλικά  πλακάκια  μπάνιου  και   κουζίνες  εισαγόμενες  εκ  Τουρκίας ;
Ισχυρίζομαι  οτι  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  . Τα  τελευταία   6  χρόνια  έχω  γράψει  μια  εκτενή  και   καλά  τεκμηριωμένη  εργασία  που  έχει  αναρτηθεί  στην  ιστοσελίδα  μου  .  Σας προτείνω  θερμά  να  την  διαβάσετε .  Υπάρχουν  αρκετοί   που  μου  λένε  "Αυτό  ακριβώς  σκεπτόμουν  και  εγώ "ΕΡΩΤΗΜΑ   ΔΕΥΤΕΡΟΝ     :  ΤΙ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ  !

  Τα  πράγματα  είναι  πολύ   δυσάρεστα  ( λόγω  οικονομικής  κρίσης   και  ΔΝΤ  ) .  Οι  ίδιοι  που  μας  οδήγησαν  στην  χρεωκοπία  παριστάνουν τους  σωτήρες μας .  Μας  δουλεύουν    εν ψυχρώ .  
ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ  Ο  ΚΟΣΜΟΣ ;
Γιατί  δεν  βγαίνουμε    στην  πλατεία    να  καλέσουμε   τον  κόσμο  σε  επανάσταση  ;  
Φοβόμαστε   μην  μας  πούν  τρελλούς  ;  
Ναί  !
 Για  πολύ  συγκεκριμμένο  λόγο :
Η  πρώτη  ερώτηση  θα  είναι  "ΤΙ   ΘΕΛΕΤΕ  ; "
 Θα  πούμε  : ΝΑ  Κ/Ρ/ Ε/ Μ/ Α/ Σ/ Ο / Υ/ Μ/ Ε     ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ   ΟΔΗΓΗΣΑΝ  ΕΔΩ ( ωραία  έως  εδώ  )
Η  δεύτερη   ερώτησή   τους θα  είναι :
ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ   ΝΑ  ΦΕΡΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ (ΟΝΟΜΑΤΑ ) ;  ΠΟΙΟ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 100  ΗΜΕΡΩΝ  ;

 Έχουμε  τίποτα   να  απαντήσουμε  ;  ΤΙΠΟΤΑ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ .  Για  αυτό  θα  μας  πουν  τρελλούς .

Η ΙΣΤΟΡΙΑ  όταν  θα  μας  βαθμολογήσει   σαν  ΕΛΛΗΝΕΣ  ( αφού  αυτό  δηλώνουμε )  δεν  θα  μας  ρωτήσει  αν  ξέραμε  αρχαία  ελληνικά   ούτε  αν  είχαμε  αποστηθίσει  τα γραπτά του  Αριστοτέλη .

Θα μας  ρωτήσει   ΒΡΗΚΑΤΕ  ΛΥΣΕΙΣ  ΣΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ;  

Διότι  αυτό  είναι  το  χαρακτηριστικό  του  Έλληνα  :    ΒΡΙΣΚΕΙ  ΛΥΣΕΙΣ !
Ανεξάρτητα του    πόσο   δύσκολο  φαίνεται  το  πρόβλημα  ,  ανεξάρτητα  του  πόσοι  πολλοί   είναι   οι  αντίπαλοι  ,  ο  Έλληνας  ΒΡΙΣΚΕΙ  ΛΥΣΕΙΣ !

Δεν  ξέρω  τί  λύσεις   έχετε  σκεφτεί  ο  καθένας  σας   ( και  πολύ θα  ήθελα  να τις  δώ  γραμμένες ) .

Η  δική  μου   πρόταση    είναι  να  καταθέσουμε   ΟΝΟΜΑΤΑ  και  ΣΧΕΔΙΟ  100  ΠΡΩΤΩΝ  ΗΜΕΡΩΝ .
(Το  δικό  μου  χρέος  το  έκανα  και  τα  έχω  καταθέσει  στο  διαδίκτυο  όπου  μπορείτε  να  τα  δείτε )


Μπορεί  να  είμαστε  λίγοι  αλλά   δεν  υπάρχουν  ανάμεσα  μας   80  άτομα   που  να  μπορούν  να σώσουν  την  χώρα  ;  
Αν  πιστεύουμε    οτι  δεν  υπάρχουν  τότε  τί  νόημα  έχουν  οι  συναντήσεις   μας   και  οι  τελετές   και  οι  ιστοσελίδες  μας   και  τα  blogs  .  Να  τα  παρατήσουμε  όλα  και  να  παραδεχτούμε   την  ήτ τα   μας   απο  το  @@@@ ( λαός της  Π.  Διαθήκης )   πνεύμα .
 
Δεν  μπορούμε να  καταστρώσουμε  ένα  σχέδιο  Εθνικής  Σωτηρίας  ;
Αν  δηλώνουμε    οτι   δεν  μπορούμε   τότε  έχουμε  αυτοκαταργηθεί .  Δεν  μπορεί  απο  τη  μια  να  λές  "ΕΙΜΑΙ  ΑΠΟΓΟΝΟΣ  ΤΟΥ  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ "    και  απο  την  άλλη  να   ητ τάσαι   απο   έναν   λαό  βοσκών της  ερήμου .
Αν   ΕΜΕΙΣ  δεν  έχουμε   ΣΧΕΔΙΟ  τότε   ο λαός  θα   πεί  "Απο  το  τίποτα , καλύτερος  είναι  ο  Μητσο τάκης !"

Καλώ  λοιπόν   τον  καθένα  απο  εσάς   να  ΞΥΠΝΗΣΕΙ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΑ   ΗΓΕΤΗ  -  ΤΟΝ  ΜΙΛΤΙΑΔΗ  -  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΜΕΣΑ ΤΟΥ !

Πως  θα  γίνει   αυτό ;  Τί  πρέπει  να  κάνουμε  φεύγοντας  σήμερα  απο  εδώ ;  

Να  πάρουμε  χαρί  και  μολύβι  και  να  γράψουμε  :
ΤΙ  ΘΑ  ΕΚΑΝΑ  ΤΙΣ  ΠΡΩΤΕΣ   100  ΗΜΕΡΕΣ   ΑΝ  ΗΜΟΥΝ   ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΜΙΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΣΩΤΗΡΙΑΣ ;
ΠΟΙΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ   ΘΑ  ΗΘΕΛΑ  ΜΑΖΙ  ΜΟΥ  Σ'  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ;  

Ασχοληθείτε  μ' αυτό  μόνο  15   λεπτά  .  Την  άλλη  μέρα αφιερώστε  άλλα  15  λεπτά   και  προσθέστε  ή  διορθώστε  το  γραπτό . Την  άλλη μέρα  το  ίδιο .
Κοινοποιείστε   τις   προτάσεις  σας (  στο  διαδίκτυο )  .  Στο  τέλος  της  εβδομάδας  θα  διαπιστώσετε  οτι  όλοι  τα  ίδια   προτείνουν  . Ολοι  θα  συμφωνούμε .

Και  όταν   οι   άνθρωποι  που  καλούνται  ΕΛΛΗΝΕΣ  συμφωνούν  στις  προτάσεις   τους   η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ  ...

 
 Οι  ομιλίες    των  άλλων  εισηγητών  θα  αναρτηθούν   στις  επόμενες   ημέρες  ( περιμένουμε  να  μας  τις  αποστείλουν  σε   ηλεκτρονική   μορφή )


ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

Ελεύθερη  συζήτηση  


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αγαπητοί μας φίλοι.

Το πρώτο συνέδριο  Ελεύθερων  Ελλήνων  μόλις έλαβε  τελος.Ελπιζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι  από την φιλοξενία μας και  από τον  τρόπο  που διεξήχθη  και να μας συγχωρήσατε τις  τυχών παρατυπίες  και τα λάθη που πιθανών να εγιναν.Ευχομαστε  στο μέλλον  τα συνέδρια αυτά να γίνουν  θεσμός  ώστε να βρεθούμε  και  πάλι  κοντά .Ας είμαστε εμείς  αυτοί που ως  απλοί πολίτες  θα δώσουμε το κίνητρο στους ανθρώπους  να αγαπήσουν πάλι την φύση τους  και  να γίνουμε το προσάναμμα  για ένα καλύτερο μελλον.Καλη επιτυχία σε ότι καννεται.ΕΡΡΩΣΩ.

ΛΗΞΗ   ΤΗΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

*************************************************************************

Θα  θέλαμε   αυτή  η  συνάντηση  να  είναι   ο  σπινθήρας   που  θα  πυροδοτήσει    κύμα   παρόμοιων  συναντήσεων   σε Κεντρική  και   Δυτ. Μακεδονία ,  Θεσσαλία  ,  Στερεά   Ελλάδα  ,  Πελοπόννησο ,  Ήπειρο  ,  Κρήτη  .  
Είμαστε   πρόθυμοι   να   βοηθήσουμε , με  την  εμπειρία  που  αποκτήσαμε  ,  άλλους  πυρήνες που  θα  θελήσουν  να  πραγματοποιήσουν   παρόμοια  συνάντηση  αλληλογνωριμίας .

Θα  θέλαμε  μια  απάντηση   ( απο  όσους     ήταν  παρόντες  )  στην  ερώτηση  :  ΠΟΤΕ  ΘΑ   ΘΕΛΑΤΕ   ΝΑ  ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ   Η  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ   ΕΛΛΗΝΩΝ  Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ;

Επειδή    κάποιοι   απο  τους  συνέδρους   σχημάτισαν  την  εντύπωση  οτι   η  οργάνωση  και  υλοποίηση  μιας   τέτοιας  συνάντησης   είναι   πολύ    ακριβό  έργο ,  τους  πληροφορούμε   οτι  η  συνάντηση      κόστισε   357  ευρώ  ( ! )  και  το  ποσόν  καλύφθηκε  απο  εισφορές   των  μελών  του  πυρήνα  Καβάλας .
Όσοι   πυρήνες   λοιπόν   σκέπτονται  να  διοργανώσουν  παρόμοια  συνάντηση  ας  μην  θεωρούν  το  οικονομικό  μέρος  ώς   εμπόδιο .


---------------------
ΣΧΕΔΙΟ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ -  ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ  ΤΑΣΕΩΝ
Τα  μέλη  του  πυρήνα  Καβάλας  ετοίμασαν   ένα  ερωτηματολόγιο    για να  ανιχνευθούν   τάσεις   και  (ει δυνατόν ) να   γίνει  η  σύνθεση  μιας   Διακήρυξης  . 
Εδώ  μπορείτε  να δείτε   τις  απαντήσεις  που  δόθηκαν   (  Δ.Α. = Δεν  ΑΠΑΝΤΩ )
1)   Η  Ελλάδα   είναι χώρα   υπο  κατοχήν .     ΝΑΙ   90,74%      ΟΧΙ   9,26%   


2)  Ό,τι    κακό  συμβαίνει    τα  τελευταία   χρόνια  στην Ελλάδα   είναι  αποτέλεσμα  δύο  παραγόντων που  δρούν   ταυτόχρονα  :  της   δικής  μας  αδιαφορίας  και  ξένων   επεμβάσεων .  ΝΑΙ  96,3%            ΟΧΙ    3,70%  


3)  Οι  πολιτικοί    διατυμπανίζουν  οτι  έχουμε  δημοκρατία    στην  Ελλάδα .  Σε  μια  πραγματική  δημοκρατία   όμως  οι   αντιπρόσωποι  του λαού  είναι  ανακλητοί  ανα  πάσα  στιγμή .  Η  αναρρίχηση   σε  πολιτικά  αξιώματα   εξαρτάται  μόνο  απο  την  ικανότητα  του πολίτη  και  όχι  απο  οικονομικές ενισχύσεις .
Η  πληροφόρηση  του  λαού  δεν  γίνεται  απο  ιδιωτικά  κανάλια  ούτε  απο  κανάλια  που ελέγχονται αποκλειστικά  απο  την  κυβέρνηση .    ΝΑΙ   79,63%      ΟΧΙ   12,96%        Δ.Α.  7,41%


4)  Τα  τελευταία   χρόνια  έχουμε  υποστεί   βάναυσες  προσβολές  της  νοημοσύνης  μας απο  τους  πολιτικούς  .  Κορυφαία  ήταν  η  τελευταία   οικονομική  κρίση  που  τα  θεμέλιά  της   είχαν  θέσει  (  οι  πολιτικοί )  πρίν  3  δεκαετίες  τουλάχιστον  .  Εάν  και   τώρα   τους  συγχωρήσουμε   και τους  ανεχθούμε  θα  είμαστε  άξιοι  της  τύχης  μας .  ΝΑΙ 87,04 %      ΟΧΙ  9,26%      Δ.Α. 3,70%


5)  Το  ισχύον   ξενόφερτο  πολιτικό σύστημα    με  τα  πολιτικά   κόμματα  ΔΕΝ   μπορεί  να   βγάλει  την  Ελλάδα   απο  το  τέλμα .  ΝΑΙ  88,89%    ΟΧΙ  11,11     


6)   Επιθυμούμε   νέους  ηγέτες ,  ΕΛΛΗΝΕΣ   στην  καταγωγή  που  να  έχουν   αποδείξει οτι  μπορούν  να  βγάλουν  το ψωμί  τους  με  τίμια  εργασία   . ΝΑΙ 96,30%     ΟΧΙ 3,70%      


7)  Πιστεύουμε   οτι   το  πνευματικό  επίπεδο  του  λαού   μπορεί  να  εξυψωθεί   με  το  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ   των ηγετών του  .   ΝΑΙ   85,19%   ΟΧΙ    9,26%    Δ.Α. 5,56%


8)  Καταγγέλουμε ,  ώς   σύμπτωμα   παρακμής ,  το  φαινόμενο  να υπάρχουν  στις  κυβερνήσεις πολλών  χωρών      μέλη   ιουδαϊκής    εθνικότητας    σε  ποσοστό  (  και  βαρύτητα  θέσης )   που  ΔΕΝ  δικαιολογείται    απο  την  εθνική  σύνθεση   της  χώρας . Εν  πάσει  περιπτώσει  ,  η  παρουσία  ιουδαίων   στις  κυβερνήσεις   αποτελεί απαράδεκτο  φαινόμενο  εφ΄ όσον  στο  Ισραήλ    ουδείς  μη  Ιουδαίος  γίνεται   δεκτός  στην  κυβέρνηση .  ΝΑΙ   96,30%      ΟΧΙ  1,85%       Δ.Α. 1,85%


9)  Κατάργηση   χρηματοδότησης   κομμάτων   ΝΑΙ  98,15%       ΟΧΙ   1,85%      

10)  Μείωση  αριθμού   βουλευτών    ΝΑΙ 88,89%       ΟΧΙ 9,26%         Δ.Α.  1,85%

11)  Για  τις   συντάξεις  των βουλευτών  να  ισχύει  ό,τι  και  για  τους  υπόλοιπους   πολίτες .   ΝΑΙ 98,15%        ΟΧΙ  1,85%    

12)  Η  συμμετοχή  των  βουλευτών  σε   επιτροπές   να  μην  συνεπάγεται  επιπλέον  αμοιβή  
 ΝΑΙ  96,30%      ΟΧΙ  1,85%        Δ.Α. 1,85%13)    Κατάργηση  πολυτελών αυτοκινήτων  βουλευτών  ,  χρηματοδότησης  ιδιωτικών  γραφείων  και  άλλων  προνομίων  .
 ΝΑΙ 92,59%          ΟΧΙ  7,41%       


14)   Αμεση    εφαρμογή  του  πόθεν   έσχες   όσων  έχουν  υπηρετήσει   στη  Βουλή  και  σε  δημόσιες  θέσεις  τα τελευταία 30  χρόνια  και  δήμευση  περιουσίας  των παρανομούντων  ,  η  οποία  θα  αξιοποιηθεί  και  τα  κέρδη  θα   δοθούν  στα  ασφαλιστικά  ταμεία  . 
 ΝΑΙ     100%            15)  Να μην  υπάρχουν  ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ  αδικημάτων .  ΝΑΙ   100%  16)  Να  μην  υπάρχει  βουλευτική  ασυλία .  ΝΑΙ  100%  17)  Αμεσος  έλεγχος  των  οικονομικών  των   κομμάτων   απο  αδιάφθορο   κομμάτι  της  Δικαιοσύνης  .  
ΝΑΙ  98,15%    ΟΧΙ  1,85%     


18)  Μείωση  των  δαπανών  της  Βουλής .   ΝΑΙ  98,15%      ΟΧΙ 1,85%     


19)  Δήμευση των   περιουσιών  των  καταχραστών  του  δημοσίου  απο  καταβολής  Ελληνικού  Κράτους . Οι  μισές  απο  αυτές  να  δοθούν  στους  πολυτέκνους  ώστε  να είναι   αδύνατη  η  επιστροφή  τους . ΝΑΙ 96,30%     ΟΧΙ 3,70%      


20)  Επιθυμώ  μια  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΩΝ  ΑΡΙΣΤΩΝ  (ατόμων   με   τεχνοκρατικές  γνώσεις , ήθος , αγνό  και  άδολο  πατριωτισμό ).
ΝΑΙ 92,59%     ΟΧΙ 5,56%       Δ.Α. 1,85%21)   Δίωξη  όλων  των  πολιτικών  που  εμπλέκονται  στην πρωτοφανή  διαρπαγή  του  πλούτου  της  χώρας  μου  αλλά  και  αυτών  που  ενώ  γνώριζαν  ( τί  γινόταν ) ουδέν  έπραξαν  για  να  το  εμποδίσουν .   ΝΑΙ 98,15%     ΟΧΙ  1,85%     


22)   Να  καταργηθούν  οι   διακρίσεις   υπέρ  μουσουλμάνων  στην  Ανώτατη   Εκπαίδευση .
 ΝΑΙ 92,59%      ΟΧΙ 5,56%       Δ.Α. 1,85%


23)  Να   είναι  υποχρεωτική  η  διδασκαλία   στην νηπιακή  ηλικία  της  μουσικής  και  της  κολύμβησης.
 ΝΑΙ  96,30%    ΟΧΙ 1,85        Δ.Α. 1,85


24)  Να  συσφίξουμε  τις  σχέσεις  με  τους  Έλληνες  του  εξωτερικού .
ΝΑΙ 98,15%       ΟΧΙ 1,85%      

25)  Παροχή  γενναίων  κινήτρων   για  εξάλειψη  του  δημογραφικού  μας  προβλήματος .
ΝΑΙ  98,15%               Δ.Α. 1,85%

26)  Επαναφορά   θανατικής   ποινής   για :  αρχαιοκαπήλους  ,  παιδόφιλους ,  σαμποτέρ , αναρχικούς ,  ειδεχθείς  δολοφόνους  και  ενόχους  εσχάτης   προδοσίας .    ΝΑΙ  68,52%     ΟΧΙ  24,07%        Δ.Α.  7,41%


27)  Να  επιτραπεί  η  ευθανασία  υπο   ελεγχόμενες   συνθήκες . 
 ΝΑΙ  74,07%     ΟΧΙ  18,52%       Δ.Α. 7,41%

28)  Να  επιτραπεί η  καύση των  νεκρών                    ΝΑΙ  81,48%        ΟΧΙ 5,56%           Δ.Α.  12,96%
***************************************

  pitago99@gmail.com  


 Αρχική   σελίδα :     
http://lofos.info/pythas/index.html 

------------------------------------------
Προς  τον  υπάλληλο   που   ελέγχει  τις  ιστοσελίδες   και  τις  "καρφώνει"    στα  αφεντικά  :

 ΝΟΜΙΖΕΙΣ   ΟΤΙ  Η       ν e Α     e . Π Ο Χ .Η      ΕΣΕΝΑ   ( που γνωρίζεις  ΠΟΛΛΑ )  ΘΑ   ΣΕ  ΑΦΗΣΕΙ  ΝΑ  ΖΗΣΕΙΣ  ;