ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ    ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
(14-2-2016)


ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ( Θεμελιώδες Δόγμα )
Είμαστε αυτοί που πιστεύουν οτι ο άνθρωπος είναι ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και όχι αφεντικό της .

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ( Δόγμα Στόχου )
Να παραδώσουμε ( στις επόμενες γενιές ) τον πλανήτη καλύτερο απ' όσο τον παραλάβαμε .

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ
Σχηματίζοντας μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
Αρχικά επιδιώκουμε να υπάρξει σε κάθε περιοχή μια μικρή ομάδα ανθρώπων που να δηλώσει οτι αποδέχεται αυτά τα δύο δόγματα και αισθάνεται ικανή να υπηρετήσει το Δόγμα Στόχου .
Αφού γίνει αυτό θα δούμε τί επιδράσεις θα έχει στην κοινωνία και θα χαράξουμε την περαιτέρω πορεία .

******************************************************
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΕΙΣ

Δόγματα : Όλοι χρειαζόμαστε κάποιο ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ δόγμα αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα . Το πρωϊ που ξυπνάμε ακολουθούμε το δόγμα οτι αυτό που ζούμε είναι πραγματικότητα και όχι όνειρο . Αν πιστεύαμε οτι είναι όνειρο θα χαιρόμασταν με τα ευχάριστα αλλά δεν θα μας άγγιζαν τα δυσάρεστα διότι θα πιστεύαμε οτι κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε .
Εάν η επιστημονική έρευνα αποδείξει οτι τα δόγματά μας είναι λάθος , θα τα αλλάξουμε . Αλλά ΕΩΣ ΤΟΤΕ ακολουθούμε αυτά .

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ( Θεμελιώδες Δόγμα )
Είμαστε αυτοί που πιστεύουν οτι ο άνθρωπος είναι ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και όχι αφεντικό της .
Αυτό μας διαχωρίζει απο χριστιανούς , ιουδαίους , μουσουλμάνους , μαρξιστές , εθνικοσοσιαλιστές , καπιταλιστές -τραπεζίτες .
Όλοι οι προηγούμενοι πιστεύουν οτι ο άνθρωπος είναι το πιό σπουδαίο πλάσμα στο Σύμπαν . Ο θεός ( λένε ) αγαπά ιδιαίτερα κάποιο έθνος . Έχει ετοιμάσει για τον ΑΝΘΡΩΠΟ μόνο ( όχι για σκύλους και γάτες ) κάποιον Παράδεισο όπου θα υπάρχουν 72 παρθένες για τον καθένα ή άλλα πιο πνευματικά αγαθά .
Ο άνθρωπος ( λένε ) ή το ΕΘΝΟΣ ή η ΦΥΛΗ είναι κάτι που πρέπει να διαφυλαχθεί εις τον αιώνα τον άπαντα . Εμείς δεν θεοποιούμε το έθνος ή την Φυλή αλλά ούτε βιαζόμαστε να τα εξαλείψουμε όπως οι τραπεζίτες .
Εμείς βλέπουμε να υπάρχουν δύο έθνη : αυτοί που λένε "ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ" και αυτοί που λένε "ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ" . Σίγουρα ΔΕΝ θέλουμε να αναμιχθούν αυτά τα δύο έθνη !

Δεν απορρίπτουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο τις προηγούμενες ιδεολογίες . Δεν έχουμε αγκυλώσεις . Τα καλά στοιχεία ( απο όπου και αν προέρχονται ) τα κρατάμε .
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ( ΠΚΦ ) δεν είναι κόμμα ούτε θα κατέβει στις εκλογές . Είναι το όργανο που συντονίζει όλα τα τίμια κόμματα του πλανήτη και απαρτίζεται απο τίμια πρόσωπα απο όλα τα έθνη .

Ο πρώτος που μίλησε για την ανάγκη ύπαρξης μιας κυβέρνησης Φιλοσόφων ήταν ο Πλάτων . Οι κυβερνώντες , ανα τους αιώνες , προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή την ιδέα μακρυά απο τα αυτιά των ανθρώπων . Πρόσφατα όμως η ιδέα αναβίωσε στην Ελλάδα απο επιστήμονες των Φυσικών Επιστημών .
Προς το παρόν , κρίθηκε πρέπον τα ονόματα του αρχικού πυρήνα και των μελών να κοινοποιούνται μόνο στα συνέδρια της ΠΚΦ ( πρόσωπο με πρόσωπο ) και όχι δημόσια . Αργότερα αυτό θα αλλάξει .
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων είναι η ηγεσία του Κινήματος της Μιλήτου ( βλέπε στο FACEBOOK "Μιλητου Κινημα" ) .

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ( Δόγμα Στόχου )
Να παραδώσουμε ( στις επόμενες γενιές ) τον πλανήτη καλύτερο απ' όσο τον παραλάβαμε .

Το "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" είναι κάτι σαφές και μετρήσιμο :
- Να αυξήσω τα είδη ζωής που υπάρχουν ( Αύξηση βιοποικιλότητας )
- Να αυξήσω την βιομάζα των ζωντανών όντων
- Να αυξήσω την πολυπλοκότητα των ζωντανών όντων ( δηλαδή εκτός απο τα ήδη υπάρχοντα , να κάνω και άλλα πιό έξυπνα απο τον άνθρωπο )
- Να αυξήσω την ασφάλεια του οικοσυστήματος ( πχ να είναι πιο δύσκολο για κάποιον αστεροειδή να συγκρουσθεί με την Γή ) . Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι θα αυξήσω το ποσόν της ΓΝΩΣΗΣ παράλληλα με τον αριθμό των ζωντανών ειδών . Διότι αν δεν έχω ΓΝΩΣΗ πώς θα κατασκευάσω τα όπλα που θα εκτρέψουν τον αστεροειδή ; Αυτό το δίδυμο ( ΓΝΩΣΗ - ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ) είναι κάτι που κανένας πολιτισμός , απο τους προϋπάρξαντες , δεν το πέτυχε . Αύξηση της Γνώσης πάντα σήμαινε οικολογική καταστροφή και μείωση των ζωντανών ειδών .
Αν θέλουμε να το πούμε ακόμη πιο επιστημονικά , θα έλεγα οτι ο πλανήτης γίνεται καλύτερος όσο ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ.

Ας φαντασθούμε οτι ο πλανήτης είχε τον ανθρώπινο πληθυσμό της εποχής του Αγαμέμνονα . Οτι είχε στην θάλασσα τον πλούτο ζωής που υπήρχε τον καιρό του Αγαμέμνονα ( ούτε οι φάλαινες αποδεκατισμένες ούτε τα ψάρια στο όριο εξαφάνισης ) . Ας υποθέσουμε οτι οι ρυπαντές σε αέρα , νερό και έδαφος ήταν όπως τον καιρό του Αγαμέμνονα ( μηδενικοί ) . Ας υποθέσουμε οτι τα δάση του Αμαζονίου , του Γάγγη , του Ινδού , του Κίτρινου Ποταμού ήταν όπως 8000 χρόνια πρίν . Ας υποθέσουμε οτι το ποσόν της συσσωρευμένης γνώσης ήταν όπως το σημερινό ή και μεγαλύτερο . Ας υποθέσουμε οτι στην ανθρώπινη κοινωνία υπήρχε αξιοκρατία : Αυτός που βάζει το συμφέρον της κοινωνίας πάνω απο το ατομικό , να είναι ο κυβερνήτης . Αυτός που νοιάζεται μόνο για τον εαυτούλη του να είναι ο κυβερνώμενος . ΑΥΤΟΣ ο πλανήτης δεν θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον σημερινό ;

Οι τραπεζίτες έχουν σαν κανόνα ζωής το "ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ !" .

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ
Ο πλανήτης σήμερα κυβερνάται απο μια παγκόσμια κυβέρνηση πλούσιων σε χρήμα .
Αυτό πρέπει να αλλάξει . Ο πλανήτης πρέπει να κυβερνηθεί απο αυτούς που είναι πλούσιοι σε ΗΘΟΣ και σε ΙΔΕΕΣ !

Η Πολιτική , οι θρησκευτικές ιδέες , οι τελετές , οι ναοί είναι ΕΡΓΑΛΕΙΑ για να φθάσουμε στον στόχο .
Ένα άλλο ιδεολογικό εργαλείο είναι : "Την κοινωνία πρέπει να την διοικούν όσοι βάζουν το ατομικό συμφέρον ΚΑΤΩ απο το συμφέρον της κοινωνίας . Το συμφέρον της κοινωνίας είναι ΑΝΩΤΕΡΟ απο το ατομικό συμφέρον οποιουδήποτε μέλους της" .

Οικονομικά εγαλεία :
Η παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών βασίζεται σε μια οικονομική φιλοσοφία που λέει "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΤΩΧΟΣ" .
Το οικονομικό δόγμα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων είναι "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ" .
Αυτή είναι μια απλή ιδέα που κατατέθηκε πρώτα απο τον φιλόσοφο Θαλή και επανέλαβε ο Πλάτων . Η λογική είναι απλή : Αν εσύ έχεις χίλα στρέμματα χωράφια , γύρω στα 200 άτομα θα πρέπει να έχουν μηδέν στρέμματα . Εάν εσύ είσαι υπερβολικά πλούσιος θα μπορείς να λαδώνεις πολιτικούς , δικαστές , αστυνομικούς και να κάνεις ό,τι θέλεις .

Πολλούς αιώνες πρίν ο Πλάτων το είχε πεί οτι η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει μόνον όταν κυβερνήσουν οι Φιλόσοφοι .  Σήμερα   ( μετά απο τόσους αιώνες διακυβέρνησης απο μή φιλοσόφους ) γίνεται   πλέον  φανερό οτι εάν δεν πραγματοποιηθεί αυτό που είπε ο Πλάτων , η ανθρωπότητα βαδίζει προς τον σίγουρο όλεθρο .

Στρατηγική :
Καλές οι κινητοποιήσεις εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης . Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε οτι η κυβέρνηση είναι μικροϋπαλληλάκι μιας παγκόσμιας κυβέρνησης τραπεζιτών ( η λεγόμενη Νέα Τάξη ) . Και αν πέσει αυτή η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση είναι υπαλληλάκι της ίδιας παγκόσμιας κυβέρνησης . Ακόμη και αν κατορθώσουμε να εκλέξουμε μια τελείως τίμια κυβέρνηση στην Ελλάδα , η Νέα Τάξη παραμένει ακμαία στην πραγματική φωλιά της ( Λονδίνο και Ν. Υόρκη ) όπου έχει όλες τις τράπεζές της και τα αεροπλανοφόρα και τα εξελιγμένα μαχητικά αεροσκάφη και τις οβίδες και τα πυρηνικά . Θα μπορεί να δημιουργεί πουλημένα κόμματα ή να μας βομβαρδίζει επ' άπειρον .
Επομένως η σωτηρία για εμάς θα έρθει μόνο εάν γκρεμίσουμε την παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών .

Εάν δεν ξεκαθαρίσουμε ΠΟΙΟΣ θέλουμε να μας κυβερνά και με ΠΟΙΟ κοινωνικοοικονομικό σύστημα , δεν έχει νόημα να κάνουμε άλλες κινήσεις . Άλλοι λένε "ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ" . Άλλοι παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς . Άλλοι κάνουν δικαστικούς αγώνες . Τους συγχαίρουμε μεν για την αγωνιστικότητά τους αλλά ρωτάμε "ΕΣΤΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ . Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( πιθανόν ) ΘΑ ΠΕΣΕΙ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ; ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ; "

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ;
Όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις :
# Να αποδέχονται τα δύο δόγματα
# Να μην είναι φίλοι της Νέας Τάξης . Ιδεολογήματα του τύπου "πολυπολιτισμικότητα" , "παγκοσμιοποίηση" και άλλα παρόμοια πρέπει να απουσιάζουν απο την ρητορική τους .
# Δεν πρέπει να θαυμάζουν κάποιον υπαρκτό πολιτικό αρχηγό ( των αντινεοταξικών κομμάτων φυσικά ) . Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων είναι ανώτερη απο κόμματα και βλέπει με ερευνητικό μάτι τους αρχηγούς ( για να τους βαθμολογήσει ) . Λογικό είναι οτι δεν είσαι αντικειμενικός κριτής όταν θαυμάζεις τον βαθμολογούμενο !

Το πόσο ψηλά θα φθάσουν ( στην πυραμίδα ιεραρχίας ) εξαρτάται απο τα υπόλοιπα προσόντα τους .

Για τυχόν άλλες απορίες , διαβάστε τα υπόλοιπα κείμενα στο χρονολόγιο .

-------------------------------------------------------------------------------

ΤΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ   ΜΕ  ΤΑ  ΕΘΝΗ

8-10-2018
 Τί  θα  έκανε  η  ΠΚΦ   με  τα  "Έθνη"     εάν  σήμερα  είχε  την  εξουσία  ; 

 Υπάρχουν  τα  παρακάτω  είδη  ανθρώπων  :

#   Αυτοί  που  δηλώνουν 
"ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ    όλους  τους  αξιόλογους  ανθρώπους   που  υπήρξαν  ( ανεξαρτήτως   έθνους )  και  προσπαθούμε    να  τους  μιμηθούμε  .  Όλα  τα  έθνη  έχουν   εξαιρετικούς   ανθρώπους  και  αποβράσματα  .  Ποιός  ο  λόγος  να  θαυμάζουμε   ένα  συγκεκριμένο    έθνος  ;  Εάν  η  Επιστήμη  αποδείξει    οτι  ένα  έθνος  παράγει     εξαιρετικά μεγάλο  ποσοστό    θαυμαστών  ανθρώπων   τότε  να  το    ευνοήσουμε   ιδιαίτερα" .
 Αυτή    η  κατηγορία  είναι  η  ιδανική  .  Απο  αυτήν  θα   επιλέγονται  τα  νέα  μέλη  της  ΠΚΦ  .

#  Αυτοί  που  λένε
 "ΝΑ  ΕΧΩ  ΤΟ  ΣΠΙΤΑΚΙ  ΜΟΥ  ,  ΤΗΝ  ΜΠΡΙΖΟΛΑ  ΜΟΥ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ  ΜΟΥ   ΚΑΙ  ΟΛΕΣ  ΑΥΤΕΣ  ΟΙ  ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ  ΓΙΑ    ΕΘΝΗ    ΚΑΙ    ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ    ΔΕΝ  ΜΕ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ"  . 
Αυτοί  είναι  η  πλειοψηφία  (  οι  "ουδέτεροι" )  .  Δεν  έχουν  να  φοβηθούν   τίποτα  απο  την  ΠΚΦ  .

#  Αυτοί  που  λένε
  "ΤΟ  ΕΘΝΟΣ  ΜΟΥ   ( πχ  το  Ελληνικό )  ΤΟ  ΑΓΑΠΩ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ    ΚΑΙ  ΘΕΛΩ  ΜΕ  ΕΙΡΗΝΙΚΟ  ΤΡΟΠΟ  ΝΑ  ΥΠΟΤΑΞΩ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ    ΛΑΟΥΣ   ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΝΩ  ΝΑ   ΔΗΛΩΝΟΥΝ   "ΕΛΛΗΝΕΣ"   . 
Αυτοί  είναι     μειοψηφία   αλλά   δεν   έχουν  να  φοβηθούν   κάτι  απο  την  ΠΚΦ  .  Θα  τους  δοθεί  μια  περιοχή   όπου  θα   μπορούν  να  κατοικούν  όλοι  μαζί   ,  να  παράγουν  αξιοθαύμαστα   επιτεύγματα  και   να  κατακτούν  πνευματικά  τους  ουδέτερους . 

#  Αυτοί  που  λένε 
 "ΤΟ  ΕΘΝΟΣ  ΜΟΥ  (  ή  η  θρησκεία  μου )    ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΠΟ  ΟΛΑ   ΚΑΙ   ΜΕ  ΤΟ  ΚΑΛΟ  Ή  ΜΕ   ΤΟ  ΑΓΡΙΟ  ΘΑ   ΤΟ  ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ    ΩΣΠΟΥ  ΝΑ  ΚΑΛΥΨΕΙ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ"  . 
Αυτοί   ,  μόλις  αναλάβει  την  εξουσία  η  ΠΚΦ  ,  θα  είναι  προς  το  συμφέρον  τους  να  μετακομίσουν  σε  άλλον  πλανήτη  ! 

Εάν  λοιπόν   διοικούσε   η  ΠΚΦ   ,  ο  χάρτης  θα  ήταν  κάπως  έτσι  :   Το  λευκό  χρώμα    δείχνει   τους  "ουδέτερους" .  Σε  κάποια   "εθνικά  κέντρα"   κατοικούν    συμπαγείς    πληθυσμοί    "εθνικιστών"   που  προσπαθούν  ( ειρηνικά )   να     μεγαλώσουν  την  περιοχή  τους  . Θα  υπάρχει  δηλαδή    "ελληνικό  κέντρο"   ,   "βουλγαρικό   κέντρο"  ,  "αλβανικό   κέντρο" κλπ    .   Δεν  αποκλείεται  να  υπάρχει  και  "κομμουνιστικό  κέντρο"    ,  "ναζιστικό  κέντρο"   ,  "μαοϊκό   κέντρο"     ,  "χριστιανικό   κέντρο"   ,  "βουδιστικό   κέντρο"    κλπ 

mapHOMO SAPIENS PHILOSOPHICUS - Θεμελιώδες κείμενο της  σελίδας  FACEBOOK  "ΝΕΟ   υποείδος  Ανθρώπου"  ( 7-1-2018 )

Το ισχυρότερο είδος ζωής στον πλανήτη , ο Άνθρωπος ο Σοφός ( Homo sapiens ) είναι φανερό οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ την σοφία που χρειάζεται για να διαχειρισθεί σωστά την μεγάλη του δύναμη .
Υπάρχει όμως ένα υποείδος που διαθέτει αυτήν την σοφία . Σύμφωνα με τους κανόνες της Βιολογίας , αφού τα δύο πλάσματα μπορούν να ζευγαρώσουν και να παράγουν γόνιμους απογόνους , οφείλουμε να τα κατατάξουμε στο ίδιο είδος . Εάν δεχτούμε οτι οι λίγοι ( που μπορούν να διαχειρισθούν σοφά την δύναμη της Επιστήμης ) είναι το υποείδος Homo sapiens Philosophicus ( Άνθρωπος ο Σοφός , ο Φιλόσοφος ) , τότε οι πολλοί ( που δεν μπορούν να διαχειρισθούν σοφά την δύναμη ) θα πρέπει να ανήκουν σε κάποιο άλλο υποείδος . Ας το ονομάσουμε Homo Sapiens Archaicus ( Άνθρωπος ο Σοφός , ο Αρχαϊκός ) .

Ο Homo Sapiens Archaicus έζησε περί τις 90.000 χρόνια ως τροφοσυλλέκτης . Δεν τα πήγε άσχημα . Όταν όμως ανεκάλυψε την γεωργία οικοδόμησε μια πιό πολύπλοκη κοινωνία . Μέσα σε αυτήν την κοινωνία είναι σαν ψάρι έξω απο το νερό . Δεν μπορεί να δράσει σωστά . Δεν έχει την κατάλληλη εγκεφαλική "πυξίδα" ( * )

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΕΙΔΗ
1) Ο Αρχαϊκός κατασκεύαζε τα εργαλεία που του χρειαζόταν και θεωρούσε οτι το έργο των ΔΙΚΩΝ του χειρών ήταν ΔΙΚΟ του . Όποτε ήθελε μπορούσε να καταστρέψει το θαυμάσιο τόξο που ο ΙΔΙΟΣ κατασκεύασε και δεν είχε να δώσει λογαριασμό σε κανέναν . Το λάθος του ήταν οτι , μεταβαίνοντας στην γεωργική οικονομία , θεώρησε πως και το ΧΩΡΑΦΙ που όργωνε ήταν δικό του ! Θεώρησε οτι μπορούσε να το καταστρέψει χωρίς να ζητήσει άδεια απο κανέναν . Αυτό όμως οδηγεί σε λογικό παράδοξο : Εάν όλοι κάνουν το ίδιο , η επόμενη γενιά δεν θα έχει τόπο να παράγει την τροφή της !
Ο Φιλόσοφος έχει σαφή τοποθέτηση επ' αυτού : ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ .
Επομένως , το χωράφι ( που ΟΛΟΙ μαζί υπερασπίζουμε σε περίπτωση εισβολής ξένων ) ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . Η Κοινωνία σου το δανείζει για όσο χρόνο ζείς . Οφείλεις να το παραδώσεις στην ίδια ή ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ κατάσταση απ' όσο το παρέλαβες . Απο αυτό το χωράφι θα τραφούν πολλοί άλλοι που θα γεννηθούν μετά απο εσένα .

2) Ο Αρχαϊκός θεωρούσε πολύ φυσικό να κληροδοτήσει στον γυιό του το θαυμάσιο τόξο που κατασκεύασε . Το λάθος του ήταν οτι , μεταβαίνοντας στην γεωργική οικονομία , θεώρησε απόλυτα λογικό να κληροδοτεί στον γυιό του και το χωράφι ! Αυτό όμως οδηγεί σε λογικό παράδοξο : Εάν ο γυιός είναι τεμπέλης και αντικοινωνικός μπορεί ξαφνικά να του έρθει ( σαν κληρονομιά ) ένας θαυμάσιος ελαιώνας που με πολύ κόπο και σύνεση δημιούργησε ο εργατικός και τίμιος πατέρας του . Προφανώς ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ τέτοιο δώρο .
Ο Φιλόσοφος έχει σαφή τοποθέτηση επ' αυτού : Όταν γεννήθηκες πήρες απο την κοινωνία ένα χωράφι . Τώρα που πέθανε ο πατέρας σου δεν είναι αυτονόητο οτι εσύ θα πάρεις τον ελαιώνα του . ΕΑΝ έχεις αποδείξει την αξία σου , θα σου πάρουμε το αρχικό χωράφι ( που σου δώσαμε όταν γεννήθηκες ) και θα σου δώσουμε τον ελαιώνα του πατέρα σου . Εάν δεν έχεις αποδείξει την αξία σου θα δώσουμε τον ελαιώνα σε κάποιον που την έχει αποδείξει ( αφού πρώτα μας επιστρέψει το χωράφι που του δώσαμε όταν γεννήθηκε ) .

3) Ο Αρχαϊκός θεωρούσε πολύ φυσικό να κατασκευάσει και να κατέχει 2 ή 3 ή 10 τόξα . Δεν εμπόδιζε κανέναν να κατασκευάσει τα δικά του 10 τόξα . Το λάθος του ήταν ότι , μεταβαίνοντας στην γεωργική οικονομία , θεώρησε απολύτα λογικό να κατέχει 2 ή 3 ή 10 χωράφια ! Αυτό όμως οδηγεί σε λογικό παράδοξο : Εάν εγώ έχω 10 χωράφια τότε εννέα άλλοι δεν έχουν καθόλου ! Δεν μπορούν να παράγουν την τροφή τους .
Ο Φιλόσοφος έχει σαφή τοποθέτηση επ' αυτού : Στην ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ θα είναι ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ !
Όταν γεννιέσαι θα παίρνεις ( δανεικό ) απο την κοινωνία ένα γεωτεμάχιο και ένα σπίτι ισάξια με τα γεωτεμάχια και τα σπίτια όλων των άλλων . Θέλεις να εργαστείς και να τα αναβαθμίσεις ; Κάνε το επειδή ευχαριστεί εσένα . Μην έχεις προσδοκίες οτι σίγουρα θα μεταβιβαστούν στα παιδιά σου .

4) Ο Αρχαϊκός θεώρησε πολύ φυσικό να πεί στην γυναίκα του "Αφού τρώς το σιτάρι που ΕΓΩ παρήγαγα , οφείλεις να γεννάς παιδιά μόνο απο το δικό μου σπέρμα" . Αυτό όμως οδηγεί σε λογικό παράδοξο : Το ότι ΟΛΟΙ πλέον δικαιούνται να έχουν βιολογικούς απογόνους ! Κατάφωρη παραβίαση της λογικής της Φύσεως . Ο Αρχαϊκός δεν γνώριζε τον Νόμο του Παρέτο : Το 80 % των απογόνων παράγεται απο το ανώτερο 20 % των προγόνων . Δηλαδή οι ανώτεροι βιολογικά και πνευματικά ( το κορυφαίο 20 % ) θα πρέπει να έχουν τετραπλάσιες ευκαιρίες να αφήσουν απογόνους .
Ο Φιλόσοφος έχει σαφή άποψη επ' αυτού : Ο Νόμος του Παρέτο ΔΕΝ πρέπει να παραβιαστεί . Αλλιώς η κοινωνία θα γεμίσει άρρωστους και ηλίθιους .

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ HOMO SAPIENS PHILOSOPHICUS ;
Ο Μπέρναρ Σώ είχε πεί "Το 2% σκέπτεται , το 3 % ΝΟΜΙΖΕΙ οτι σκέπτεται και το 95 % προτιμά να πεθάνει παρά να σκεφθεί " . Πιθανόν λοιπόν , o Homo Sapiens Philosophicus είναι το 2 % του πληθυσμού . Σύμφωνα με τον Νόμο του Παρέτο , το 80 % των ΚΑΛΩΝ έργων ( στην Επιστήμη και Τέχνη ) προέρχονται απο το κορυφαίο ποιοτικά 20 % του πληθυσμού . Επομένως ο Φιλόσοφος έχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο σε ο,τιδήποτε καλό έχει παραχθεί . Θα μπορούσαμε να πούμε οτι ο Φιλόσοφος δημιουργεί την δύναμη ( Γνώση - Επιστήμη ) και ο Αρχαϊκός καταφέρνει ( λόγω πλειοψηφίας ) να πάρει την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αυτής της δύναμης ! Καταστροφικό . Είναι σαν να δίνεις ένα γεμάτο πιστόλι στα χέρια μωρού .

ΣΤΟ "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ"
Εάν βλέπετε οτι ανήκετε στον υποείδος "Φιλόσοφος" έχετε πολύ μεγάλη ευθύνη για ο,τιδήποτε κακό συμβεί απο εδώ και εμπρός . Έως τώρα το κακό αυξάνεται επειδή ΕΣΕΙΣ ( ο Φιλόσοφος ) δημιουργείτε δύναμη και την παραδίδετε αδιαμαρτύρητα στα χέρια του Αρχαϊκού . ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ! Αυτός που ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ την δύναμη θα πρέπει να έχει την διαχείρισή της . Δεν μπορεί ο Επιστήμων να κατασκευάζει την ατομική βόμβα και να παραδίδει την διαχείρισή της σε έναν άθλιο πολιτικάντη που ίσως δεν γνωρίζει να κάνει σωστά μια διαίρεση !
Οι Φιλόσοφοι πρέπει να ΔΙΚΤΥΩΘΟΥΝ και να ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ώστε να αποκτήσουν την ΕΞΟΥΣΙΑ . Δηλώστε ( με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα ) την θέλησή σας να συμμετέχετε στην δράση .
Οι Φιλόσοφοι είναι το μέλλον του πλανήτη . Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει μέλλον .

( * ) Πιθανόν το πρώτο κύτταρο να δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστή το RNA ( ή κάποια ακόμη πιό απλή ουσία ) . Μέσα στην νέα πολύπλοκη κατασκευή όμως , το DNA ( δευτερευούσης σημασίας έως τότε ) αισθάνθηκε οτι εδώ μπορεί να δράσει καλά και να παράγει αξιοθαύμαστα πράγματα . Είπε λοιπόν στο RNA "Τώρα , μέσα στο κύτταρο εσύ είσαι σαν ψάρι έξω απο το νερό . Τώρα εσύ θα είσαι ο κομπάρσος και εγώ ο πρωταγωνιστής" . Βλέπουμε λοιπόν οτι αυτό το σενάριο είναι , πιθανόν ,νόμος της Φύσης .

----------------------------------

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ !
21-4-2018

Πολλά απο τα σημερινά προβλήματα του πλανήτη ξεκινούν απο την αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ρωσίας . Ένα πρόβλημα που φαίνεται άλυτο ( στους πολλούς ) .
Για την Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων όμως είναι ένα απο τα απλά προβλήματα !

Μόλις αποκτήσουμε έναν τόπο μόνιμης εγκατάστασης , η πρώτη μας ενέργεια θα είναι να καλέσουμε εκεί 10 ταλαντούχους νέους απο την Ρωσία και 10 απο τις ΗΠΑ ( χωρίς να αποκλείονται και άλλοι ταλαντούχοι νέοι απο τις χώρες της Λευκής Φυλής ) . Όλοι αυτοί οι νέοι θα ζήσουν μερικά χρόνια στο κοινόβιο όπου θα εκπαιδευτούν και θα δεθούν με δεσμούς φιλίας . Τότε πλέον θα είναι έτοιμοι για να αποτελέσουν την Κυβέρνηση της Λευκής Φυλής !
Όλη η Λευκή Φυλή θα αποτελεί ένα κράτος . ΗΠΑ , Αργεντινή , Χιλή , Ευρώπη , Αυστραλία , παράλια της Μικράς Ασίας , Κουρδιστάν , Ιράν και άλλες περιοχές θα ανήκουν σε αυτό το κράτος .
Αυτή η τολμηρή κίνηση θα είναι το πρώτο βήμα για την συνένωση των άλλων φυλών και , τελικά , την συνένωση όλου του πλανήτη κάτω απο μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων .


ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ  (10-2-2018 )

Πώς ξεχωρίζουμε αν κάποιος ανήκει στο είδος Homo Sapiens Archaicus ή στο υποείδος Homo Sapiens Philosophicus ;

Όσα πιό πολλά έχετε απο τα παρακάτω τόσο πιό πιθανό είναι να ανήκετε στο υποείδος Homo Sapiens Philosophicus :

1) Ο Αρχαϊκός για να κρίνει αν μια κυβέρνηση είναι καλή ρωτά : "Μου έδωσε αύξηση ;"
Ο Φιλόσοφος το μόνο που ΔΕΝ ΡΩΤΑ είναι αυτό ! Θα ρωτήσει τί έκανε η κυβέρνηση στην εξωτερική πολιτική , στην Παιδεία , στην Δικαιοσύνη κλπ
Γενικά ο Αρχαϊκός νοιάζεται μόνο για όσα υπάρχουν μέσα στον αυλόγυρό του . Έξω και ο κόσμος να χάνεται δεν τον ενδιαφέρει .
Ο Φιλόσοφος νοιάζεται πιό πολύ για όσα συμβαίνουν ΕΞΩ απο την αυλή του .

2) Ο Αρχαϊκός θεωρεί φυσικό να πάει εκδρομή στο δάσος και να αφήσει ΕΚΕΙ τα σκουπίδια του !
Για τον Φιλόσοφο κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο .

3) Ο Αρχαϊκός θεωρεί φυσικό να κάνει επίδειξη στο σκυλάδικο ανάβοντας το πούρο του με χαρτονόμισμα και περιλούοντας την τραγουδίστρια με κιλά λουλουδιών .
Ο Φιλόσοφος δεν πηγαίνει στα σκυλάδικα .

4) Ο Αρχαϊκός αγαπά να επιδεικνύεται : Ακριβό αμάξι , οδήγηση σαν τρελλός , στο τέρμα η ένταση του ηχοσυστήματος ...
Ο Φιλόσοφος δεν κάνει τέτοια .

5) Ο Αρχαϊκός αγαπά το ποδόσφαιρο και παθιάζεται με τον τζόγο .
Ο Φιλόσοφος δεν έχει σχέση με αυτά .

6) Ο Αρχαϊκός είναι εξαρτημένος απο τσιγάρο και καφέ .
Ο Φιλόσοφος δεν τα αγγίζει .

7) Ο Αρχαϊκός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας .
Ο Φιλόσοφος είναι χορτοφάγος .

8) Ο Αρχαϊκός είναι πιο πιθανό να εξαρτηθεί απο ναρκωτικά . Ο Φιλόσοφος έχει ανοσία .

9) Ο Αρχαϊκός είναι πολύ εύκολο να πεί "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ;" . Ο Φιλόσοφος ποτέ .

10) Ο Αρχαϊκός δεν έχει καλή σχέση με τα βιβλία .
Ο Φιλόσοφος έχει .

11) Εάν είναι δημόσιος υπάλληλος ο Αρχαϊκός είναι πολύ εύκολο να λαδωθεί . Ο Φιλόσοφος ποτέ .

12) Σαν προϊστάμενος ο Αρχαϊκός δημιουργεί "κλίκες" και έχει αυλοκόλακες . Ο Φιλόσοφος είναι εξ' ίσου δίκαιος με όλους .

13) Ο Αρχαϊκός θεωρεί σπουδαίο αγαθό το ΧΡΗΜΑ . Ο Φιλόσοφος θεωρεί σπουδαίο τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ !

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ    (7-2-2018 )

Ο Αρχαϊκός Άνθρωπος λέει :

- Ο Άνθρωπος είναι το αγαπημένο πλάσμα του Θεού
- Το ανθρώπινο είδος θα υπάρχει για πάντα
- Ο Άνθρωπος θα αποικίσει τους άλλους πλανήτες

Ο Φιλόσοφος λέει :
- Κανένας θεός δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για τον άνθρωπο ( Επίκουρος ) .
- Το ανθρώπινο είδος είναι μια φευγαλέα αναλαμπή . Μόλις κατασκευάσει ένα όν καλύτερο ( τον Διάδοχο ) , θα αρκεστεί στον ρόλο του δευτεραγωνιστή . Όπως οι χιμπαντζήδες ίσως ήταν οι πρωταγωνιστές ( κάποτε ) στην Γή αλλά μετά την εμφάνιση του Ανθρώπου έγιναν κομπάρσοι ( Νίτσε ) .
- Πουθενά δεν θα πάει ο άνθρωπος . Τους άλλους πλανήτες θα τους αποικίσει ο Διάδοχος .

-------
Βλέπε λεπτομέρειες στην
http://lofos.info/pythas/tie-filosof.html

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συχνά βλέπουμε στην Φύση να εξαπλώνεται μια νέα ασθένεια . Όσοι δεν έχουν ανοσία πεθαίνουν . Όσοι έχουν ανοσία ζούν και πολλαπλασιάζονται . Η ίδια επιδημία δεν μπορεί πλέον να ξαναεμφανισθεί .

Η κοινωνία του Αρχαϊκού Ανθρώπου προσβάλλεται εύκολα απο το παράσιτο που λέγεται "Πετρελαιοσκώληξ" . Η κοινωνία του Φιλοσόφου έχει πλήρη ανοσία στο παράσιτο αυτό .
Λογικά λοιπόν , το μέλλον ανήκει στην κοινωνία των Φιλοσόφων .
Είνα επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί μια , μικρή έστω , κοινωνία αποκλειστικά απο Φιλοσόφους ( ένα μικρό κοινόβιο αρχικά ) . Η κοινωνία αυτή σύντομα θα δείξει τα πλεονεκτήματα και τις αντοχές της .

Λεπτομέρειες : http://lofos.info/pythas/oil-worm.html

και στο FACEBOOK : Φιλοσοφων Χωριο

-------------------------------------------
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Μια άλλη , πολύ σημαντική , διαφορά του Αρχαϊκού Ανθρώπου και του Φιλοσόφου είναι η άποψη περί του ρόλου του ανθρώπου μέσα στην Φύση .

Ο Αρχαϊκός Άνθρωπος πιστεύει οτι είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της Φύσης και όλα έγιναν για να απολαμβάνει αυτός . Γι αυτό έλκεται απο τις αβρααμικές θρησκείες ( ιουδαϊσμός , χριστιανισμός , ισλαμισμός ) .

Ο Φιλόσοφος πιστεύει οτι ο άνθρωπος είναι ΕΞΑΡΤΗΜΑ της Φύσης και έχει συγκεκριμένη αποστολή : Να προστατεύει το φαινόμενο που λέγεται "ζωή" . Να το προφυλάσσει απο μετεωρίτες που πάνε να πέσουν πάνω στον πλανήτη . Να επαναφέρει τον φωσφόρο απο την θάλασσα στην ξηρά . Να εξάγει τον άνθρακα απο τον ασβεστόλιθο και να τον επαναφέρει στην βιομάζα . Να επεκτείνει τα λογικά όντα και στους άλλους πλανήτες .

Η κρατική τηλεόραση πρόβαλλε κάτι σχετικό με το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ . Υποτίθεται οτι είναι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ . Αυτό που θα έρθει μετά τον θάνατο του σημερινού πολιτισμού . Δεν γνωρίζουμε αν το Κίνημα της Μετάβασης είναι τίμιο ή ένα δόλωμα της Νέας Τάξης . Το σίγουρο είναι οτι ούτε το Κίνημα της Μετάβασης ούτε άλλοι "επαναστάτες" μιλούν ξεκάθαρα για τον ρόλο του ανθρώπου μέσα στην Φύση . Ο Φιλόσοφος Άνθρωπος όμως τολμά να μιλήσει ξεκάθαρα .

----------------------------------

Οι βιολόγοι δεν έχουν συμφωνήσει όλοι στο τί είναι "ζωντανό" . Ο Φιλόσοφος έχει άποψη περί αυτού : "ΖΩΝΤΑΝΟ" ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ . Δηλαδή και ένα λογικό όν απο μέταλλο και πυρίτιο θεωρείται ζωντανό όπως και ένα όν φτιαφμένο απο κύτ ταρα .

( για πιο πολλές λεπτομέρειες : http://lofos.info/pythas/tie-filosof.html )
----------------------------------
14-1-2018

ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η Νέα Τάξη προελαύνει και ο κοσμάκης άναυδος κάθεται μπρός στο FACEBOOK και ρωτά ο ένας "ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣ ;" . Και ο άλλος απαντά "ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣ ;" .

Ο Αρχαϊκός 'Ανθρωπος δεν μπορεί να επαναστατήσει . Δεν ΒΛΕΠΕΙ την έξοδο απο το κλουβί . Δεν βλέπει οτι αυτά που θεωρεί ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ τον έκλεισαν στο κλουβί :
- Η ατομική ιδιοκτησία
- Η κληρονομική ιδιοκτησία . Θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό να τον δυναστεύει ένας τραπεζίτης που δεν απέκτησε τον πλούτο με την αξία του αλλά ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ !
- Η έλλειψη ορίων στον πλούτο και την φτώχεια . Θεωρεί φυσιολογικό το να υπάρχουν βαθύπλουτοι και πάμπτωχοι . Έχει την ρομαντική άποψη οτι υπάρχει ΤΙΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ . Δεν βλέπει οτι για να πλουτίσει ο τίμιος Έλληνας μαγαζάτορας του 1960 χρειάστηκε να υποφέρει κάποιος εργάτης στα μεταλλεία της Χιλής ή στα πετρέλαια του Ιράν .
- Το δικαίωμα να αποκτούν ΟΛΟΙ απογόνους
( βλέπε λεπτομέρειες στο ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ )

Αυτά τα τραγικά λάθη δημιούργησαν δύο εκτρώματα που οδηγούν την κοινωνία στον γκρεμό :
α) Τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που έγιναν εργάτες .
α) ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ που έγιναν πλούσιοι . Και έγιναν πλούσιοι διότι έχουν μια συγκεκριμένη εγκεφαλική ανωμαλία : Δεν μπορούν να αισθανθούν τον πόνο του Ηλίθιου . Η έλλειψη πόνου τους κάνει αδίστακτους .

Η επανάσταση δεν γίνεται απο όλον τον λαό . Κάποιος πυρήνας την ξεκινά . Μια ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ ομάδα που έχει τις ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ .
Τέτοια ομάδα μπορεί να γίνει μόνο απο Φιλοσόφους . Μόνο αυτοί βλέπουν την έξοδο απο το κλουβί και μόνον αυτοί έχουν την ιδεολογική ομοιογένεια .

Αν κάνουν την επανάσταση κάποιοι άλλοι ( όχι οι Φιλόσοφοι ) τότε θα καταλήξουμε σε κάποιο βραχύβιο πείραμα σαν την Σοβιετική Ένωση .
Μόνον οι Φιλόσοφοι μπορούν να θεμελιώσουν έναν αειθαλή ΝΕΟ πολιτισμό .


ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ"
16-12-2017

Πολύ ανησυχία ( δήθεν ) έχει πιάσει την Νέα Τάξη για την κλιματική αλλαγή . Αυτές τις μέρες όλα τα νεοταξικά μπουμπούκια συνεδριάζουν γι αυτό το θέμα ( ετσι μας λένε ) .
Αφού έχουν τόση ανησυχία βλέπετε εσείς κάποιο δραστικό μέτρο υπέρ του κλίματος ;
Κανένα .
Τί λένε λοιπόν εκεί πέρα ;
Υποπτεύομαι οτι συζητούν το δραστικότερο μέτρο υπέρ του κλίματος : ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !

Φυσικά σκοπεύουν να εξοντώσουν τους σκεπτόμενους και να αφήσουν μόνο λίγους βλάκες ( που δεν επαναστατούν) .
Εάν λοιπόν ανήκετε στους σκεπτόμενους αποδείξτε το και οργανωθείτε πρίν ανοίξουν οι πόρτες του σφαγείου .

Υ.Γ. Η άνοδος της θερμοκρασίας έχει αρχίσει εδώ και 200 χρόνια . Πολύ προτού ανακαλυφθούν οι μηχανές εσωτερικής καύσεως . Επομένως τα καυσαέρια δεν είναι η πρωταρχική αιτία ( όπως μας λένε ) . Η Φύση ( για κάποιο λόγο ) ανεβάζει την θερμοκρασία και τα καυσαέρια απλώς λίγο χειροτερεύουν την κατάσταση .


ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
13-11-2017

Ο Εθνικοσοσιαλισμός ως φιλοσοφικό σύστημα είναι ημιτελές . Κάθε φιλοσοφικό σύστημα οφείλει να απαντά στα ερωτήματα :

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ : Τί είμαι ; Τί να κάνω ;

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ : Τί είμαι ; Τί να κάνω ;

Ο Εθνικοσοσιαλισμός λέει για τον Λευκό άνθρωπο : Είσαι εξάρτημα της Λευκής Φυλής . Ανάλογα με τις κλίσεις και τα ταλέντα σου η Φυλή θα σου αναθέσει μια αποστολή . Αυτή την αποστολή πρέπει να υπηρετείς .

Στα αντίστοιχα ερωτήματα για την Λευκή φυλή όμως ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Ο Κομμουνισμός λέει για τον άνθρωπο : Είσαι εξάρτημα του Κομμουνιστικού Κόμματος . Ανάλογα με τις κλίσεις και τα ταλέντα σου το Κόμμα θα σου αναθέσει μια αποστολή . Αυτή την αποστολή πρέπει να υπηρετείς .

Στα αντίστοιχα ερωτήματα για το Κομμουνιστικό Κόμμα όμως ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

Ο Καπιταλισμός είναι πιο σαφής . Λέει για τον άνθρωπο : Είσαι υπηρέτης των 10 μεγάλων τραπεζιτών . Ανάλογα με τις κλίσεις και τα ταλέντα σου οι τραπεζίτες θα σου αναθέσουν μια αποστολή . Αυτή την αποστολή πρέπει να υπηρετείς .

Για τους 10 τραπεζίτες λέει : Είμαστε τα αφεντικά του υλικού κόσμου . Οφείλουμε να φάμε , να πιούμε και δεν μας νοιάζει τί θα γίνει μετά απο εμάς . ( Σαφέστατη αλλά απαράδεκτη απάντηση )

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ λέει :
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ : Είσι εξάρτημα της ανθρωπότητας . Ανάλογα με τις κλίσεις και τα ταλέντα σου η ανθρωπότητα θα σου αναθέσει μια αποστολή . Αυτή την αποστολή πρέπει να υπηρετείς .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ : Είσαι εξάρτημα του Ηλιακού οικοσυστήματος . Οφείλεις να το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ( κανένα άλλο πλάσμα δεν μπορεί ) και να το βοηθάς να ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ σε άλλους πλανήτες .


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ;

29-10-2017
Κάποιοι αναρωτιούνται : Γιατί δεν έχουμε βρεί έως τώρα εξωγήϊνους πολιτισμούς ; Μήπως , για κάποιο λόγο , οι πολιτισμοί ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ μόλις φθάσουν σε κάποιο στάδιο εξέλιξης γι' αυτό τόση ερημιά γύρω μας ;

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων έχει μια θεωρία για το θέμα :
Ένας πολιτισμός ΜΠΟΡΕΙ να αυτοκαταστραφεί εάν ανακαλύψει τα ορυκτά καύσιμα ( πετρέλαιο , κάρβουνο , φυσικό αέριο ) ΠΡΙΝ αναλάβουν την εξουσία του πλανήτη οι Φιλόσοφοι !

Τα ορυκτά καύσιμα είναι πηγή δύναμης αλλά θέλουν μια κυβέρνηση ΣΟΦΩΝ για να  τα   χρησιμοποιήσει σωστά . Είναι σαν ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι : Στα χέρια έμπειρου ενήλικου μπορεί να κάνει πολλά καλά αλλά στα χέρια ενός μωρού είναι καταστροφικό .
Τα ορυκτά καύσιμα στην Γή ανακαλύφθηκαν ΠΡΙΝ προλάβουν οι Φιλόσοφοι να πάρουν την εξουσία . Χωρίς σοφή ηγεσία ο πλανήτης προσβλήθηκε απο έναν παρασιτικό οργανισμό που λέγεται "Πετρελαιοσκώληκας" και βαίνει προς καταστροφή ( στην πραγματικότητα είναι θάνατος λόγω παρασιτικής ασθένειας ) .
Οι Φιλόσοφοι είναι στην πραγματικότητα τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ που παράγει ο Ηλιοσκώληξ ( το υγιές οικοσύστημα ) για να σκοτώσει τον Πετρελαιοσκώληκα .
Εάν ο Πετρελαιοσκώληξ νικηθεί ( εάν δηλαδή αναλάβουν την εξουσία οι Φιλόσοφοι ) ο πλανήτης θα σωθεί και ο Ηλιοσκώληξ θα εξαπλωθεί σε όλο το ηλιακό μας σύστημα ( και ακόμα παραπέρα ) .

Λεπτομέρειες για τον Πετρελαιοσκώληκα :
http://lofos.info/pythas/oil-worm.html


ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ    ΣΤΟ  ΕΓΓΥΣ   ΜΕΛΛΟΝ

(24-10-2017 )
Στα    επόμενα  χρόνια   η  ανθρωπότητα θα  αντιμετωπίσει   κάποιες  (  ή  όλες )    απο  τις  παρακάτω  προκλήσεις :
1)  Άνοδος  της  θερμοκρασίας -> τήξη  των  πάγων  -> άνοδος  στάθμης  θαλάσης ->  χάσιμο  καλλιεργήσιμων  εδαφών ->  πείνα .    Η  πείνα  ίσως  γίνει  αιτία  πολέμων   με  πυρηνικά  όπλα .
2)  Επειδή   οι  καλλιεργούμενες    ποικιλίες   σιτηρών   είναι  πολύ  λίγες  ,  ίσως  βρεθεί  μια  ασθένεια  που  θα  τις  καταστρέψει  όλες .  Αποτέλεσμα :  Πείνα .    Το  σενάριο  γίνεται  ακόμη  πιο  πιθανό    λόγω  μαζικής    εξόντωσης  των ωφέλιμων   εντόμων  απο  τα  φυτοφάρμακα .
3)  Καταστροφή  του  στρώματος  του  όζοντος .
4)   Εξάντληση    κάποιων  πρώτων  υλών
5)  Εξαφάνιση  των ψαριών   λόγω   υπεραλίευσης  . 
6)  Εξαφάνιση  των  δασών  και  συνακόλουθη    αλλαγή του  παγκοσμίου  κλίματος .
7)   Εξαφάνιση των  ανθρώπων  με  υγιή  εγκέφαλο .  Οι  έχοντες  ελαττωματικό  εγκέφαλο   γεννούν  ασταμάτητα  διότι  δεν  μπορούν  να αντιληφθούν  τις  συνέπειες . Οι  έχοντες  υγιή  εγκέφαλο  δεν  γεννούν  ( ή  γεννούν  ελάχιστα )   διότι  σκέφτονται   "Σε  τί  κόσμο  θα  φέρω  τα  παιδιά  μου ;"  .

Με  απλά  λόγια   ,  η  ανθρωπότητα  θα  ζήσει   την  κατάρρευση   του  Πολιτισμού   των  Τραπεζιτών .  Ποιοί   πολιτικοί   θα  οδηγήσουν   την  ανθρωπότητα    σε  έναν   ΝΕΟ   και  υγιή    πολιτισμό  ;  
Τα  παιδιά    του  Πάγκαλου;   Του  Βενιζέλου ;   Του  Σημίτη ;  Του  Τσοχατζόπουλου  ;  Του  Τσίπρα ;  Του  Μητσοτάκη  ;  Του  ΓΑΠ  ( Θεός  φυλάξει  !!! )   ;  Του    George  Bush   ;   Της  Μέρκελ  ;   Του  Σόϊμπλε ;  Του  Ερντογάν ; 
Μήπως  ηγετίσκοι  του  τύπου    Καζάκης - Σώρρας - Ρασσιάς - Μιχαλολάκος - Καρατζαφέρης - Βαρουφάκης  ;

Ας  είμαστε   σοβαροί !   Ακόμη  και  ο πλέον  ηλίθιος    καταλαβαίνει   οτι  ο  σημερινός   κόσμος   κυβερνάται  απο  ΗΛΙΘΙΟΥΣ    που  είναι  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΑΝΙΚΑΝΟΙ   να  αντιμετωπίσουν  την  παραμικρή  πρόκληση  . 
Βέβαια  οι   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ   ( και  αόρατοι )   ΗΓΕΤΕΣ  έχουν  καταστρώσει  σχέδια    για  να αντιμετωπίσουν  αυτές   τις  προκλήσεις  .  Και  αυτά  τα σχέδια    προβλέπουν  ΕΝΑ  μόνο   αντίδοτο  :   ΜΕΙΩΣΗ   ΤΟΥ  ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  !   Ξαφνική  και  βίαιη    μείωση  .  Ίσως  με  χημικά  ή  βιολογικά    όπλα . 
Ποιοί   θα   πεθάνουν  και  ποιοί  θα επιζήσουν  ;    Ποιά   ονόματα  είναι   στην  λίστα  ζωής   και  ποιά  στην  λίστα  θανάτου ; 
Εσείς  ,  οι   σκεπτόμενοι ,  που  διαβάζετε   αυτές  τις   γραμμές  ΜΑΛΛΟΝ  ΔΕΝ  ΕΙΣΤΕ  στην  λίστα  της  ζωής  .  Ποιός   τραπεζίτης  θα  σας  ήθελε   συγκάτοικο   σε   μια   συρρικνωμένη  ανθρωπότητα ;  Αυτοί  θέλουν  αυτούς  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ  ,  ΔΕΝ  ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ  ,  ΔΕΝ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ  .
Λοιπόν  ,  αν  πραγματικά  είστε  σκεπτόμενοι  και  βλέπετε   τον  κίνδυνο  ,  σηκωθείτε   απο  τον  καναπέ    και  πιάστε  δουλειά .  Δημιουργείστε   ,  στην  μικρή  κοινωνία  όπου  ζείτε ,  τον  δικό  σας   επαναστατικό  πυρήνα .  Αυτό  σημαίνει  οτι    θα  καταθέσετε  ιδέες   για  έναν   αυριανό   κόσμο  (  πιο  υγιή  απο  τον  σημερινό  ) και  θα  πείσετε . 
Δεν  σας  ζητούμε   να   υποταχθείτε    σε  κάποιον  μακρυνό   ηγετίσκο   που  τον  έχετε  ακουστά  και  δεν  τον  γνωρίζετε .
Αποδείξτε  οτι   είστε   ΕΣΕΙΣ   ένας  ηγέτης !   Έπειτα    πλησιάστε   και  γνωρίστε    τους  άλλους  ηγέτες  των διπλανών   περιοχών  και  σχηματίστε  δίκτυο  . 
Δύσκολη  δουλειά  .  Ζητάτε  όμως   κάτι  μεγάλο :  Την  ΕΠΙΒΙΩΣΗ   απο  την  λαίλαπα  που  έρχεται  .   Τέτοιο  μεγάλο  έπαθλο   έχει  και  την  ανάλογη  τιμή .

ΠΚΦ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ
(22-10-2017 )

Αν οι ηγέτες Ισπανίας και Καταλονίας είχαν την ωριμότητα να ζητήσουν την γνώμη της Παγκόσμιας κυβέρνησης Φιλοσόφων ιδού τί θα τους προτείναμε :

Συγκεντρώστε τους πιο ταλαντούχους νέους απο Ισπανία , Καταλονία και Χώρα των Βάσκων και δώστε τους σε εμάς να τους εκπαιδεύσουμε . Σε λίγα χρόνια θα έχετε την ιδανικότερη κυβέρνηση χωρίς να χρειαστεί να γίνει καμμία απόσχιση .

ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΦΛΟΓΑ ;
(16-10-2017  )

- Βλέπεις γύρω σου την παρακμή και δεν μπορείς να ησυχάσεις ;
- Το Σύστημα σου πάει κόντρα και έχεις σκυλιάσει ;
- Η ασχήμια γύρω σου δεν σε αφήνει να κοιμηθείς ;
- 24 ώρες το 24ωρο σκέφτεσαι τον ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ που έθεσες ;

Αν είσαι τέτοιος τύπος η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων σε θέλει !

Επικοινώνησε .

ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ...

(14-10-2017 )
Η "Πολιτική" θα μπορούσε να ορισθεί ως "Η Επιστήμη που προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα : ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ;" .
Ασφαλώς την πολιτική την κατέχουν καλύτερα οι νεοταξίτες ( γι' αυτό και διοικούν τον πλανήτη ) . Επιθυμώντας να ανεβάσω το επίπεδο των αντι-νεοταξιτών ( Το Κίνημα της Μιλήτου ) καταθέτω αυτή την δέσμη ιδεών .

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ
α) Στάση απέναντι στην Φύση .
Οι "Καλοί" : Να αφήσω τον πλανήτη καλύτερο απ ' όσο τον παρέλαβα .
Οι "Κακοί" : Να φάω , να πιώ και όταν πεθάνω ας γίνουν όλα στάχτη .

β) Ικανότητα να δούν τον κόσμο όπως πραγματικά είναι
Οι "Αιθεροβάμονες" : Νομίζουν οτι ζούν σε αγγελικό κόσμο .
# Υπάρχει αθάνατη "Ψυχή" που θα ανταμειφθεί μετά θάνατον .
# Όλες οι επιθυμίες είναι συμβατές μεταξύ τους . Μπορεί να κάνεις πολλά παιδιά και , ταυτόχρονα , να ζείς σε ειρηνικό πλανήτη με αφθονία τροφής . Μπορείς να έχεις πολλά καταναλωτικά αγαθά και , ταυτόχρονα , να ζείς σε καθαρό πλανήτη .
# Μπορεί να υπάρξει ΙΣΟΤΗΤΑ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ανθρώπινη κοινωνία .
# Η Αρετή ( * ) μπορεί να διδαχθεί . Ο Κακός μπορεί να γίνει Καλός με την κατάλληλη αγωγή .

# Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ( Σε τί άραγε ; Στο ύψος ; Στο βάρος ; Στην Αρετή ; ) και ουδεμία σχέση έχει η Αρετή τους με την εξωτερική εμφάνιση .

# Η εξέλιξη προς τα μπρός γίνεται ειρηνικά και ανώδυνα .
# Ο άνθρωπος (και οι φυλές του και τα έθνη ) μπορεί να υπάρχει έως το τέλος του κόσμου και να είναι το εξυπνότερο πλάσμα του πλανήτη .

Οι "Ανοιχτομάτηδες" : Βλέπουν καθαρά οτι ζούμε σε έναν σκληρό κόσμο .
# Δεν υπάρχει αθάνατη ψυχή ούτε ανταμοιβή μετά θάνατον .
# Κάποιες επιθυμίες είναι αντικρουόμενες . Αν θέλεις να ζήσεις σε ειρηνικό πλανήτη ξέχνα τα πολλά παιδιά . Αν θέλεις να ζήσεις σε καθαρό πλανήτη ξέχνα τα πολλά καταναλωτικά αγαθά .
# Όσο υπάρχουν "Καλοί" και "Κακοί" δεν πρόκειται να υπάρξει Ισότητα , Δικαιοσύνη και Δημοκρατία . Όποιος απο τους δύο έχει την εξουσία θα προσπαθεί να εξοντώσει τον άλλον .


# Η Αρετή δεν διδάσκεται . Ή την έχεις ή δεν την έχεις .

# Οι άνθρωποι , προφανώς δεν είναι ίσοι σε Αρετή . ΙΣΩΣ ( προσοχή κύριε Εισαγγελεύ , έγραψα "ίσως" , όχι "σίγουρα" ) και ολόκληρες φυλές να υστερούν σε Αρετή . Η εξωτερική εμφάνιση ΙΣΩΣ ( προσοχή κύριε Εισαγγελεύ ) να μας δίνει πληροφορίες για την Αρετή του καθενός . Αν οι Εισαγγελείς θέλουν να συλλάβουν τους "ρατσιστές" ας πάνε στις επιχειρήσεις των Νεοταξιτών . Εκεί ΟΛΟΙ οι προσλαμβανόμενοι περνάνε απο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ για να δεί την ΦΑΤΣΑ τους ο εργοδότης !

# Στην Φύση κάθε άλμα προς τα εμπρός γίνεται με ΕΞΟΝΤΩΣΗ κάποιων . Για να παραχθεί ο άνθρωπος εξοντώθηκαν όσοι πίθηκοι της σαβάννας είχαν μικρό εγκέφαλο και βάδιζαν στα τέσσερα . Για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που δεν θα είναι το καρκίνωμα του πλανήτη θα πρέπει να εξοντώσουμε τους "καρκινικούς" ανθρώπους ( είτε επώδυνα είτε ανώδυνα , δεν έχει σημασία ) .
# Ο άνθρωπος ( και οι φυλές και τα έθνη ) είναι μια φευγαλέα αναλαμπή . Άλλα , εξυπνότερα όντα θα αναπτυχθούν σύντομα και θα έχουν ισότιμο ( ή και ανώτερο ) ρόλο απο εμάς .

γ) Η ικανότητα συνεργασίας
Οι "Συνεργάσιμοι" : Μπορούν να καθήσουν γύρω απο ένα τραπέζι και να συμφωνήσουν σε μια συνεργασία εναντίον του εχθρού .
Οι "Μή Συνεργάσιμοι" : Είναι σαν τα πρόβατα . Ό,τι και να τους κάνεις δεν μπορούν να συνασπισθούν εναντίον του κοινού εχθρού .

Υποθέτω οτι οι ιδιότητες αυτές είναι ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ . Δηλαδή πηγάζουν απο το DNA ή απο σοβαρά γεγονότα της εμβρυϊκής ζωής . Δεν αλλάζουν με την αγωγή .
Οι πιθανοί συνδυασμοί είναι οκτώ . Υπάρχουν ( θεωρητικά ) οκτώ τύποι ανθρώπων .
ΚΑΚΟΙ - ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Ηγέτες . Οι νεοταξίτες που διοικούν σήμερα .
ΚΑΚΟΙ - ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ - ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Βολεψάκηδες . Διόρισέ τους στο Δημόσιο και είναι ευχαριστημένοι .
ΚΑΚΟΙ - ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Τοπικοί κομματάρχες .
ΚΑΚΟΙ - ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ - ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Ανθρωπομάζα . Τροφή για τα κανόνια . Τα Μεγάλα Κορόϊδα .

ΚΑΛΟΙ - ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Ηγέτες . Η μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων .
ΚΑΛΟΙ - ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ - ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Επιστάτες σε εργοτάξια .
ΚΑΛΟΙ - ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Δραστήριοι Πρόεδροι Συλλόγων .
ΚΑΛΟΙ - ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ - ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Καλοί εργάτες .

Πρόχειρες εκτιμήσεις λένε οτι οι Καλοί είναι το 2 % του πληθυσμού . Αν πολλαπλασιάσουμε επί 0,01 θα βρούμε τους Ανοιχτομάτηδες .
Παράδειγμα για μια πόλη 70.000 κατοίκων :
70.000 επι 0,02 = 1400 Καλοί
1400 Καλοί επί 0,01 = 14 Ανοιχτομάτηδες και Καλοί . Οι Συνεργάσιμοι είναι πολύ λιγότεροι .
70.000 επί 0,98 = 68.600 Κακοί
68.600 Κακοί επί 0,01 = 686 Κακοί και Ανοιχτομάτηδες . Οι Συνεργάσιμοι είναι πολύ λιγότεροι . Μετρήστε τα πρωτοκλασσάτα στελέχη των κομμάτων του "δημοκρατικού" τόξου και θα τους βρείτε .
Αυτό μας δίνει και την απάντηση σε διάφορα ερωτήματα :
"ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ;" . Διότι είναι πολύ περισσότεροι και είναι εύκολο να συναντήσει ο ένας τον άλλον .
"ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ; " . Διότι για να γίνει μια τέτοια κοινωνία θα πρέπει το 100 % των ανθρώπων να είναι ΚΑΛΟΙ - ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ . Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη !
ΕΠΛΟΓΟΣ : Συνήθως η πραγματικότητα είναι πιό πολύπλοκη απ' όσο φανταζόμαστε . Η έρευνα πάνω στην δομή και λειτουργία του εγκεφάλου μπορεί να τροποποιήσει λίγο ή πολύ την θεωρία που διετύπωσα . Προς το παρόν όμως νομίζω οτι είναι μια καλή πυξίδα για την πλοήγησή μας μέσα στα θολά νερά της Πολιτικής .
-------------------
( * ) ΛΕΞΙΚΟ
ΑΡΕΤΗ : Η ικανότητα να βάζεις το συμφέρον της κοινωνίας ΠΑΝΩ απο το ατομικό σου συμφέρον .
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ : Το "ΚΑΛΥΤΕΡΟ" είναι κάτι σαφές και μετρήσιμο
- Να αυξήσω τα είδη ζωής που υπάρχουν ( Αύξηση βιοποικιλότητας )
- Να αυξήσω την βιομάζα των ζωντανών όντων
- Να αυξήσω την πολυπλοκότητα των ζωντανών όντων ( δηλαδή εκτός απο τα ήδη υπάρχοντα , να κάνω και άλλα πιό έξυπνα απο τον άνθρωπο )
- Να αυξήσω την ασφάλεια του οικοσυστήματος ( πχ να είναι πιο δύσκολο για κάποιον αστεροειδή να συγκρουσθεί με την Γή ) . Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι θα αυξήσω το ποσόν της ΓΝΩΣΗΣ παράλληλα με τον αριθμό των ζωντανών ειδών . Διότι αν δεν έχω ΓΝΩΣΗ πώς θα κατασκευάσω τα όπλα που θα εκτρέψουν τον αστεροειδή ; Αυτό το δίδυμο ( ΓΝΩΣΗ - ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ) είναι κάτι που κανένας πολιτισμός , απο τους προϋπάρξαντες , δεν το πέτυχε . Αύξηση της Γνώσης πάντα σήμαινε οικολογική καταστροφή και μείωση των ζωντανών ειδών .
Αν θέλουμε να το πούμε ακόμη πιο επιστημονικά , θα λέγαμε οτι ο πλανήτης γίνεται καλύτερος όσο ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ.

ΠΟΥ  ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ   ΚΑΙ  ΠΟΥ  ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΝΕΑ  ΤΑΞΗ

( 29-9-2017 )
Οι     Σοφοί   είναι  αυτοί  που  μπορούν  να  συνεργάζονται  . 
Κάποιοι  απο  αυτούς   έχουν  επιτύχει   μια συνεργασία  και  σχημάτισαν  την   Παγκόσμια   Κυβέρνηση  των  Τραπεζιτών .  Δόγματά  τους  είναι 
#  Ο  πλανήτης   είναι  ΔΙΚΟΣ  ΜΑΣ  και  υπάρχει  για  την  δική  μας    απόλαυση .
#  Να ζήσουμε εμείς  καλά  και  μετά  απο  εμάς  ας  γίνουν  όλα  στάχτη . 

Υπάρχουν  όμως  και  άλλοι    Σοφοί  που  δεν  μπήκαν  μέσα  στην  Παγκόσμια  Κυβέρνηση  των  Τραπεζιτών .
Αυτοί  έχουν   αντίθετα    δόγματα  :
#   Ο  πλανήτης   δεν  είναι   υπηρέτης   μας  .  ΕΜΕΙΣ  είμαστε  υπηρέτες  του  πλανήτη .
#  Να   παραδώσουμε    τον  πλανήτη    καλύτερο  απ'  όσο   τον  παραλάβαμε  .
Αυτοί  οι  Σοφοί    σχημάτισαν  την  Παγκόσμια  Κυβέρνηση  Φιλοσόφων  . 

Σε  δύο  σημεία   και  οι  Φιλόσοφοι  και  οι  Τραπεζίτες    συμφωνούν  :
1)  Χρειάζεται  μια    Παγκόσμια    Κυβέρνηση  .  Οι  Τραπεζίτες   όμως  την  θέλουν  για  να  μπορούν  να   απολαμβάνουν  περισσότερα  .  Οι  Φιλόσοφοι  την  θέλουν  διότι  μόνον   έτσι  θα  μπορέσουν  να  βάλουν  μια  τάξη   στον  πλανήτη .
2)  Οι  περισσότεροι    άνθρωποι   είναι τόσο    απορροφημένοι    με  την  εξυπηρέτηση  του  σαρκίου  τους  που   ούτε     ενδιαφέρονται      ΟΥΤΕ  ΜΠΟΡΟΥΝ   να  έχουν  γνώμη    για  την  διοίκηση  του  πλανήτη .

Σε  πολλά    σημεία  όμως  αυτές  οι  δύο  κυβερνήσεις    διαφωνούν  : 
1)   ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
Οι Αστοί    χρησιμοποίησαν   τον  ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ    σαν  εργαλείο  διακυβέρνησης  .  Δηλαδή  εάν  οι  άνθρωποι    είναι  πολλοί  και   αν  αρχίσει  να  πέφτει  πείνα  είναι  εύκολο  να  τους  κυβερνήσεις  τάζοντας  ένα  κομμάτι  ψωμί .  Αν  είναι  όλοι  χορτάτοι  στο  χωραφάκι  τους   ποιός  θα  δουλέψει  για  να  σου  κατασκευάσει    το  κότερο  ,  το  ακριβό  πούρο  ,  το  χρυσό   ρολόϊ ;   Ποιά  γυναίκα  θα  γίνει  πόρνη  πολυτελείας ;  Ποιός   θα  γίνει   ρεσεψιονίστ    στο    πολυτελές  ξενοδοχείο  ;
Η  ΠΚΦ   πρεσβεύει    οτι    ο    ανθρώπινος  πληθυσμός    πρέπει  να  μειωθεί διότι    αποτελεί   ακραίο  κίνδυνο   για  την  ανθρωπότητα .

2)  ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
Η  Νέα   Τάξη  φρονεί  οτι   η  μειοψηφία  που   θα  διοικεί  την  ανθρωπότητα    μπορεί  να   έχει  τα  ίδια μυαλά  με  τον  λαό  (  δηλαδή  να  αγαπά  τα  πολυτελή  υλικά  αγαθά  όσο  και  ο  λαός ) .  Η    ΠΚΦ   λέει   είναι  οτι  η  διοικούσα  μειοψηφία  θα   πρέπει  να    είναι  παγερά   αδιάφορη   για  την  πολυτέλεια  ( να  είναι  δηλαδή  ασκητές-φιλόσοφοι ) .


3)  ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ 
Η  Νέα  Τάξη   θέλει  να   αναμίξει  φυλές  και  θρησκείες  μέσα   σε  κάθε  πόλη  (διότι    εφαρμόζει   το  ΔΙΑΙΡΕΙ   ΚΑΙ  ΒΑΣΙΛΕΥΕ )
  Η  ΠΚΦ     πιστεύει  οτι  η    ανάμιξη    φυλών  και  θρησκειών   μέσα    στην  ίδια    πεδιάδα/πόλη/γειτονιά    είναι  πηγή   αναταραχών .

4)  ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ  
 Η  Νέα  Τάξη   θέλει   να  εξαλείψει  κάθε  ποικιλότητα   με  την  ανάμιξη   των  φυλών .
   Η    ΠΚΦ    πρεσβεύει     οτι  νέες  υποφυλές  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ .  Πχ    οι  άνθρωποι   με  κάποιο    εξαιρετικό  ταλέντο ( στα  μαθηματικά ,  στην  μουσική  ,  στην  ζωγραφική  κλπ  )  θα  πρέπει  να  συγκεντρωθούν  σε  κάποια  περιοχή  και   μέσω  της  ενδογαμίας   να   δημιουργήσουν  μια  νέα  υποφυλή  που θα  έχει  σε  ακραίο  βαθμό  αυτό το  ταλέντο .


5)  ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ 
 Η  Νέα  Τάξη   λέει  ( μάλλον   όμως  δεν  το  πιστεύει  )   οτι  όλες  οι  φυλές   είναι  ίδιες  και  είναι  καλές .
  Η   ΠΚΦ     λέει   :  ΠΙΘΑΝΟΝ  οι  φυλές  να  μην   είναι  ίδιες  στον  εγκέφαλο . Οι  επιστήμες  του  εγκεφάλου   δεν  έχουν  δώσει  ακόμη  μια   ξεκάθαρη  απάντηση    και  δεν  πρέπει  να  βιαζόμαστε   και  να  μιλάμε  δογματικά  (  όπως  οι  Μαρξιστές )  .   Όπως  και  να  έχει  το  πράγμα  θεωρούμε   οτι  όλες  οι  φυλές   είναι  ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ  .  Μια   νέα   ,  ανώτερη  φυλή  ΠΡΕΠΕΙ   να  δημιουργηθεί .

6) ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
Η Νέα Τάξη δίνει μέγιστη προσοχή στο ΧΡΗΜΑ και τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ . Αυτά τα δύο τα θεωρεί πιό πολύτιμα και απο τους ανθρώπους και απο τον πλανήτη . Θεωρεί φυσικό κάποιος να πλουτίζει όχι με την προσωπική του εργασία αλλά επειδή ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Γ Ι' ΑΥΤΟΝ ! Τερατώδες !
Η ΠΚΦ θεωρεί τελείως ασήμαντη εφεύρεση το χρήμα και την τράπεζα και πιστεύει οτι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να ζήσει ( καλύτερα ) και χωρίς αυτά .  

7) ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
Η Νέα Τάξη δίνει μεγάλη σημασία στα ΙΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των αναπήρων και στο ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ τεκνοποίησης των βλακών . Διότι αυτές οι δύο ομάδες ( εάν είναι πλειοψηφία ) δεν επαναστατούν ποτέ . Η ΠΚΦ δίνει προτεραιότητα στα δικαιώματα των έξυπνων και υγιών .

8) ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
Η πολιτική της Νέας Τάξης απέναντι στους βλάκες ( αυτούς δηλ. που δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους ) είναι "ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΡΤΥΡΙΟ" .
Η πολιτική της ΠΚΦ είναι "ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΜΕ . ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" .

9) ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
Η Νέα Τάξη (δεν το ομολογεί ανοικτά ) θέλει να σταματήσει εδώ η Εξέλιξη . Να μην εμφανισθεί άλλο πλάσμα εξυπνότερο του ανθρώπου . Η ΠΚΦ λέει οτι η Εξέλιξη θα πρέπει να συνεχισθεί . Τελειότερα πλάσματα ΠΡΕΠΕΙ να δημιουργηθούν .

10) ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ
Η Νέα Τάξη εφαρμόζει το οικονομικό δόγμα "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΤΩΧΟΣ" .
Η ΠΚΦ πιστεύει στο δόγμα "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΤΩΧΟΣ" διότι και οι δύο αυτές ομάδες ( υπερβολικά πλούσιοι και υπερβολικά φτωχοί ) γίνονται εχθροί της κοινωνίας .

11) Η Νέα Τάξη διατυμπανίζει την αγάπη της για την "δημοκρατία" ( δηλαδή ο βλάξ και ο απατεώνας να έχουν ψήφο ίσης αξίας με τον σοφό και τίμιο ) . Διότι οι βλάκες είναι πάντα περισσότεροι και τους κατευθύνει μέσω της τηλεόρασης .
Η ΠΚΦ υποστηρίζει οτι για τα πολύ σοβαρά θέματα δικαίωμα γνώμης πρέπει να έχουν μόνο οι σοφοί .

12) Η Νέα Τάξη θέλει τις τερατουπόλεις ( για πολλούς και διαφόρους λόγους ) . Η ΠΚΦ πιστεύει οτι οι άνθρωποι πρέπει να ζούν σε μικρές κοινότητες κοντά στην πηγή τροφής τους .


Όσοι    λοιπόν  συμφωνούν  με  αυτές  τις  αρχές   καλούνται    να  ενταχθούν  στην   Παγκόσμια  Κυβέρνηση  Φιλοσόφων  (  στείλτε  μας    μια  διεύθυνση      e-mail    και  το  όνομα  της  πλησιέστερης   πόλης )  .

ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
(9-9-2017 )

Πολλά κακά ξεκίνησαν όταν κάποιος έσκαψε στην γή του , βρήκε κάτι ( χαλκό , πετρέλαιο σίδηρο κλπ ) και είπε "ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ" !
Απο πού και ώς πού ρε φίλε είναι δικό σου ; Κοπίασες για να το δημιουργήσεις ; Η Φύση το έκανε πολύ πρίν γεννηθείς εσύ .

Δηλαδή οι Ηνωμένες Πολιτείες που βρήκαν πολλά πράγματα στο υπέδαφός τους δικαιούνται να ζούν πλουσιοπάροχα ενώ η Ιαπωνία ( με μηδενικό ορυκτό πλούτο ) θα πρέπει να πληρώνει ακριβά κάθε τί που χρειάζεται .
Κάτι δεν στέκει λογικά εδώ .

Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων χρειάζεται για να διανέμει δίκαια τον ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ . Δεν θα μοιράζει βέβαια το πετρέλαιο . Υπάρχει ενδεχόμενο να το ξοδέψουν κάποιοι για να κάνουν φιγούρα με ακριβά αμάξια .
Επι τόπου θα το μετατρέπει , το πετρέλαιο , σε ανεμογεννήτριες και θα δίνει τις ανεμογεννήτριες δωρεάν σε όλα τα υποσύνολα ης ανθρωπότητας . Αρκεί να τηρούν κάποιους κανόνες . Αν κάποιοι δεν συγκρατούν την αύξηση του πληθυσμού , εάν καταστρέφουν τα δάση , εάν μολύνουν την θάλασσα δεν θα δικαιούνται ανεμογεννήτριες .

Β. ΚΟΡΕΑ : Ενα δύσκολο πρόβλημα
(5-9-2017 )

Οι Αμερικανοί θα ήθελαν να βρεθεί ένας τρόπος να μην φθάσουν σε πολεμική σύγκρουση .
Οι Βορειοκορεάτες θα ήθελαν να βρεθεί ένας τρόπος να απαλλαγούν απο το βουβαλόπαιδο και να αποφευχθεί η πολεμική σύγκρουση .
Κανείς όμως δεν έχει να προτείνει το ΠΩΣ θα γίνουν αυτά .

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων θα μπορούσε να δώσει την λύση :

Οι στρατιωτικοί της Β. Κορέας ανατρέπουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν και παραδίδουν την εξουσία στην Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων .
Τί κερδίζουν οι Αμερικανοί :

- Η ΠΚΦ σταματά κάθε έρευνα για αναβάθμιση του πυρηνικού οπλοστασίου της Βορ. Κορέας .
- Σταματά η επιθετικότητα της Βορ. Κορέας .
- Διεθνής επιτροπή καταμετρά τα πυρηνικά όπλα της Βορ. Κορέας .
- Τα πυρηνικά όπλα δεν αποσυναρμολογούνται αλλά αρχίζουν συνομιλίες για μελλοντική αποσυναρμολόγηση και πυρηνικό αφοπλισμό της Βορ. Κορέας ( πχ όταν αφοπλιστεί πυρηνικά και το Ισραήλ )

Τί κερδίζει ο λαός της Βορ. Κορέας :
- Ανοίγει ο δρόμος για τους τίμιους και ΛΟΓΙΚΟΥΣ προς την εξουσία . Αποκαθίσταται η ελευθερία του λόγου .
- Σταματά το εμπάργκο
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο πολέμου και εισβολής των ΗΠΑ .

Η επιθετικότητα του καπιταλισμού δημιούργησε το αντίστοιχο τέρας που λέγεται "καθεστώς της Βορ. Κορέας" . Το τέρας γεννά τέρας . Τώρα ο καπιταλισμός θα πρέπει να συμβιβαστεί με μια λύση που δεν του πολυαρέσει ( Ανάληψη , για πρώτη φορά , της εξουσίας απο την ΠΚΦ ) αλλά είναι η καλύτερη διαθέσιμη .

Οι στρατιωτικοί της Βορ. Κορέας διστάζουν να παραδώσουν την εξουσία σε συμβατικούς πολιτικούς διότι μπορεί να αποδειχθούν πουλημένοι ( βλέπε "alexis" , "kyriakos" ) και απο το ένα κακό περάσουν σε άλλο εξ' ίσου κακό .
Ενώ με την ΠΚΦ είναι εγγυημένο οτι πουλημένοι δεν μπορούν να ανέβουν στην εξουσία .


ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ  
(24-7-2017 )
Οι σημερινοί 20ρηδες και 30ρηδες θα κληθούν να σώσουν τον κόσμο ( όταν γίνουν 40ρηδες ) . Ποιός θα είναι όμως τότε ο πρωταγωνιστής ;
Μα , ασφαλώς , αυτός που άρχισε να παίρνει μαθήματα πολιτικής πρίν 10 ή 20 χρόνια !
Και ποιός θα σου δώσει ΣΩΣΤΑ μαθήματα για το πώς θα σώσεις τον κόσμο ; Τα σημερινά κομματίδια των ηλιθίων ; Αυτά που δέχονται μόνο ηλίθιους και παράγουν ηλίθιους ;
Αν θέλεις να σπουδάσεις την πολιτική αξιοπρεπώς , χωρίς να γίνεις αφισσοκολλητής και χωρίς να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές , έλα στην Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων !

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
( 10-7-2017 )

Την τρελλή δεκαετία του ΠΑΣΟΚ ( 1981- 1990 ) την έζησα εκ των έσω σαν εργαζόμενος .
Ο Μέγας Ηγέτης ( Ανδρέας Παπανδρέου ) είχε αιχμαλωτίσει την καρδιά των μαζών .
Η «φιλολαϊκότητα» είχε φθάσει σε γελοία ύψη . Κάθε δύο μήνες δινόταν αυξήσεις !
Για το κάθε τι υπήρχαν επιδόματα !
Οι πρασινοφρουροί περιέτρεχαν τα χωριά και παρουσίαζαν το μαύρο άσπρο . Οι βιομηχανίες έκλειναν αλλά κανείς δεν διαμαρτυρόταν . Όλοι τακτοποιούνταν στο Δημόσιο !
Το έβλεπα ότι όλο αυτό δεν θα μας βγεί σε καλό . Τύπωσα φυλλάδια ( με το όνομα και την διεύθυνσή μου ) όπου έθιγα κάποια κακώς έχοντα και τα μοίρασα στον κόσμο .
Ο κοινωνικός μου περίγυρος άρχισε να ψιθυρίζει πίσω από την πλάτη μου : «Γελοιότητες» !
Δέχτηκα έμμεσα απειλές-νουθεσίες : «Κάτσε ήσυχα !» .
Υποχώρησα . Σιώπησα .
Σήμερα μετανοιώνω . Αυτοί που εύρισκαν την προσπάθειά μου γελοία σήμερα είναι άνεργοι ή έχουν αυτοκτονήσει . Αν είχα επιμείνει ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα .
Για όσα συμβαίνουν ομολογώ ότι έχω ΚΑΙ ΕΓΩ μερίδιο ευθύνης !
Οπότε ήταν φυσικό να χαρώ ιδιαίτερα όταν είδα σκεπτόμενους πολίτες να βγαίνουν και να καταθέτουν προτάσεις χωρίς να περιμένουν «σοφούς» εξ Αθηνών .
Τέτοιες ακριβώς πρωτοβουλίες υποστηρίζει η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων .

Η εξαγγελία στην
https://www.youtube.com/watch?v=IcmDwHCkNt0

Πιο πολλές λεπτομέρειες στην ανάρτηση της 10/7/2017 στο χρονολόγιο του Δικτύου Τίμιων Πολιτών
https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE…/

-------
Διευκρίνηση : Θεωρούμε προδοτικά ΟΛΑ τα κόμματα που κυβέρνησαν .
-------
ΠΡΟΣΘΗΚΗ 9-8-2017
Το άρθρο φυσικά δεν γράφτηκε για το ΠΑΣΟΚ αλλά για να προβάλλει την εύστοχη δράση κάποιων μή "επώνυμων" πολιτών της επαρχίας . Παρόλο που 569 άτομα δήλωσαν ( μέχρι στιγμής ) οτι τους άρεσε η πρωτοβουλία , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ! Γιατί ;;;;;; Ντρέπονται ; Ποιούς ; Φοβούνται ; Ποιούς ; ( πραγματικά , θα επιθυμούσαμε πολύ να έχουμε την γνώμη σας πάνω στο ερώτημα ) .
Ακούμε κάποιους να λένε "ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ , Ο Ν. ΛΥΓΕΡΟΣ , Ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ; ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !" Απαντάμε : Αν κάνουν κόμμα θα έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με το Σύστημα και μπορεί να χάσουν την θέση του πανεπιστημιακού . Για τί να μπούν σε τέτοιον κίνδυνο ; Για εσένα που δεν ΤΟΛΜΑΣ να κάνεις ένα βιντεάκι 10 λεπτών ; Αν σε ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ βρισκόταν 4 άτομα να κάνουν ένα παρόμοιο βιντεάκι , τότε αυτό θα ήταν μια ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . Τότε πολλοί ( σιωπηλοί τώρα ) θα έβγαιναν είτε φανερά είτε κρυφά ( σαν μυστικοί χρηματοδότες ) να υποστηρίξουν τους Σκεπτόμενους Πολίτες .

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ
(23-6-2017)

Η Νέα Τάξη είναι χτισμένη γύρω απο το δόγμα : Να αποκτήσω πολλά υλικά αγαθά .
Αυτός που είναι ικανός να συγκεντρώσει κάμποσο υλικό πλούτο δεν θέλει στην ομάδα του εξ ίσου ικανούς . Διότι ο ικανός θα θέλει μεγάλο μερίδιο απο τα κλοπιμαία .
Διαλέγει λοιπόν όλα τα ρεμάλια με το σκεπτικό "Αν δεν ήμουν εγώ να σου δώσω αυτόν τον μισθό , εσύ δεν θα ήσουν ικανός να βρείς ούτε θέση σκουπιδιάρη !" . Έτσι βλέπουμε όλο αυτό το σκυλολόι των ηλίθιων πολιτικών να υπακούουν τυφλά διότι ΞΕΡΟΥΝ . Χωρίς το Μεγάλο Αφεντικό δεν είναι ικανοί για τίποτα .
Οι ικανοί μένουν έξω απο την μοιρασιά .
Η πυραμίδα των νεοταξιτών είναι ανώμαλη : Πάνω βρίσκονται οι πολύ ικανοί , ενδιάμεσα βρίσκονται τα ρεμάλια και κάτω-κάτω οι ικανοί .

Εμείς όμως χτίζουμε το δίκτυό μας γύρω απο την ιδέα "Να αφήσω τον κόσμο καλύτερο απ' όσο τον παρέλαβα" .
Έτσι μας συμφέρει να έχουμε στην ομάδα μας ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ .
Η πυραμίδα μας είναι φυσιολογική : Πάνω οι πολύ ικανοί , ενδιάμεσα οι κάπως λιγότερο ικανοί και στην βάση τα ρεμάλια .
Είναι δυνατόν η ανώμαλη πυραμίδα να νικήσει την φυσιολογική ;


ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ (21-6-2017 )
( βιομηχάνους , εφοπλιστές , μεγαλεμπόρους )

Κύριοι
Πριν 200 περίπου χρόνια πήρατε την εξουσία του πλανήτη συνεργαζόμενοι με τους τραπεζίτες . Στο διάβα του χρόνου οι τραπεζίτες σας "έρριξαν" και τώρα διοικούν μόνοι τους .
Είναι ολίγον τι παράδοξο , η πιό άχρηστη ομάδα να έχει την πιό μεγάλη δύναμη !
Είναι φανερό οτι η διοίκηση των τραπεζιτών δεν είναι διόλου σοφή : Υπερπληθυσμός , πόλεμοι , πείνα , ασθένειες , ρύπανση , κίνδυνος πυρηνικού αφανισμού ...
Οι τραπεζίτες μπορεί να αποφάσισαν να πάρουν τον πλανήτη στον τάφο τους .
Εσάς σας ρώτησαν άν συμφωνείτε ;
Βέβαια , εσείς δεν μπορείτε να τους πείτε τις σκέψεις σας κατάμουτρα . Φοβάστε .
Εμείς όμως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και μπορούμε να το φωνάξουμε :
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ !
Και όχι μόνο γυμνός . Είναι και ΗΛΙΘΙΟΣ ! Και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !
Αν θέλετε να υπάρξει μέλλον για τα παιδιά σας πρέπει πάραυτα να συνεργαστείτε με τους Φιλοσόφους για μια ομαλή πορεία προς έναν ειρηνικό και ασφαλή πλανήτη .

ΠΟΛΙΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
(19-5-2017 )

Η αρχαία πόλις-κράτος είχε το πλεονέκτημα οτι έκανε μόνη της τους νόμους που ταίριαζαν στις δικές της συνθήκες . Είχε το κακό οτι δεν ενωνόταν στρατιωτικά με τις άλλες πόλεις εναντίον κοινών εχθρών . Έτσι η Ελλάδα ήταν εύκολη λεία σε διάφορους κατακτητές .
Σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε τα πλεονεκτήματα της πόλεως- κράτους ΧΩΡΙΣ τα μειονεκτήματα ;

ΠΡΟΤΑΣΗ :
1) Στα πλαίσια ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ , οι Δήμοι έχουν δικαίωμα να καταρτίζουν τους δικούς τους νόμους . Άλλος θα έχει θανατική ποινή άλλος όχι . Άλλος θα δέχεται λαθρομετανάστες , άλλος όχι . Άλλος θα επιτρέπει όσες γεννήσεις νάναι , άλλος θα βάζει όριο ώστε να αποφεύγεται ο υπερπληθυσμός .
Κάθε Δήμος θα κάνει αυτό που θέλει αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ οι γειτονικοί Δήμοι . Δηλαδή ο κάθε Δήμος θα έχει μια πύλη στα εδάφη του όπου θα υπάρχει έλεγχος ποιός μπαίνει ποιός βγαίνει . Κύριε γειτονικέ Δήμε , έχεις υπερπληθυσμό ; Κόψε τον λαιμό σου να βρείς λύση . Εγώ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ στα εδάφη μου τους περίσσιους δικούς σου . Κύριε γειτονικέ Δήμε δέχτηκες πολλούς λαθρομετανάστες στα εδάφη σου ; Κόψε τον λαιμό σου . ΕΣΥ θα τους ταϊσεις και ΕΣΥ θα τους στεγάσεις .

2) Ο καλύτερος κάθε Δήμου θα στέλνεται σε ένα Εθνικό Συμβούλιο που θα μεριμνά για την ευημερία ΟΛΗΣ της χώρας . Οι αρχαίοι έκαναν ένα μέγα λάθος εδώ : Ο Δίκαιος Αριστείδης αντί να σταλεί σε τέτοιο πανελλήνιο όργανο , τον εξόρισαν και του φέρθηκαν σαν εχθρό της πόλης . Έτσι ένα διαμάντι του έθνους παροπλίστηκε . Ο Αρχύτας απο τον Τάραντα δεν εξορίσθηκε αλλά τα θαυμάσια ταλέντα του χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεμο εναντίον γειτονικών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πόλεων της Κάτω Ιταλίας !
Αυτό το Εθνικό Συμβούλιο θα απαγορεύει πολέμους μεταξύ των πόλεων . Θα φροντίζει για την λύση προβλημάτων που δεν μπορεί να επιλύσει η πόλη μόνη της .

ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ;    (6-5-2017 )

Αυτό το ερώτημα ίσως θα ήθελαν πολλοί να θέσουν στην Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι Φιλόσοφοι γνωρίζουν ποιά κοινωνία είναι καλύτερη . Αλλά δυστυχώς στον λαό υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γνώμες επ' αυτού . Λοιπόν , οι Φιλόσοφοι δεν σκοπεύουν να καταπιέσουν κανέναν .
- Πιστεύεις οτι η κοινωνία του Λένιν ήταν η καλύτερη ; Θα σου δώσουμε μια περιοχή να την υλοποιήσεις και θα δούμε τί θα καταφέρεις .
- Πιστεύεις οτι η κοινωνία του Χίτλερ ήταν η σωστή ; Θα σου δώσουμε μια περιοχή να την υλοποιήσεις και θα δούμε πώς θα τα πάς .
- Θεωρείς οτι η κοινωνία του Μάο ήταν η πιό σωστή ; Θα σου δώσουμε και εσένα μια περιοχή .
- Θέλεις να υλοποιήσεις την ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Πλάτωνα ; Θα έχεις και εσύ την περιοχή σου .
- Θέλεις να αναβιώσεις τον Κήπο του Επίκουρου ; Πάρε μια περιοχή και κάνε το .
- Θέλεις να ζήσεις όπως οι πρώτοι χριστιανοί ; Δεν θα σου χαλάσουμε το χατήρι .

Το σκεπτικό είναι σύμφωνο με την Φύση : Για να φθάσει στις σημερινές μορφές ζωής η Φύση , δοκίμασε εκατομμύρια εκδοχές . Οι καλύτερες επιβίωσαν και οι προβληματικές χάθηκαν .
Παρόμοια με τις κοινωνίες : Μπορεί τώρα η τάδε μορφή κοινωνίας να σου φαίνεται τέλεια . Για δημιούργησέ την όμως και ζήσε σε αυτήν . Θα αποδειχθούν όλα τέλεια ; Αν "ΝΑΙ" τότε όλοι θα την αντιγράψουμε . Αν "ΟΧΙ" τότε και εσύ ο ίδιος θα αλλάξεις γνώμη και θα την παρατήσεις .

Κανείς λοιπόν δεν έχει λόγο να φοβάται μια διακυβέρνηση απο Φιλοσόφους . Όλοι έχουν λόγο να προσδοκούν μια τέτοια διακυβέρνηση .

ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ : ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΝΟΣ ( 20-4-2017 )

Η ιδέα για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ξεκίνησε απο την Ελλάδα . Αυτό δεν σημαίνει οτι οι Φιλόσοφοι είναι Έλληνες στην εθνικότητα .
Υπάρχει ένα πρόβλημα στον όρο "ΕΛΛΗΝ" .
Οι στρατηγοί του Μ. Αλεξάνδρου σφάχτηκαν μεταξύ τους και διέλυσαν το κράτος που δημιούργησε ο Αλέξανδρος . Τί εθνικότητα είχαν οι στρατηγοί ; Απάντηση : Έλληνες .
Οι Αθηναίοι και οι Σπαρτιάτες ( αν και είχαν νικήσει τους Πέρσες ) πήγαιναν και ζητούσαν χρήματα απο τον βασιλέα των Περσών για να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον . Τί εθνικότητα είχαν οι Αθηναίοι και οι Σπαρτιάτες ; Απάντηση : Έλληνες .
Ο Θαλής πρότεινε να μην υπάρχουν ούτε υπερβολικά πλούσιοι ούτε υπερβολικά φτωχοί . Ο Πλάτων το επανέλαβε ( μαζί με άλλες προτάσεις ) στην "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" του .
Οι αρχαίοι ( και οι νέοι ) Έλληνες άκουσαν τις συμβουλές αυτών των φιλοσόφων ; ΟΧΙ .
Οι Φιλόσοφοι που πρότειναν την Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων δεν εγκρίνουν αυτά που έκαναν οι στρατηγοί του Μ. Αλεξάνδρου , οι Αθηναίοι και οι Σπαρτιάτες .
Αποδέχονται όμως τις προτάσεις του Θαλή και του Πλάτωνα .
Οπότε τίθεται το πολύ λογικό ερώτημα : Είναι δυνατόν ο Θαλής , ο Πλάτων και οι σύγχρονοι Φιλόσοφοι να χαρακτηρίζονται "Έλληνες" ;
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων απαντά : Εμείς ανήκουμε στο έθνος του Θαλή και του Πλάτωνα . Εσείς ονομάστε αυτό το έθνος όπως θέλετε . Αν νομίζετε οτι ο Θαλής και ο Πλάτων ήταν Έλληνες , ονομάστε και εμάς "Ελληνες" .

Επειδή όμως η ΠΚΦ φιλοδοξεί να συγκεντρώσει στους κόλπους της όλους τους θαυμαστές του Θαλή και του Πλάτωνα ( απο όλη την υδρόγειο ) δεν είναι δυνατόν αυτό το πλήθος να ονομαστεί ούτε "Ελληνες" ούτε "Αυστριακοί" ούτε "Γάλλοι" κλπ

Εδώ πλέον πρόκειται για ένα σύνολο ανθρώπων που στην ψυχοσύνθεση διαφέρει αισθητά απο κάθε άλλο υπαρκτό έθνος ! Πρόκειται για ένα σύνολο που πρεσβεύει ό,τι καλύτερο παρήγαγε ο ελληνικός πολιτισμός και ο ρωμαϊκός πολιτισμός ( χωρίς να περιφρονεί και τα καλά των άλλων πολιτισμών) .
Μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για ένα νέο έθνος ! Ένα έθνος που δεν έχει ( προς το παρόν ) δική του γή . Ένα έθνος που ο ρόλος του είναι να διοικήσει τα άλλα έθνη και να βγάλει την ανθρωπότητα απο την οδό της αυτοκαταστροφής .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ;
(8-4-2017 )

Όταν η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ περνά στα χέρια ηλιθίων τότε γεννιούνται ο Κομμουνισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός !
Ο Θαλής και ο Πλάτων είπαν "ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΠΛΟΥΤΟ , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ" . Αυτή είναι η πραγματική φιλοσοφία .
Μετά έπιασαν στα χέρια τους την φιλοσοφία οι λεγόμενοι κομμουνιστές και είπαν
- Οχι στον ακραίο πλούτο και την ακραία φτώχεια
- Όλες οι φυλές είναι ισάξιες στον εγκέφαλο
- Το περιβάλλον καθορίζει το τί θα γίνουμε .

Μετά έπιασαν στα χέρια τους την φιλοσοφία οι λεγόμενοι εθνικοσοσιαλιστές και είπαν
- Οχι στον ακραίο πλούτο και την ακραία φτώχεια .
- Υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές στο μυαλό .
- Η κληρονομικότητα καθορίζει το τί θα γίνουμε .

Είναι δηλαδή ΤΩΡΑ η κατάλληλη ώρα να καυγαδίζουμε αν υπάρχουν ανώτερες ή κατώτερες φυλές και αν φταίει η κληρονομικότητα και το περιβάλλον ; Αυτά είναι θέματα που θα τα απαντήσει η Επιστήμη αργότερα . Αυτό που μας καίει τώρα είναι να νικήσουμε τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που θέλουν να υπάρχει ακραίος πλούτος και ακραία φτώχεια !
Αφού τους νικήσουμε , σε κάποια περιοχή θα δοκιμάσουμε την πολυφυλετική κοινωνία και σε κάποια άλλη περιοχή θα δοκιμάσουμε την μονοφυλετική κοινωνία . Και θα δούμε ποιά θα πάει καλύτερα .
Οι τραπεζίτες ( πονηροί όντες ) χρηματοδότησαν τους πλέον ηλίθιους ηγετίσκους για να το παίζουν "κομμουνιστές" και "εθνικοσοσιαλιστές" και να καυγαδίζουν και να διασπούν το αντινεοταξικό κίνημα .
Όσοι λοιπόν είστε παγιδευμένοι σε τέτοιες ιδεολογίες σκεφθείτε το διπλά και τριπλά . Σκεφθείτε ποιούς ηγέτες ακολουθείτε και πού σας πάνε .
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων πρεσβεύει το πραγματικά ουσιώδες ( Οχι στον ακραίο πλούτο και την ακραία φτώχεια ) . Τα άλλα είναι λεπτομέρειες που θα τις λύσουμε αργότερα .


ΜΕΡΟΣ  ΤΕΤΑΡΤΟ  :    ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ    ΚΑΙ  ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ
(30-3-2017 )
  Αυτοί  που  λένε   "ΝΑ  ΑΦΗΣΩ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΑΠ '   ΟΣΟ  ΤΟΝ  ΠΑΡΕΛΑΒΑ"   είναι  μια  μικρή  μειοψηφία  (  ας  τους  ονομάσουμε  "Φιλοσόφους" )  .
Αυτοί    που  λένε   "ΝΑ  ΖΗΣΩ  ΕΓΩ  ΚΑΛΑ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΜΕΝΑ  ΑΣ  ΓΙΝΟΥΝ  ΟΛΑ  ΣΤΑΧΤΗ"  είναι  η  συντριπτική  πλειοψηφία   (  ας  τους  ονομάσουμε   "βολεψάκηδες"  )  .
Τί  Αμεση  Δημοκρατία  να  εφαρμόσεις   σε  λαούς  που  αποτελούνται  κατά  98 %  απο  βολεψάκηδες ;  Θα  στο  βουλιάξουν  το  πλοίο .
Παραδείγματα  :
Γύρω  στο  1980   ανακαλύφθηκε  οτι    τα  αέρια  ψυγείων  και  κλιματιστικών    καταστρέφουν  το  όζον  .  Αν  με  άψογες  δημοκρατικές     διαδικασίες  τους  ρωτούσες   "Παιδιά ,  θέλετε  να  καταργήσουμε  τα  ψυγεία  και  τα  κλιματιστικά  για  να  σώσουμε  τις  επόμενες  γενεές  ; "   .  Ολοι  εν     χορώ   θα  απαντούσαν   "Την  παγωμένη  μπυρίτσα  μου  δεν  την   αποχωρίζομαι.  Να    κόψουν  τον  λαιμό  τους   οι  επόμενες  γενιές" . 
Αν  σήμερα  τους    ρωτήσεις  "Παιδιά  ,   τα  πυρηνικά  εργοστάσια   πρέπει  να  κλείσουν  και  όλη  η  ενέργεια  που   προέρχεται  απο  πετρέλαιο  ,  κάρβουνο   και  φυσικό   αέριο   πρέπει  να  διοχετευθεί  αποκλειστικά  στην  κατασκευή  ανεμογεννητριών   και  παρεμφερών  συσκευών.  Για  να    αφήσουμε   μια  πηγή  ενέργειας  και  στις  επόμενες  γενεές.  Συμφωνείτε ;"   .  Ολοι  θα  φώναζαν   "Την  άνεση  που  μας  χαρίζει    το  πετρέλαιο   δεν  την  θυσιάζουμε  .  Να  κόψουν  τον  λαιμό  τους  οι  επόμενοι "  .
Αν  τους  ρωτούσαμε   "Παιδιά  ,  πρέπει  παγκοσμίως  να επιβάλλουμε   όριο   στις  γεννήσεις .  Πρέπει  να  μειωθεί  ο  πληθυσμός  μας   για  να  μείνει  χώρος   και  για  τα  άλλα  πλάσματα . Πρέπει   να  παραδώσουμε  ένα  υγιές  οικοσύστημα  στις  επόμενες  γενεές  .  Συμφωνείτε ; "   .  Όλοι  οι  βολεψάκηδες  θα  απαντούσαν   "Να  μου  βάλεις  όριο  στα  παιδιά  που  θα  κάνω ;  ΤΙ  ΛΕΣ  ΡΕ  ΦΙΛΕ ;   Εγώ  θέλω  να  διαιωνισθεί  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  !  Παράτε με !  Οι  επόμενες  γενεές  να  κόψουν τον  λαιμό  τους !   Και  εξ'  άλλου   οι  μονοθείστικές  θρησκείες   μου  λένε   οτι    ο  άνθρωπος  είναι    το  ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ  ΠΑΙΔΙ  ΤΟΥ  ΘΕΟΥ  .  Τί  μου  λές  τώρα  για  λύκους  ,  τσακάλια  και  φάλαινες !" 
Βλέπετε  λοιπόν  οτι  το  πλέον   δίκαιο   σύστημα  μπορεί  να  οδηγήσει  σε  όλεθρο  την  ανθρωπότητα  αν  ο  λαός  είναι   βολεψάκηδες . 
Οι   Αμεσοδημοκράτες   (  οι  διανοούμενοι   που  θέλουν  την  Αμεση   Δημοκρατία )   είναι  Φιλόσοφοι   στην  ψυχή  .  Αλλά έχουν  πλανηθεί  .  ΝΟΜΙΖΟΥΝ  οτι    ΟΛΟΙ  είναι  Φιλόσοφοι .  Πιστεύουν    στο  ρητό  του   Σωκράτη  "ΟΥΔΕΙΣ  ΕΚΩΝ  ΚΑΚΟΣ"  (  Κανείς  δεν  είναι  κακός  απο  την  θέλησή  του )  .  Θα  μου  επιτρέψετε  να  αμφιβάλλω .    Οι  πιό  πολλοί   είναι   ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ    και το  απολαμβάνουν.  Δεν  πάτησαν  ένα  κουμπί   και  δεν  επέλεξαν  να  γεννηθούν  βολεψάκηδες .  Έτσι  τους   προέκυψε .  ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΟΥΔΕΜΙΑ  ΔΙΑΘΕΣΗ    ΟΜΩΣ  ΝΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΝ  !
Οι  Χριστιανοί    έχουν  εκείνο   το  βλακώδες    ρητό   "ΑΓΑΠΑΤΕ  ΑΛΛΗΛΟΥΣ"  .  Μα  αν  είμαι  Φιλόσοφος   ,  άνθρωπέ  μου  ,  πώς  να  αγαπήσω   τον  βολεψάκια  ;   Αφού  τον  βλέπω  οτι  το  μάτι  του  "γυαλίζει" .  Μόλις  του  δοθεί  ευκαιρία    θα  γεννοβολήσει    20  παιδιά   για  να  μην  χαθεί  το  όνομά  του !   Μετά  θα  κόψει   το  γειτονικό  δάσος  και  θα  το  κάνει  χωράφι  για  να  τα  θρέψει  .  Και  μετά  θα  ψηφίσει  τον  πολιτικό  που  θα  του  τάξει   θέση  στο   Δημόσιο ! 
Το   ίδιο  και  ο  βολεψάκιας   με  βλέπει   με  εχθρικό  μάτι   .  Είμαι  αυτός  που  θέλω  να του  στερήσω  τις  ανέσεις  ! 
Δεν  σώζεται  η   ανθρωπότητα    με   Άμεση   Δημοκρατία .  Αν  θέλουμε    να  σωθεί     χρειάζεται   μια  δικτατορία  των  Φιλοσόφων .  Μην  φαντασθεί  κανείς  οτι  οι   Φιλόσοφοι    θα  κάνουν  αυτά  που  έκαναν    δικτάτορες   τύπου   Αμίν  Νταντά   ή    Mobutu Sese Seko  .  Είναι    γνωστό  τι  θα  κάνουν  οι  Φιλόσοφοι  :
-  Θα  καταργήσουν  τις  ουσίες  που  καταστρέφουν  το  όζον  .
-  Θα  κλείσουν  τα  πυρηνικά  εγοστάσια   και  θα  διοχετεύσουν   όλη  την  ενέργεια  απο   πετρέλαιο/κάρβουνο /  φυσικό  αέριο    στην  κατασκευή ανεμογεννητριών  και   παραπλήσιων  συσκευών  .  Μόνο  την  ενέργεια   απο  τις  ανανεώσιμες  πηγές  ( άνεμος  ,  ήλιος  )  θα  την  δώσουν  για  τις  καθημερινές  ανάγκες   ( τροφή  ,  ένδυση  ,  φάρμακα  ,  ψυχαγωγία).
-  Θα  βάλουν  όριο  στις  γεννήσεις  και   θα  αυξήσουν  τα  δάση  και  την  βιοποικιλότητα .
Αυτό  βέβαια  θα  ξεβολέψει  πολλούς  (  γύρω  στο  20 %   της  ανθρωπότητας  -  το 80 %  ζεί  σε  τέτοια  αθλιότητα   που  θα  δεί   τους  Φιλοσόφους   σαν  σωτήρες ) .   Αλλά   δυστυχώς    αυτά  τα  σκληρά    μέτρα είναι  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ   για  να σωθεί    η  ανθρωπότητα  .  Και  τέτοια   δραστικά  μέτρα    δεν  μπορούν  να  τα  πάρουν  οι  βολεψάκηδες   με  κανένα  πολιτικό  σύστημα .

Υ.Γ.   Μερικοί     ευαίσθητοι    μην  δούν  την  λέξη   "δικτατορία"  και  τους  πιάσει  καμμιά  υστερία  !    ΚΑΙ    οι Αμεσοδημοκράτες      είναι    "δικτατορικοί"  τύποι .  Αν  είχαν  την  δύναμη  των  όπλων  θα    επέβαλαν  το  πολίτευμα  της  Αμεσης  δημοκρατίας  χωρίς  να  μας  ρωτήσουν  .   Μετά  θα  έθεταν  τα  ερωτήματα  που  προανέφερα  ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ     οτι  ο  κόσμος   θα   δώσει  τις    απαντήσεις   των  Φιλοσόφων  .  Αν  ο  κόσμος    ΔΕΝ  ΔΩΣΕΙ    αυτές  τις  απαντήσεις   τότε  θα  καταργήσουν  την  Άμεση  Δημοκρατία   και  με  το  "έτσι   θέλω"  θα  εφαρμόσουν  τα  δραστικά  μέτρα  των  Φιλοσόφων  !


ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ( ΠΚΦ )
(18-3-2017 )

Ακούμε συχνά σχόλια θαυμασμού για διανούμενους που προβάλλονται συχνά στα ΜΜΕ ( Δανέζης , Θεοδοσίου , Λυγερός , Νανόπουλος ) .
Κάποιοι μάλιστα λένε "Αν ο τάδε ανήκει ήδη στην ΠΚΦ , θα έρθω και εγώ !" .
Εδώ γίνεται ένα μέγα λάθος που πρέπει να το επισημάνουμε .

Εάν κάποιος απο αυτούς του επώνυμους ήταν σε μια μυστική συνάντηση ΥΠΟΘΕΤΩ οτι θα έλεγε τα παρακάτω :

"Αγαπητοί μου , μου ζητάτε να μπώ μπροστάρης στην ΠΚΦ . Αυτό είναι λάθος . Εγώ σας έδειξα τον δρόμο . Τώρα και ΕΣΕΙΣ πρέπει να κάνετε κάτι . ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ! Δημιουργείστε ΕΣΕΙΣ την ΠΚΦ . Εάν εγώ εκδηλωθώ ανοικτά υπέρ της ΠΚΦ το σύστημα θα με απολύσει απο την θέση που κατέχω τώρα . Εάν όμως δεν φαίνομαι υπέρ της ΠΚΦ θα κρατήσω την θέση μου και θα μπορώ να σας χρηματοδοτώ κρυφά . Θα μπορώ να γυρίζω σε όλο τον πλανήτη ( σε επιστημονικά συνέδρια ) και να μιλώ για την ΠΚΦ και να βρίσκω και άλλους υποστηρικτές ( σε άλλες χώρες )" .

Αυτά άς τα έχουμε κατά νού λοιπόν όταν περιμένουμε οι επώνυμοι να μας σώσουν . Ας μην ξεχνάμε , τέλος , οτι ένας καλός επιστήμων δεν είναι απαραιτήτως και καλός στην πολιτική . Όπως ένας άριστος γνώστης της Ιστορίας δεν είναι σίγουρα κατάλληλος για να μπεί σε σχολείο να την διδάξει . 'Η δεν είναι σίγουρα κατάλληλος για πρύτανης σε μια αντίστοιχη σχολή .
Καλοί οι ιδεολόγοι που δείχνουν νέους δρόμους . Όμως αυτός που θα ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τις νέες ιδέες θα πρέπει να διαθέτει και ατσάλινο χέρι . Υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ βολεμένοι με την σημερινή κατάσταση και θα αντιδράσουν βίαια σε κάθε απόπειρα για αλλαγή . Δεν θα είναι ο δρόμος μας στρωμένος με ροδοπέταλα . Θα χρειαστεί ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΤΑ ! Είναι σίγουρο οτι οι επώνυμοι ιδεολόγοι είναι και άριστοι "αυγοσπάστες" ;

  ΑΝΟΗΣΙΕΣ   ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ ( 11-3-2017 )
Η   Νέα  Τάξη   βομβαρδίζει    τον  κόσμο  με   συνθήματα  και  νέες  λέξεις  .   Όποιος  τολμήσει   να  μην  τα  αποδεχτεί  χαρακτηρίζεται      "φασίστας"    και  "ρατσιστής"  .

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ :  Η  Νέα  Τάξη   λέει  οτι  η  ποικιλία   είναι  καλή   χωρίς  να  εξηγεί  το  γιατί  .    Προτείνει   ποικιλία  μέσα ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΓΕΙΤΟΝΙΑ !   Σε  κάθε  γειτονιά   να  υπάρχει    τζαμί  ,  χριστιανικός ναός  ,  συναγωγή ...
Σε  κάθε  γειτονιά  ο  μανάβης   να  είναι  Ινδός ,  ο   χασάπης   μουσουλμάνος ,  ο  περιπτεράς   Κορεάτης  κλπ .
Φυσικά  αυτά  είναι  ανοησίες  . 
Εμείς   λέμε  : 
  Να  υπάρχει  ποικιλία     ΕΦ'  ΟΣΟΝ  ΑΥΤΗ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ  ΤΟ    ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ  ΔΟΓΜΑ  ( βλέπε  Θεμελιώδες  κείμενο )  .  Αν  η   τάδε  φυλή   έχει   μια  ικανότητα   μοναδική  και  ανεπανάληπτη  ,  θα  πρέπει   να  την  διατηρήσουμε   ΣΤΗΝ  ΔΙΚΗ  ΤΗΣ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΧΗ  (  όχι  ανακατεμένη  με  τις  άλλες   φυλές )  .  Εάν  δεν  μπορεί   να  βοηθήσει  στον  ΜΕΓΑΛΟ  ΣΤΟΧΟ   της  ανθρωπότητας  ,  γιατί  να  υπάρχει  ;   Για  να καταλαμβάνει  πολύτιμο   χώρο  ;  Ίσως  μόνο  σαν  μουσειακό  είδος  , σε  μια  μικρή  περιοχή  , θα  μπορούσε  να  υπάρχει  . 
ΘΕΛΟΥΜΕ  να  δημιουργήσουμε   νέες   φυλές  (  με   νέες  πολύτιμες   ικανότητες )  και  να  τις  εγκαταστήσουμε  στις  δικές  τους   αποκλειστικές   περιοχές . Το  σώμα   των  εμβίων   όντων  είναι  το   παράδειγμα  που  επικαλούμαστε  :   Η  ποικιλία  οργάνων  είναι  καλή  όταν   εξυπηρετεί   τον   ΜΕΓΑΛΟ  ΣΚΟΠΟ  (  επιβίωση  και  παραγωγή   απογόνων )  .  Ένας  καρκινικός  όγκος  ( που  δεν  εξυπηρετεί   τον  ΜΕΓΑΛΟ  ΣΚΟΠΟ )  είναι  ανεπιθύμητος .
[   ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΟΓΜΑ της ΠΚΦ :  "Είμαστε εξαρτήματα της Φύσης ( όχι αφεντικά ) και η αποστολή μας είναι να την προστατεύουμε απο καταστροφές ( να μειώνουμε την εντροπία όπου είναι εφικτό )"  ]

ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ : 
Η  Νέα  Τάξη    λέει   οτι  οι  γυναίκες  είναι  καταπιεσμένες   (  πράγματι  ,  σε   πολλές  περιπτώσεις )   και  πρέπει   να  τους  δώσουμε    τα  δικαιώματά  τους  .  ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ   όμως  οτι  σε  κάποιες   οικογένειες   ο  άνδρας   είναι  καταπιεσμένος !  Επ'  αυτού  δεν  έχει  να  πεί  τίποτα  !
Εμείς   λέμε  :
Όποιος    προσφέρει  στην  κοινωνία   (  είτε   άνδρας  είτε  γυναίκα )  θα  έχει    ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ  .   Όποιος  δεν  προσφέρει    (  είτε  άνδρας  είτε  γυναίκα  )  ,  να  μην ελπίζει   τίποτα .
Επομένως ,   εμείς  είμαστε  ΚΑΤΙ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  απο  φεμινιστές .

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ  :   Η  Νέα  Τάξη  εννοεί     ελεύθερη  διακίνηση     χρημάτων    ,    εμπορευμάτων    και  ανθρώπων  . Στην  πράξη   όμως  τα   εφαρμόζει    μόνον  όταν  συμφέρουν   στους  οικονομικά  ισχυρούς  . Εάν  εσείς  (  ο  απλός  λαός  )  πείτε  οτι  θέλετε  να  μετατρέψετε    τις  οικονομίες  σας    σε  ράβδους    πλατίνας  ( λευκοχρύσου )   δεν  θα  σας  το   επιτρέψει .  Επιπλέον  ,   προτιμώντας    τα  κινέζικα και  ινδικά  προϊόντα  ,  επιβραβεύει   τις  χώρες  εκείνες     που  είναι  υπεύθυνες    για  τον  υπερπληθυσμό  και    την εξαθλίωση  των  ανθρώπων .
Εμείς   (  η  ΠΚΦ )   μιλάμε  για    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΣΤΟΧΟΥ  .  Δηλαδή   ΟΛΗ  η  ανθρωπότητα    να  υπηρετεί   τον   ίδιο  στόχο   (  βλέπε    το  Πρωταρχικό  Δόγμα )  .  Δεν    θέλουμε  το  κάθε  κράτος ( ή  έθνος )    να  δρά  προς  τα  άλλα  κράτη ( ή έθνη )     με  το  δόγμα  "Ο  θάνατός  σου  η  ζωή μου "  .

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ    ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ  :   Η  Νέα  Τάξη   προκλητικά  και  αδικαιολόγητα   ,     ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ    οτι  ενδιαφέρεται  για   αυτές    τις    μειονότητες  .  Υπάρχουν  χιλιάδες   άλλες  μειονότητες    για  τις  οποίες   αδιαφορεί  τελείως    ή  είναι   εχθρική    ( πχ  αρχαιοελληνιστές  , πιστοί  του  Μανιτού  ,   εθνικοσοσιαλιστές ,  τροτσκιστές  ,  μαοϊστές   κλπ  ) .
Εμείς   λέμε  :  Όποιος    προσφέρει  στην  κοινωνία   θα  έχει    ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ  (  είτε    είναι  μειονότητα   είτε  πλειονότητα )  .   Όποιος  δεν  προσφέρει    να  μην ελπίζει   τίποτα .


ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (26-2-2017 )
Λένε οι Αμεσοδημοκράτες "ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ , ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ" .
Λογικό ακούγεται αλλά εδώ και αιώνες περιμένουμε ο λαός να ΞΥΠΝΗΣΕΙ αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε φώς στο τούνελ .
Υπάρχει και κάτι άλλο όμως :
Αυτοί που κάθονται στον καναπέ ( ανω του 50 % του πληθυσμού ) λένε : Εάν καθήσω ήσυχος έχω 6 % πιθανότητες να με αφήσει η Νέα Τάξη να ζήσω. Διότι , ναί , θα κάνει μείωση πληθυσμού αλλά πάντα θα χρειάζεται κάποιους δούλους να την υπηρετούν . Θα δουλεύω οκτώ ώρες , θα πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και θα κοιμάμαι σε διαμερισματάκι σε πολυκατοικία . Μιά χαρά θα είμαι !" .
Απο την άλλη μεριά , οι σκεπτόμενοι λένε : Αν επικρατήσει η Νέα Τάξη έχω μηδέν ( 0 % ) πιθανότητες να επιβιώσω . Διότι η Νέα Τάξη ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τους σκεπτόμενους !

Όπως βλέπετε λοιπόν , ο ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ , ενδεχομένως , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ! Διότι η Νέα Τάξη του προσφέρει :
Α) 6 % πιθανότητες να ζήσει .
Β) Το όραμα 8ωρο - σούπερ μάρκετ - πολυκατοικία . Οποιοδήποτε άλλο όραμα ζωής είναι ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ για τον μή σκεπτόμενο . Είναι αυτό το μοντέλο ζωής που αρμόζει στην ματαιοδοξία του . Θα έχει αρώματα , βαφές μαλλιών , τεχνητές βλεφαρίδες , μπύρες , πίτσες , ποδόσφαιρο ... Έχουν να του προσφέρουν οι Φιλόσοφοι έναν τρόπο να ΔΕΙΧΝΕΙ οτι αξίζει χωρίς να αξίζει ;
Οι Σκεπτόμενοι λοιπόν δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα ξυπνήσει ο λαός . Κάθε λεπτό που περνά είναι κρίσιμο !

ΗΓΕΤΕΣ - ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ : ΡΟΛΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Έστω οτι θέλουμε να φτιάξουμε ένα άγαλμα . Ανακαλύψαμε μέσα στους αγρότες ένα εξαιρετικό ταλέντο στην γλυπτική . Ψηφίζουμε λοιπόν να ανατεθεί σε αυτόν η κατασκευή του αγάλματος . Την μια μέρα ήταν αγρότης , την άλλη μέρα είναι γλύπτης . Ουδέν πρόβλημα .

Ανακαλύψαμε , μέσα στους μεταλλουργούς , κάποιον με εξαιρετικό ταλέντο στον χειρισμό αεροσκάφους . Την μιά μέρα ήταν μεταλλουργός , την άλλη πιλότος μαχητικού . Ουδέν πρόβλημα .

Χρειαζόμαστε κάποιον για να συντονίζει όλους αυτούς . Δηλαδή έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ. Βρέθηκε κάποιος στην φαρμακοβιομηχανία με κάποια πολύ καλή ιδέα . Να τον κάνουμε αύριο ηγέτη ; Ουδέν πρόβλημα ;
"Ουδέν πρόβλημα"   θα ελεγαν οι Αμεσοδημοκράτες .

Κι όμως ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
Ο πολιτικός ηγέτης είναι πρόσωπο ειδικών προδιαγραφών . Δεν χτίζεται απο την μια μέρα στην άλλη .
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :

Ο πολιτικός ηγέτης δεν πρέπει να τρελλαίνεται μόλις βλέπει χρυσό κόσμημα , ακριβό ρούχο , πολυτελές αμάξι , πολυτελές σπίτι , πολυτελές φαγητό . Μπορείς να εμπιστευθείς κάποιον επειδή απλώς σου είπε "ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ !"¨ ;
Όχι βέβαια . Πρέπει να τον έχεις δοκιμάσει για καμμιά εικοσαετία οτι μπορεί να ζήσει λιτά και ασκητικά και τότε μπορείς να πείς , με αρκετή σιγουριά , οτι βρήκες ον άνθρωπο που ζητούσες .
Αν ο ηγέτης αγαπά την πολυτέλεια είναι εύκολο να κλέψει κάτι απο τον κρατικό πλούτο για δική του απόλαυση .

Ο πολιτικός ηγέτης θα χρειαστεί να κρίνει τα νέα φυντάνια της πολιτικής και να προβιβασει τους άξιους . Για φαντάσου να τύχει ο πατέρας να πρέπει να βαθμολογήσει τον γυιό ! Κάηκες ! Περιμένεις αντικειμενική βαθμολόγηση ; Δύσκολο και σπάνιο . Αν οι ηγέτες έχουν παιδιά θα μιλήσουν μεταξύ τους "Βάλε κάλό βαθμό στο παιδί μου και εγώ θα βάλω καλό βαθμό στο παιδί σου !" . .
Ο ηγέτης δεν θα πρέπει να γνωρίζει το βιολογικό του παιδί . Αυτό όμως προϋποθέτει οτι απο μικρός ακολούθησε τον δρόμο της πολιτικής . Οι ερωτικές σχέσεις του δεν του απέδωσαν βιολογικούς απογόνους  . Μεγάλωσε σε κοινόβιο πολιτικών χωρίς να γνωρίζει τον βιολογικό του πατέρα ( ίσως ούτε και την βιολογική του μητέρα - την δότη του ωαρίου ) . Δεν γνωρίζει σε ποιά γυναίκα δόθηκαν τα σπερματοζωάριά του . Ή πιθανόν να είναι δεδομένο οτι ΟΤΑΝ φθάσει τα 60 ( και αποδειχθεί σε όλα σωστός ) τότε θα δοθούν τα σπερματοζωάριά του σε κάποια άγνωστη ( σε αυτόν ) γυναίκα . Πράγμα που σημαίνει οτι θα πεθάνει χωρίς να έχει συναντήσει ποτέ τα παιδιά του .

Χρειάζεσαι κάποιον που θα διαπραγματευθεί με ξένη κυβέρνηση . Δεν μπορείς να επιλέξεις τον πρώτο τυχόντα που ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ατσίδας . Χρειάζεσαι κάποιον που επι εικοσαετία , τουλάχιστον , σπούδασε διπλωματική ιστορία . Έχει διδαχθεί όλες τις περιπτώσεις καραμπινάτης επιτυχίας ( ή αποτυχίας ) σε διαπραγματεύσεις . Έδωσε εξετάσεις και αποδείχθηκε οτι ΘΥΜΑΤΑΙ τα όσα διδάχθηκε . Υπηρέτησε σαν γραμματέας προηγούμενων πολιτικών και έχει καλές κριτικές στον φάκελλό του . Έχει δηλαδή δυνατό εγκέφαλο .

Ακόμη λοιπόν και αν επιλέγονται οι ηγέτες με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες , θα πρέπει να επιλέξεις ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ) . Αν ο οποιoσδήποτε γίνει ηγέτης , το βούλιαξες το πλοίο . Τα λάθη στην πολιτική έχουν τραγικές συνέπειες . Ίσως δεν μπορείς να τα μηδενίσεις . Μπορείς όμως να τα ΜΕΙΩΣΕΙΣ σημαντικά .

Αυτή η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΗΓΕΤΩΝ θα πρέπει ασφαλώς να είναι το Κοινόβιο του Πλάτωνα . Μια φάρμα παραγωγής και εκτροφής πολιτικών ηγετών .

ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ (19-2-2017)
Μερικοί     φοβούνται   όταν  ακούνε  για  μια  Παγκόσμια  Κυβέρνηση   (  είτε  Φιλοσόφων  είτε  τραπεζιτών ) .  Φοβούνται  οτι     "Παγκόσμια  Κυβέρνηση"  σημαίνει  οτι  δεν  θα  λαμβάνουν  υπ'  όψιν  τις  επιθυμίες  του  λαού  .
Ας  ξεκαθαρίσουμε   τις  παρεξηγήσεις .
Οι  πιο  πολλοί  απλοί    άνθρωποι   δεν  είναι  ικανοί  να  κυβερνήσουν  διότι    έχουν  εξ'  ίσου    ισχυρές  ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ  .
Λένε  :  Θέλω  να    κάνω  όσα  παιδιά   μου  κατέβει  και  συγχρόνως  θέλω  να  ζώ  σε  έναν  πλανήτη   ειρηνικό  ,  χωρίς  πείνα  και  ασθένειες .
Ή  ,  το  άλλο :  Θέλω  να   καταναλώνω  όλα  τα  καλούδια  των  σούπερ μάρκετ   και  συγχρόνως  να  ζώ  σε  έναν  πλανήτη  καθαρό  .
Μα  αυτά  είναι  αντιφατικές  επιθυμίες ! 
Δεν  μπορεί  να τα  έχεις   ΟΛΑ  ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ  ! 
Οι  Φιλόσοφοι   έχουν  ιεραρχήσει  τις  επιθυμίες   τους  και  γνωρίζουν  οτι   το  να  ζείς  σε  έναν  ειρηνικό  πλανήτη  είναι    σπουδαιότερο  απο  το  να  κάνεις  10  παιδιά .  Το  να  ζείς σε   έναν  καθαρό   πλανήτη    είναι   σπουδαιότερο    απο  το  να  καταναλώνεις      αφρό  ξυρίσματος   ή   τεχνητές  βλεφαρίδες  . 
Οι  Φιλόσοφοι   λοιπόν   θα  επεμβαίνουν  μόνον  εκεί  που  υπάρχουν  αντικρουόμενες   επιθυμίες .  Αν  κάποια  επιθυμία  του  κόσμου  δεν  συγκρούεται    με  κάποια  άλλη  , εκεί  δεν  έχουν  λόγο  να  επέμβουν  οι  Φιλόσοφοι .  Εκεί  αποφασίζει  ο  λαός .ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ(14-2-2017 )
Σχετικά πρόσφατα οι Γερμανοί εφοπλιστές ( νέοι και άπειροι στον χώρο ) προσπάθησαν να βγούν και να κατακτήσουν την διεθνή ναυτιλιακή αγορά .
Οι Έλληνες εφοπλιστές έρριξαν πολύ τα ναύλα και τους πήραν όλες τις δουλειές .
Κάποιος Έλληνας εφοπλιστής δήλωσε ( προς τους Γερμανούς ) οτι "ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΡΗΝΟ ΠΟΤΑΜΟ !"
Η ΠΚΦ θα συνιστούσε πιο μεγάλη προσοχή . Οι
Έλληνες εφοπλιστές δεν είναι όλοι αγγελούδια . Υπάρχουν και τίμιοι και κοπρόσκυλα . Το ίδιο και μέσα στους Γερμανούς εφοπλιστές υπάρχουν τίμιοι και κοπρόσκυλα .
Θα συμβουλεύαμε τους τίμιους Έλληνες να συνεργαστούν με τους τίμιους Γερμανούς ώστε να παραγκωνιστούν απο την αγορά τα κοπρόσκυλα ανεξαρτήτως εθνικότητας .
Αν μια μέρα η ναυτιλία περνούσε στα χέρια ανθρώπων που θα είναι πρώτα ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ και ύστερα Έλληνες , Γερμανοί , Ολλανδοί κλπ αυτό θα ήταν βήμα προόδου για όλη την ανθρωπότητα .


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ
Τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου έγινε στην Βορ. Ελλάδα μια σύσκεψη μικρού αριθμού αγωνιστών του αντι-νεοταξικού χώρου με θέμα "Πολιτική απάντηση στην Νέα Τάξη" .
Στο τραπέζι κατατέθηκε η παρατήρηση οτι τελευταία παρατηρείται υπερπληθυσμός πατριωτικών - αντινεοταξικών κομμάτων και αυτό δημιουργεί την εύλογο υποψία οτι τα πιό πολλά είναι κατασκευάσματα της Νέας Τάξης για να διασπάσουν τον αντι-νεοταξικό χώρο .
Επίσης τέθηκε το ερώτημα "ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ;"

Παλαιότερα είχε κατατεθεί η άποψη οτι αλάνθαστο κριτήριο αποτελεί η αναφορά του κόμματος στα σκανδαλώδη προνόμια του ΚΙΣ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ) και η καταγγελία τους . Χωρίς να απορρίπτεται αυτό το κριτήριο , αναζητήθηκε και δεύτερο κριτήριο τιμιότητας .

Μετά απο συζήτηση , υπήρξε συμφωνία στο εξής :

Παρατηρούμε οτι τα υπάρχοντα κόμματα υπόσχονται ένα ειδυλλιακό μέλλον εάν πάρουν την εξουσία : Θα εκμεταλλευτούμε μόνοι μας τα πετρέλαιά μας , θα φύγουμε απο το ΝΑΤΟ και θα συμμαχήσουμε με την Ρωσία ...

ΚΑΝΕΙΣ δεν αναφέρει το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ οτι η Νέα Τάξη δεν θα αφήσει το εκλεκτό πρόβατό της να φύγει απο το μαντρί . Είναι εξαιρετικά πιθανόν να αντιδράσει βίαια ώστε να δώσει ένα παράδειγμα προς αποφυγήν στα άλλα πρόβατα .
Παραδείγματα έχουμε αρκετά :
- Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ανατράπηκε διότι θέλησε να εμπορεύεται το πετρέλαιο της Θάσου σε άλλο νόμισμα ( εκτός δολλαρίου ) . Στον λαό σέρβιραν το παραμύθι οτι τον έρριξε η "αυθόρμητη εξέγερση" του Πολυτεχνείου !
- Η Σερβία βομβαρδίστηκε διότι αρνήθηκε να υποταχθεί στην Νέα Τάξη . Στον λαό σέρβιραν το παραμύθι οτι την βομβάρδισαν για να ανακουφίσουν τους καημένους τους Κοσοβάρους που ΥΠΕΦΕΡΑΝ !
- Ο Σαντάμ Χουσείν ανατράπηκε διότι δεν υπάκουσε στις εντολές της Νέας Τάξης ( ίσως και να είχε την πρόθεση να εμπορεύεται πετρέλαιο σε άλλο νόμισμα - πλήν δολλαρίου ) .
- Ο Καντάφι ανατράπηκε διότι είχε σκοπό να εμπορεύεται πετρέλαιο σε άλλο νόμισμα ( πλήν δολλαρίου ) . Στον λαό σέρβιραν το παραμύθι οτι τον ανέτρεψαν διότι δεν ήταν δημοκράτης !!!

Η Νέα Τάξη θέτει στους Έλληνες το παρακάτω δίλημμα :
Εάν καθήσετε ήσυχα θα σας εξοντώσω σιγά-σιγά σε διάρκεια δέκα ετών ( και θα φέρω άλλους να κατοικήσουν στην χώρα σας ) . Εάν πάρετε τα όπλα να με πολεμήσετε θα σας εξοντώσω σε μία εβδομάδα .

Βέβαια , αυτή η δήλωση περιέχει ένα ψεύδος : Η αλήθεια είναι οτι "θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να μας εξοντώσει σε μία εβδομάδα" . Δεν είναι σίγουρο οτι θα το πετύχει . Ειδικά τώρα που υπάρχουν σημάδια οτι έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ νεοταξιτών και αντινεοταξιτών μέσα στην φωλιά ( στις ΗΠΑ ) .

Καλές και άγιες οι εξαγγελίες περί εκμετάλλευσης των πετρελαίων μας και περί συμμαχίας με την Ρωσία . Καλές και άγιες οι εξαγγελίες οτι θα ξεβρωμίσουν την Ελλάδα απο κάθε "ρύπο" . ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ όμως ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ του τίμιου κόμματος θα πρέπει να είναι έτοιμοι ( και να το δηλώσουν φωναχτά ) οτι είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν και να πεθάνουν για να απολαύσουν για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μια καθαρή και ελεύθερη Ελλάδα .
Μόνον εάν πεισθεί η Νέα Τάξη , οτι έχει να κάνει με αποφασισμένους , θα ρίξει νερό στο κρασί της και θα καθήσει στο τραπέζι για έναν έντιμο συμβιβασμό .
Αν σε καταλάβει οτι είσαι ψοφοδεής και θα υποκύψεις μόλις δείς ένα αεροπλανοφόρο στις ακτές σου , θα στείλει το αεροπλανοφόρο και δεν θα συζητήσει μαζί σου .
Όπως είναι σήμερα τα πράγματα , μας συμφέρει να πάρουμε τα όπλα . Διότι η Νέα Τάξη δεν μας δίνει ΟΥΔΕΜΙΑ ελπίδα επιβίωσης εάν καθήσουμε ήσυχα . Ενώ πολεμώντας έχουμε 50 % πιθανότητες να ελευθερωθούμε . Όχι μόνο να ελευθερωθούμε αλλά να γκρεμίσουμε και την Νέα Τάξη ! Διότι η παρακμή της έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε μια αποτυχία χρειάζεται μόνον για να σωριασθεί .

Οι αγωνιστές που συμμετείχαν στην σύσκεψη , ήταν θετικοί στο να υποστηρίξουν το κόμμα που θα κάνει αυτές τις εξαγγελίες . Αν δεν βρεθεί τέτοιο κόμμα , τότε θα σκεφθούν σοβαρά για την ίδρυση νέου κόμματος .

ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ :
Η ΠΚΦ συμφωνεί με τα προαναφερθέντα και θα στηρίξει όσα κόμματα και πρωτεργάτες κάνουν αυτές τις εξαγγελίες .
( Η ΠΚΦ δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνει κόμμα που θα κατέβει σε εκλογές ) .
Εάν κάποιο αντινεοταξικό κόμμα μπορεί , με επιχειρήματα , να αποδείξει οτι οι προηγούμενες θέσεις είναι λανθασμένες , καλείται να το πράξει το ταχύτερο δυνατόν .
Όσα κόμματα σιωπήσουν ή ΔΕΝ κάνουν αυτή την δήλωση θα θεωρηθούν όργανα της Νέας Τάξης .

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί με μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων . Όσοι αποδέχονται αυτές τις βασικές αρχές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην επόμενη σύσκεψη ( με μήνυμα στην σελίδα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων )

ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ
Ο Ηλίθιος , όταν διοικεί , σκέφεται :
Είναι εκεί έξω 100 πιο ηλίθιοι απο μένα και έχουν απο ένα καλύβι ο καθένας . Λοιπόν , θα τους κλέψω τα καλύβια και θα έχω ΔΙΚΑ μου 100 καλύβια .
Ο Φιλόσοφος όταν διοικεί σκέφτεται :
Είναι εκεί έξω 100 ηλίθιοι με ένα καλύβι ο καθένας . Λοιπόν θα τους οργανώσω , θα τους βάλω να δουλέψουν ώστε να φτιάξουν απο ένα παλάτι για τον καθένα ( και για μένα ένα ) .
Διαλέγετε και παίρνετε . Ποιός θέλετε να διοικεί ;

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΙ
Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι . Λένε :
α) Τα δικαιώματα του ατόμου είναι ιερά και πρέπει να τα σεβόμαστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( αυτό πάνω -κάτω ΛΕΝΕ οι χριστιανοί και οι κομμουνιστές - όταν είναι στην εξουσία κάνουν τα αντίθετα )
β) Η επιβίωση της κοινωνίας είναι ανώτερος στόχος και για χάρη του μπορούν να θυσιαστούν κάποια άτομα που παρεμποδίζουν
την επίτευξη του στόχου .
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ξεκάθαρα είναι υπέρ της άποψης β .
Κάποιοι στο διαδίκτυο ( άνθρωποι του Συστήματος ; ) πατάνε πάνω σε αυτό και κατηγορούν την ΠΚΦ .
Επειδή , επιτέλους , κάποιος πρέπει να πεί τα πράγματα έξω απο τα δόντια , απαντάμε :
ΟΛΕΣ οι εξουσίες ευνοούν κάποιους και παραγκωνίζουν κάποιους άλλους . Μην παριστάνετε τους έκπληκτους και μην κατηγορείτε μόνο την ΠΚΦ .
Όταν διοικούσαν την Ελλάδα οι νεοδημοκράτες έλεγαν "Είσαι δικός μας ; Σε ευνοώ διότι σε χρειάζομαι " .
Όταν διοικούσαν οι πασόκοι έλεγαν "Είσαι δικός μας ; Σε ευνοώ διότι σε χρειάζομαι ".
Η Νέα Τάξη σήμερα λέει "Είσαι διεφθαρμένος ή άρρωστος ή βλάξ ; Σε ευνοώ . Τέτοιους έχω ανάγκη " .
Οπότε και η ΠΚΦ λέει "Είσαι τίμιος , έξυπνος και υγιής ; Σε ευνοώ. Τέτοιους έχω ανάγκη " . 28-1-2017   ΘΕΛΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ;
Οι  τραπεζίτες  που  διοικούν  σήμερα  ,  μας  έχουν  ζαλίσει  με  την  προπαγάνδα  υπέρ  της  ποικιλότητας . Κατά   την  άποψή  τους    ,  "ποικιλότητα"    σημαίνει  "ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΦΥΛΕΣ  ΚΑΙ  ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΠΟΛΗ  ΚΑΙ  ΓΕΙΤΟΝΙΑ"  .  Αυτό  είναι   τερατώδης  απάτη .  Διότι    εάν  οι  φυλές   αρχίσουν  τις    επιμιξίες    ΘΑ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ    Η  ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ  !!!   Θα  καταλήξουμε  σε  μία  ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ  ΣΟΥΠΑ . 
Εάν  αρνηθούν  να  επιμιχθούν  ,  θα  κλειστούν  η  κάθε  μιά  στο  γκέτο  της  (  το  βλέπουμε  στις  ΗΠΑ  )   και  οι  τραπεζίτες   θα  κυβερνούν  με  το  "διαίρει  και  βασίλευε"  . 
Ας  δούμε  μια  μηχανή    αυτοκινήτου  :   Υπάρχει   ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ    εξαρτημάτων .  Αυτή  η  ποικιλότητα    είναι   καλό  πράγμα .  Διότι   όλα  τα  εξαρτήματα  έχουν  ΚΟΙΝΟ   ΣΚΟΠΟ  (  να  μας  μεταφέρουν  κάπου ) . 
Λοιπόν  η  ποικιλότητα  στην  κοινωνία    είναι  καλή  όταν   όλες  οι  φυλές  έχουν  κάποιο  κοινό  στόχο  .  Σήμερα  τί  κοινό  στόχο  βλέπετε  ;   Άλλα  επιδιώκουν  οι  Εβραίοι  ,  άλλα  οραματίζονται  οι  Άραβες  ,  άλλα  οι  Ρώσοι  ,  άλλα  οι   Αγγλοσάξωνες .
Η  Παγκόσμια  Κυβέρνηση  Φιλοσόφων   θα   θέσει  τον  ΣΤΟΧΟ  της  ανθρωπότητας  .  Οι  διάφορες  φυλές   (  ή   κουλτούρες )   καλά  θα  είναι  να   υπάρχουν  Η  ΚΑΘΕ  ΜΙΑ  ΣΤΗΝ  ΔΙΚΗ  ΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗ  .  Να  υπάρχουν  εφ'   όσον  είναι    ΙΚΑΝΕΣ  και  πρόθυμες  να    προσφέρουν  κάτι    για   τον  κοινό  στόχο  .  Πχ  ας  πούμε  οτι  αποδείχθηκε  πως    η   Ινδική  φυλή   βγάζει    ανεπανάληπτους    μαθηματικούς  .  Η    Μαύρη    Φυλή  βγάζει  ανεπανάληπτους  μουσικούς .  Η  Μογγολική  φυλή  βγάζει  ανεπανάληπτους   δεξιοτέχνες   στην  κατασκευή  αντικειμένων . 
Αυτές   οι  φυλές  πρέπει  να  διατηρηθούν   ΚΑΘΑΡΕΣ    και  να  αναπτύξουν  ακόμη  περισσότερο  το  ταλέντο  τους  .  Αν  τις  αναμείξουμε    ΘΑ  ΧΑΘΕΙ    Η  ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  . 
Αν  βρεθεί    ένας  άνθρωπος   με  κάποιο     ΧΡΗΣΙΜΟ    γνώρισμα   (  πχ  μπλέ   αίμα  -  υποτίθεται   δίνει ανοσία  σε   κάποιες  ασθένειες )  να  δημιουργήσουμε    απο  αυτόν  ΝΕΑ  ΦΥΛΗ  ( σε  ξεχωριστή  περιοχή  πάντα ) .
Αν  αποδειχθεί    ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ    οτι  όλες  οι  φυλές  είναι    απολύτως  ισότιμες  ( στα  μυαλά   )  ,  τότε   ας  ανακατευθούν  και  να γίνουν  μια  ομοιόμορφη  σούπα . 
Και  αν  κάποια  φυλή  αποδειχθεί  πνευματικά  ανεπαρκής   στο να  υπηρετήσει  τον  ΚΟΙΝΟ  ΣΤΟΧΟ  ,  τότε   .. τί  κάνουμε  τότε  ;   Αφήνουμε  εσάς  να  δώσετε   την  απάντηση  .26-1-2017
ΕΙΣΑΙ  ΤΙΜΙΟΣ ;
Οι  απατεώνες ,  παρτάκηδες ,  κακούργοι ,  έχουν  σχηματίσει  δίκτυο   και  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (  των  τραπεζιτών  -  αυτή  που  μας  διοικεί  σήμερα ) . 
Οι  ΤΙΜΙΟΙ   όλου  του  πλανήτη   πώς  πρέπει  να  αμυνθούν  ;  Δεν  θα  πρέπει να  σχηματίσουν  και  αυτοί  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΔΙΚΤΥΟ    και  την  δική  τους   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ  ; 
Είσαι  τίμιος  ;   Βάζεις  το  συμφέρον  της  κοινωνίας  ΠΑΝΩ  απο  το  ατομικό  σου  συμφέρον  ;  Τί  περιμένεις  ;  Τί  κάθεσαι  αδρανής  ;  
Περιμένεις  να  έρθει   ένας  "φωτισμένος"  ηγέτης   απο  Αθήνα  για  να  σου  πεί  τί  θα  κάνεις  ;  
Περιμένεις  να  έρθει  ένας   με   πολλά  δίς   για να   σου  δώσει  κατευθύνσεις  και   να   τρέξεις  ξοπίσω  του  ; 
Λάθος ! 
Είσαι  τίμιος    και  έχεις  και    ΙΔΕΕΣ  για  το  πώς  θα  έπρεπε   να  κυβερνηθεί  ο  πλανήτης ;   Μπορείς  να  τις  γράψεις  στο  πληκτρολόγιο  ;   ΕΙΣΑΙ  ΘΗΣΑΥΡΟΣ  !  Τί  κάθεσαι  ;    Πότε  περιμένεις  να  δραστηριοποιηθείς  ;   Όταν  θάχει  καταστραφεί  ο  κόσμος  ;  
Περιμένεις    ΑΛΛΟΣ  να  σώσει  τον  κόσμο  ; 
 ΟΧΙ  ! 
 ΕΣΥ  θα  τον  σώσεις  !
Η  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ    κάνει  επέκταση   δικτύου   και  σε  καλεί  στις  τάξεις   της .  Δεν  χρειάζεται    να  πληρώσεις  συνδρομή  σε  κανέναν .  Δεν  χρειάζεται  να  ανοίξεις  γραφεία .  Κανείς   δεν   θα  σου   στέλνει  διαταγές  .  Άνθρωποι   που  περιμένουν   ΔΙΑΤΑΓΕΣ  για  να  δράσουν  δεν  είναι  κατάλληλοι   για    κυβερνήτες .
Υπάρχει  στην  πόλη  σου  κλιμάκιο  της  Παγκόσμιας  Κυβέρνησης   Φιλοσόφων ;  Αν  "ΟΧΙ"   ,  δημιούργησέ  το  εσύ  ! 
Κανείς  δεν  μπορεί  να  σου  το  απαγορεύσει .
Η  Παγκόσμια  Κυβέρνηση  Φιλοσόφων  δεν   ψάχνει  για  χιλιάδες   μέλη  .  Δέκα  σε  κάθε  πόλη  είναι    υπερ-αρκετοί .  Αυτοί  θα  εκλέξουν  έναν  αντιπρόσωπο  .  Οι αντιπρόσωποι  των  πόλεων  θα  απαρτίσουν  το   εθνικό  κλιμάκιο .  Ένας  ή  δύο  απο  κάθε   εθνικό  κλιμάκιο   θα  σχηματίσουν  την   Παγκόσμια  Κυβέρνηση  .  Όλοι  ανακλητοί  ανά  πάσαν  στιγμή  απο  αυτούς  που  τους  εξέλεξαν .
Θέλεις  να  είσαι   κρυφός  συνεργάτης ;   Και  αυτό  γίνεται  .  Θα  σε  γνωρίζουν   μόνο   οι  τοπικοί   αντιπρόσωποι . Ούτε  το  εθνικό  κλιμάκιο  ούτε  η  Παγκόσμια   Κυβέρνηση  Φιλοσόφων .
Αν  είσαι  τίμιος  και  δεν  κινητοποιηθείς    ΤΩΡΑ   ,  μην  παραπονεθείς    αργότερα  για  ό,τι  κακό  σου  προκαλέσουν  οι  τραπεζίτες   .  Οι  τραπεζίτες   έτσι  σκέπτονται   :   "ΑΦΟΥ  ΔΕΝ  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ  ΓΙΑΤΙ  ΝΑ   ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ  ;  ΘΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ  ΩΣΠΟΥ  ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΤΑ  ΠΑΡΟΥΜΕ  ΟΛΑ !" 
Δεν  είναι  ανάγκη  να  συμφωνείς   με  όλα  τα  κείμενα  που   βλέπεις  στο  χρονολόγιο   της  Παγκόσμιας  Κυβέρνησης   Φιλοσόφων   στο   FACEBOOK  .  Αυτά  αντικατοπτρίζουν  τις  ιδέες   που  ΜΕΧΡΙ  ΤΩΡΑ  έχουν  κατατεθεί  .  Φέρε  τις  δικές  σου  ιδέες  αν  τις  θεωρείς   αξιόλογες  .  Βάλε  τις  στο  τραπέζι  των  συζητήσεων .    Ίσως  να  είναι  καλύτερες   και  να  εκτοπίσουν  τις  παλαιότερες . 
Αισθάνεσαι  οτι   έχεις   ΣΑΦΕΙΣ     προτάσεις  για  τα  παγκόσμια    προβλήματα  (  υπερπληθυσμός ,  κίνδυνος  πυρηνικού  πολέμου ,   ρύπανση  ,  εξάντληση  φυσικών   πόρων  ) ;
Αισθάνεσαι  οτι  έχεις    ΣΤΙΒΑΡΟ  ΧΕΡΙ    για  να   εφαρμόσεις  αυτές  τις  προτάσεις  ; 
Τότε  η  ανθρωπότητα   σε  χρειάζεται .  ΤΩΡΑ !     Όχι  αύριο .
Η  Παγκόσμια   Κυβέρνηση  Φιλοσόφων   δημιουργήθηκε    απο   επιστήμονες  των  Φυσικών  Επιστημών  .  Εάν  είσαι  τίμιος    και   έχεις  σπουδάσει  κάποια   Φυσική  Επιστήμη   έχεις     πολλές   πιθανότητες   να   ανέβεις  ψηλά . Όχι  επειδή  κατέχεις  κάποιο  χαρτί   αλλά  επειδή  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ  πώς  λειτουργεί  ο  κόσμος   γύρω  σου  .
 Μερικοί  μόλις  ακούνε   την  λέξη  "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ"   φοβούνται  οτι  πρόκειται  για   άλλη  μια  εκδοχή  της  Νέας  Τάξης  . 
Μα ,  εάν  είμασταν   κλαδί  της  Νέας  Τάξης   θα μας  είχες   ακουστά  απο  την  τηλεόραση  .  Θα  έγραφαν   για  εμάς  οι   φυλλάδες  του   Συστήματος  .  Θα  μας  επαινούσαν  οι  κομψές   τηλεπερσόνες   στα  πρωϊνάδικα .
Τί  χρειάζεται  για  να   μπείς  στην  πυραμίδα   της  Παγκόσμιας   Κυβέρνησης  Φιλοσόφων :
Χαμηλή  κλίμακα :  Στέλνεις      μια  διεύθυνση   e-mail  (  ή  τηλέφωνο )  ,  ένα όνομα  (  ή  ψευδώνυμο )  και  το  όνομα   της   πόλης  που  κατοικείς  ( όχι    οδό  και  αριθμό ) .  Αν  κατοικείς  σε  χωριό  στέλνεις  το  όνομα  της   πλησιέστερης   μεγάλης  πόλης .
Μεσαία  Κλίμακα :  Οργανώνεις  συναντήσεις    με   μέλη  της   Παγκόσμιας  Κυβέρνησης   Φιλοσόφων    απο   διπλανές  πόλεις .
Υψηλή  κλίμακα :   Συμμετέχεις    σε  συνέδριο  όπου  παρουσιάζεσαι    δημόσια  με  το  πραγματικό  σου  όνομα .


21-1-2017
ΟΙ   ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ  ΤΟΥ  ΝΕΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ο  σημερινός    πολιτισμός  ( των  τραπεζιτών )  είναι  στα  τελευταία  του  και  ένας  Νέος  Πολιτισμός   πάει   να  ανατείλλει .  Ποιοί  θα  είναι   ο  κεντρικός    πυρήνας  αυτού  του  πολιτισμού  ;  Τί  ιδεολογία  θα  έχουν  ;
Η  ιδεολογία  του    σημερινού  πολιτισμού   είναι   "Αν  ο  καθένας   επιδιώκει   το  ατομικό  κέρδος  ,  η  κοινωνία  πάει  μια  χαρά ! "    .  Φυσικά   ,  όπως  αποδεικνύει  η  εμπειρία  ,  η  κοινωνία   δεν  πάει  καθόλου  καλά   όταν  ο καθένας  κυνηγά   το  ατομικό  του  κέρδος . 
Η  νέα  ιδεολογία   θα  είναι   " Οι  ανάγκες  της  κοινωνίας   είναι  ανώτερες  απο  τις  ανάγκες  του  ατόμου"  .  Αυτοί  που  πιστεύουν  αυτό  το  δόγμα  θα  είναι   ο  κεντρικός  πυρήνας  του   Νέου  Πολιτισμού . 
Πώς  θα τους  αναγνωρίσουμε  ;  Με  ένα  απλό  τέστ : 
Θα  τους  ρωτήσουμε   "Θα  δεχόσουν  η  κοινωνία   να  αποφασίσει    ΕΑΝ  και  ΠΟΣΑ   παιδιά  θα   αποκτήσεις ;   Διότι  εσύ  μεν  μπορεί  να  θέλεις  βιολογικούς  απογόνους  αλλά  η  κοινωνία  μπορεί  να  κρίνει  οτι     έχεις  πολύ  χαμηλής  ποιότητας   DNA  και  δεν  θέλει   απογόνους  απο  εσένα "  . 
Εάν  λοιπόν  απαντήσει   "Ναί  ,  δέχομαι   η  κοινωνία   να  κρίνει    εάν  και  πόσους  βιολογικούς   απογόνους  θα  αφήσω  πίσω μου"    τότε  είναι   ένας  απο  τους  ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ  του    Νέου  Πολιτισμού . 
Εάν  λοιπόν   και  εσείς   ,  που  διαβάζετε  αυτές  τις  γραμμές ,   δίνετε  την  ίδια   απάντηση   τότε   αδικείστε   μένοντας  στην  αφάνεια .  Κάνετε  γνωστή    ( με  προσωπικό  μήνυμα )   την  ύπαρξή  σας   στην  Παγκόσμια  Κυβέρνηση  Φιλοσόφων  για  να   γίνετε     πρωταγωνιστής    των  εξελίξεων  . 

Υ.Γ.     Όλοι   δηλώνουμε  οτι  θέλουμε  να ζούμε μέσα  σε   ΚΟΙΝΩΝΙΑ  και  όχι  μόνοι  μας  σαν  αγρίμια .  Για  να  ζήσει   όμως  μια  κοινωνία   πρέπει   να   της   δίνουμε  αυτά  που  θέλει  .  Και  αυτά  που  θέλει  η  κοινωνία  , ενίοτε , είναι  αντίθετα   με  αυτά  που  θέλει   το  άτομο  .  Πχ   ο  φορέας  μιας  σοβαρής  κληρονομικής  ασθένειας    θέλει  (  λόγω  ματαιοδοξίας   )  να  αποκτήσει    βιολογικούς  απογόνους  .  Η  κοινωνία  όμως  λέει  "Οι  δικοί  σου  απόγονοι  σκέτο  πρόβλημα  θα  είναι  για  μένα.  Δεν  τους  θέλω"  .  Παρ'  όλο   που   δηλώνουμε  οτι  θέλουμε  την  κοινωνία  ,  φερόμαστε  τελικά   σαν  να  είμαστε   πλαγκτόν  ( μονοκύτταροι  οργανισμοί  που  ζούν  μόνοι  τους  χωρίς  να  νοιάζονται   για  τον  διπλανό  τους )  :  Κάνουμε  όσα  παιδιά   γουστάρουμε  ,   αδιαφορούμε   για  το  αν   τα  άλλα μέλη  της  κοινωνίας  είναι   υγιή  ,  μολύνουμε  το  περιβάλλον   και  δυσκολεύουμε  την ζωή  των  υπολοίπων ... 
Το  ΣΩΜΑ  μας  ( πολυκύτταρος  οργανισμός )   είναι  ένα  καλό    παράδειγμα   σωστής  κοινωνίας  :  Τα  κύτταρα  του   πολυκύτταρου  οργανισμού   υπακούουν   στις  προσταγές  του  σώματος  .  Δεν  γεννάνε   όποτε   τους καπνίσει  .  Μόνο  τα  καρκινικά  κύτταρα   γεννάνε    συνεχώς  (  άρα  και  οι  άνθρωποι  φέρονται  σαν  καρκίνος μέσα  στην  κοινωνία  τους ! ) .  Το  φαγητό  περνά    απο  μπρός  τους   ( στο  αίμα )   και  το  κάθε  κύτταρο    απορροφά   μόνο  όση  τροφή   χρειάζεται   εκείνη  την  στιγμή  .  Αν απορροφούσε    παραπανίσια  τροφή  θα  δημιουργούσε  πρόβλημα  στα   υπόλοιπα   κύτταρα .  Για  δώστε  δωρεάν  τροφή  στους  ανθρώπους  :  Κανένας    δεν  θα  λάβει   ΜΟΝΟ   την  μερίδα  της  ημέρας  .  Θα  προσπαθήσει  να  αρπάξει   όσο  περισσότερη  γίνεται   διότι   ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ    οτι  και  οι  άλλοι  θα  κάνουν το  ίδιο  !   Υπάρχει  λοιπόν  ΕΛΛΕΙΨΗ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ   στην  ανθρώπινη  κοινωνία    ενώ    μέσα  στο  σώμα   κανένα   ( υγιές )  κύτταρο  δεν  σκέπτεται   πονηρά . 
Η  ανθρώπινη  κοινωνία  λοιπόν   μοιάζει με  ένα    κακόμοιρο σώμα   που  ενώ  θέλει  να  γίνει  σώμα  ,  τα  κύτταρά  του  σκέπτονται  σαν  πλαγκτόν  .  Το  επόμενο  βήμα    εξέλιξης   είναι   το σώμα  να  αποκτήσει    κύτταρα  που  σκέπτονται    ΣΑΝ  ΚΥΤΤΑΡΑ    ΠΟΛΥΚΥΤΤΑΡΟΥ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  . 

Υ.Γ. 2 

Να διευκρινίσουμε οτι μιλάμε για έλεγχο των γεννήσεων ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . Απο επιτροπές εκλεγμένες κατά τόπον . Οχι απο κάποιον μακρυνό δικτάτορα . Πολλοί μόλις ακούν για έλεγχο των γεννήσεων πετάγονται πάνω και φωνάζουν "ΕΥΓΟΝΙΣΜΟΣ ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ ! ΝΑΖΙΣΜΟΣ ! " ( έτσι τους δίδαξε η τηλεόραση να αντιδρούν ) . Δεν βλέπουν όμως οτι το σημερινό καθεστώς είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ! Διότι δεν σου λέει εξ αρχής "απαγορεύεται" αλλά σου λέει "Κάνε όσα παιδιά θέλεις ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ να τα αναθρέψεις" και την ίδια στιγμή ( θρασύτατα ) σου στερεί ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! Ποιούς ευνοεί αυτό ; Μόνον τα λούμπεν αντικοινωνικά στρώματα που γεννοβολούν χωρίς αίσθημα ευθύνης ( "Πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου ; Σε τί κόσμο θα τα φέρω ; " ) και έπειτα στέλνουν τα παιδιά τους στην ζητιανιά και την κλοπή . Δηλαδή το σημερινό καθεστώς ευνοεί τον πολλαπλασιασμό των ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ !!!

---------------------------------------------------------------------

 Η  Νέα  Τάξη   έχει  ιδεολογία  :  "ΜΠΟΡΕΙΣ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙΣ  ΑΠΕΙΡΑ  ΠΛΟΥΣΙΟΣ  Ή   ΑΠΕΙΡΑ  ΦΤΩΧΟΣ"  .
Έχει  και  ηγέτες  :   μια   μικρή  ομάδα  τραπεζιτών  (  την  Παγκόσμια  Κυβέρνηση  Τραπεζιτών  ή  αλλιώς  "Νέα  Τάξη"  )  .
Έχει    και  γεωγραφικά  όρια :  Αμερική  ,  Ωκεανία , Αφρική ,  Ευρώπη  ( πλήν  Ρωσίας  )  ,  Ασία  ( πλήν  Κορέας   και  Ιράν - η  Κίνα  και  η  Ινδία  ακολουθούν  οικειοθελώς  μέχρι  εκεί  που  τις  συμφέρει ) .
Έχει  και  στόχους :   την  κατάκτηση  ολόκληρου  του  πλανήτη .

Είναι  μάταιο  να  καταστρώνουμε  σχέδια  για  το  πώς  θα  σώσουμε  την  Ελλαδίτσα  μόνο  ( πχ   με  κόμματα  και  κάθοδο  στις  εκλογές ) . Το  θηρίο  έχει  παγκόσμια   εξάπλωση  και   με  παρόμοιου  μεγέθους  όπλα  θα  πρέπει  να  το  χτυπήσουμε .

Χρειαζόμαστε  πρώτα  μια  θεμελιώδη  ιδεολογία  :  "ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙΣ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙΣ  ΠΛΟΥΣΙΟΣ  ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  ΕΝΑ  ΟΡΙΟ   ΟΥΤΕ   ΦΤΩΧΟΣ  ΚΑΤΩ  ΑΠΟ  ΕΝΑ  ΟΡΙΟ"  .  Αυτό  είναι  το   Δόγμα  του  Θαλή  και  του  Πλάτωνα .

Χρειαζόμαστε  και  ηγέτες :  Όσοι  ενστερνίζονται  το  Δόγμα  Θαλή - Πλάτωνα  ( ανεξαρτήτως   φυλής  και  μητρικής  γλώσσας )   μπορούν  να  μπούν  μέσα  στην    πυραμίδα  ηγεσίας   της   ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ    ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ .

Η  Παγκόσμια  Κυνέρνηση  Φιλοσόφων  ΥΠΑΡΧΕΙ   ΗΔΗ  ! 
----------------------------------------

 Η  ιδεολογία  της    Νέας  Τάξης   έκανε  τους  ανθρώπους  να  τρέχουν  ασταμάτητα ,  σε  όλη  τους  την  ζωή , για  να   κλέψουν  πλούτο  απο  τους  άλλους  ή  για  να   υπερασπίσουν  τον  πλούτο  τους   απο  επιθέσεις   ή  για  να  ξαναπάρουν   πίσω  τον  πλούτο  που  τους  έκλεψαν .  Δεν  τους  έμενε  καθόλου  σχεδόν  χρόνος  για  να  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ .  Σε  μια  κοινωνία  που  δεν  βάζει  όρια  στον  πλούτο  και  την  φτώχεια  ,  το  κυνήγι  του    πλούτου  είναι  η  πιο  λογική  επιλογή .  Διότι  σκέφτεσαι  :
#  Μάζεψε  πολύ  πλούτο  διότι  δεν  ξέρεις  τί  γίνεται . Μπορεί  να σου  τύχει  κάτι  άσχημο .  Αν  έχεις  πολλά  ,  κάτι  μπορεί  να  περισσέψει .
#  Κλέψε   πλούτο  διότι  αν  δεν  τον  κλέψεις  εσύ  κάποιος  άλλος  θα  τον  κλέψει    και  θα  γίνει  επικίνδυνα  δυνατός . Όσο  περισσότερο  πλούτο  έχεις   τόση  περισσότερη  ΕΞΟΥΣΙΑ  διαθέτεις  .  Επομένως   ΔΕΝ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ    απο  τις  επιθέσεις  των  άλλων .

Αυτή  η  ιδεολογία   βλέπουμε  πού  οδήγησε  τον  πλανήτη  :  Δυστυχία  και  κίνδυνος   εξάλειψης  του  ανθρώπου  .

Είναι  ώρα  να  εφαρμοσθεί  το  Δόγμα  Θαλή - Πλάτωνα .  Το  πρόβλημα  "επιβίωση"    θα  λυθεί  αυτόματα  και  χωρίς  άγχος  .  Ο  άνθρωπος  θα  μπορεί  να  αφιερώνει  τον  χρόνο  του  για  να  ΖΕΙ  (*) και  όχι  απλώς  για  να  επιβιώνει .  Δεν  θα  χρειάζεται  να  επιτίθεται  για  να  αρπάζει  ξένο  πλούτο  ( αφού   θα  είναι  παράνομο )   ούτε  θα  χρειάζεται   να  περιφρουρεί  τα  όσα  έχει  ( αφού  θα  είναι  αδύνατον  να  τα  απωλέσει ! ) .

Το  οικονομικό  δόγμα  της  Νέας   Τάξης    οδηγεί  στην  εξουσία   τους  Ανθρώπους  του  Χρήματος  .  Αυτούς  που   μπορούν  να  σωρεύουν  πλούτο   με  κάθε  μέσον  . Και  στην  αρχή  κάθε  συσσώρευσης  πλούτου   βρίσκεται  πάντα  κάποια  αρπαγή .
Το   Δόγμα  Θαλή - Πλάτωνα   οδηγεί  στην  εξουσία   αυτούς  που   μπορούν  να   διατηρούν  την  κοινωνία   πάντοτε  ακμαία ( τους  Ανθρώπους  των Ιδεών )

(*) 
Ζώ  =  έχω  χρόνο  για  να  απορροφώ  ΓΝΩΣΗ  και   για  να  προσφέρω  στην  κοινωνία .
--------------------------------------------------

ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΑΠΛΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ

 Τί  μπορεί  να  κάνει  κάποιος   που  ενστερνίζεται  το  Δόγμα  Θαλή - Πλάτωνα ; 

α. Να   μιλά  παντού  για  την  ύπαρξη  της   Παγκόσμιας   Κυβέρνησης   Φιλοσόφων .
β.  Να  μπεί  μέσα   στην  πυραμίδα  ηγεσίας  της  Παγκόσμιας  Κυβέρνησης   Φιλοσόφων .
γ.  Να  γράφει  παντού  συνθήματα  (  ή  μοιράζει  φυλλάδια )   υπέρ  της  Παγκόσμιας  Κυβέρνησης   Φιλοσόφων .

-----------------------------------------------------
ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ


 Οι  Έλληνες    επιχειρηματίες  είναι  όλοι   "αναλώσιμοι"  για  την  Νέα  Τάξη .  Τα  μεσοπρόθεσμα  σχέδιά  της    προβλέπουν  τον  υποβιβασμό  τους  στην   οικονομική  πυραμίδα .
 Τί  μπορεί  να  κάνει  ένας  επιχειρηματίας    που  ενστερνίζεται  το  Δόγμα  Θαλή - Πλάτωνα ;

α.  Ό,τι    και  ένας  απλός  πολίτης .
β.  Καλεί  ομιλητές   και   οργανώνει   ομιλίες   περί της   Παγκόσμιας  Κυβέρνησης    Φιλοσόφων .
γ.  Αναγράφει    πάνω  στα  προϊόντα   του  "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ"    ή   "ΝΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ   ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ   ΑΠ'  ΟΣΟ   ΤΟΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ"  .

Τα   ιδεολογικά    όπλα  της  Παγκόσμιας  Κυβέρνησης   Φιλοσόφων    είναι  πολύ  ισχυρότερα    απο  τα  όπλα  της  Νέας  Τάξης .  Το  μόνο  που  χρειάζεται    η  Παγκόσμια    Κυβέρνηση   Φιλοσόφων   είναι  η  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ  .  Να  μάθουν    όλοι   την  ύπαρξή  της .  Ο  πόλεμος  που  διεξάγεται    είναι   καθαρά   ΠΟΛΕΜΟΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ .   Όταν  στα  καφενεία  θα   συζητούν  για  την  Παγκόσμια  Κυβέρνηση  Φιλοσόφων  ,  η  Νέα  Τάξη  θα  έχει    τελειώσει  !
Σελίδα   της   ΠΚΦ   στο   FACEBOOK  :     https://www.facebook.com/kyvernisifilosofon/?ref=bookmarks
-------------------------------------------------------
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ   2016


Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
Αξιόπιστες μετρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό δείχνουν οτι αυτοί που ασπάζονται τις ιδέες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων είναι περίπου το 2 % του πληθυσμού . Προφανώς πρόκειται περί των εχόντων την ικανότητα να ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ . Αυτοί που ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ με τις ιδέες της είναι περίπου στο ένα τοις χιλίοις του πληθυσμού . Το ποσοστό των αντιπαθούντων τις ιδέες μας είναι μηδενκό .
Επομένως η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων έχει τα προσόντα για να κατέχει την εξουσία . Δείτε στην πόλη σας τί αριθμούς ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ στελεχών έχουν τα κόμματα που φλερτάρουν ή κατέχουν την εξουσία . Σε καμμιά περίπτωση δεν ξεπερνούν το 2 % .
Ο Μουσσολίνι κατέλαβε την εξουσία με την περίφημη "Πορεία προς την Ρώμη" . Πόσοι οπαδοί του συμμετείχαν στην πορεία ; Το ένα τοις χιλίοις του τότε Ιταλικού πληθυσμού ή και λιγότερο ακόμη .

ΙΟΥΝΙΟΣ  2016

ΠΗΓΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
Η λεγόμενη "Δημοκρατία"¨ ( η πραγματική ) είναι ένα σπανιώτατο φαινόμενο που διαρκεί λίγο . Η ανθρωπότητα πάντοτε διοικείται απο οργανωμένες μειοψηφίες που κατέχουν μια πηγή δύναμης .
Υπάρχουν 3 πηγές δύναμης ( μέχρι στιγμής ) :

1) Ικανότητα χειρισμού όπλων . Όσοι είχαν αυτή την ικανότητα κυβέρνησαν τον κόσμο απο την αυγή της Ιστορίας μέχρι την Αμερικανική και την Γαλλική Επανάσταση . Μετά ήρθαν στα πράματα οι επόμενοι

2) Ικανότητα συγκέντρωσης χρήματος . Οι λεγόμενοι "Αστοί" . Όσοι μπορούσαν να μαζεύουν κασέλλες με χρυσά νομίσματα μέσω εμπορίου , βιομηχανίας ή τραπεζιτικών εργασιών . Οργανώθηκαν σε μασονικές στοές . Κυβερνούν απο την Αμερικανική και Γαλλική Επανάσταση έως σήμερα . Σχετικά πρόσφατα οι έμποροι και βιομήχανοι παραγκωνίσθηκαν απο τους τραπεζίτες που πήραν όλη την εξουσία . Η πιο άχρηστη ομάδα συγκέντρωσε την πιο μεγάλη δύναμη ! Όλη αυτή η δύναμη είναι μια φούσκα και σύντομα θα πέσουν σφαγμένοι απο τους επόμενους .

3) Ικανότητα αφομοίωσης επιστημονικών γνώσεων . Όποιος έχει τέτοια ικανότητα μπορεί απο αδρανή υλικά να κατασκευάζει όπλα . Μπορεί να κατασκευάζει συσκευές για να παρακολουθεί τις δραστηριότητες των αντιπάλων του . Είναι οι λεγόμενοι "Επιστήμονες" .
Όλη η δύναμη των τραπεζιτών οφείλεται στους Επιστήμονες που χειρίζονται τα δίκτυα υπολογιστών που διακινούν το χρήμα και των υπολογιστών που διακινούν τις ειδήσεις .
Μέσα σε λίγα λεπτά οι Επιστήμονες ( εάν θέλουν ) μπορούν να αδειάσουν τους λογαριασμούς των τραπεζιτών και να μεταγγίσουν το χρήμα στις δικές τους τσέπες . Μπορούν να μπλοκάρουν όποιες ειδήσεις θέλουν ή να προωθήσουν όποιες ειδήσεις θέλουν σε όποιους παραλήπτες θέλουν . Μπορούν ( σαν γιατροί ) να διοχετεύσουν στο αίμα των τραπεζιτών όποια ουσία θέλουν . Όταν συνειδητοποιήσουν αυτή την δύναμη και οργανωθούν σε μια "επιστημονική μασονία" , οι τραπεζίτες θα αφανισθούν . Επειδή ο πλανήτης βυθίζεται στο χάος οι Επιστήμονες αρχίζουν να "ψάχνονται" . Ηδη υπάρχει η πρωτοβουλία "Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων" που ξεπήδησε μέσα απο τον χώρο των Επιστημόνων .

4) Εάν οι Επιστήμονες δεν φανούν αρκετά σοφοί , θα παρακμάσουν . Τότε ΕΑΝ υπάρχουν άνθρωποι με μεταφυσικές δυνάνεις ( τηλεπάθεια , τηλεκίνηση κλπ ) θα πάρουν την εξουσία .
-------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΡΙΛΙΟΣ  2016

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ...

Τί θα κερδίσει ο λαός εαν εγκαθιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ;

Ιδού τα κέρδη που σήμερα φαντάζουν ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ και οι τραπεζίτες δεν έχουν διάθεση να παραχωρήσουν ούτε ψίχουλο απο αυτά :

# Για να βάλεις υποψηφιότητα για πολιτικός δεν θα χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ . Ενώ σήμερα μόνο οι πλούσιοι μπορούν να ασχοληθούν με την πολιτική ( ή όσοι έχουν γερούς χρηματοδότες ) .

# Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων θα έχει στα χέρια της τα πυρηνικά όπλα και τους φυσικούς πόρους ( πετρέλαιο , κάρβουνο ,
φυσικό αέριο , μέταλλα ) .

# Οι φυσικοί πόροι θα μοιράζονται δωρεάν υπο μορφήν ανεμογεννητριών ή φωτοβολταϊκών . Τα ορυκτά καύσιμα θα καίγονται ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ και θα μετατρέπονται σε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά . Επομένως οι αγωγοί πετρελαίου , οι δρόμοι του πετρελαίου , τα γεωστρατηγικά σημεία καταργούνται . Και μαζί με αυτά λήγουν και οι ταλαιπωρίες των κατοίκων της περιοχής ( Μ. Ανατολή , Ελλάδα κλπ )

# Οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες θα ανήκουν στους Δήμους και αυτοί που θα επιλέγουν ποιές ειδήσεις θα ακουστούν , θα εκλέγονται απο τον λαό και θα είναι ανακλητοί ( θα μπορούν να αντικατασταθούν οπιοαδήποτε στιγμή αν δεν αποδειχθούν κατάλληλοι ) .

# Οι ιερείς και οι διευθυντές των κρατικών τραπεζών ( ΕΑΝ υπάρχουν τράπεζες θα είναι όλες κρατικές ) θα εκλέγονται απο τον λαό .

# Παύση των πολέμων .

# Δωρεάν γή για όλους . Θα έχεις το χωράφι σου για να παράγεις την τροφή σου και δεν θα μπορεί να σου το πάρει κανείς . Επειδή η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων υπόσχεται κατώτατο όριο στην φτώχεια , θα πρέπει να διευκρινιστεί αυτό : Όλοι θα έχουν εγγυημένα τις ίδιες ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ . Δηλαδή θα ξεκινούν με ιδίας εκτάσεως γεωτεμάχιο . Εάν το καλλιεργήσουν θα έχουν να φάνε . Εάν ( σε ακραία περίπτωση ) είναι τόσο τεμπέληδες και δεν το καλλιεργήσουν μπορεί να πεθάνουν απο πείνα . Κανείς δεν υπόσχεται οτι θα παρέχει τροφή στους τεμπέληδες .

# Εάν έχεις έφεση και ταλέντο για γνώση , δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να σπουδάσεις . Η κοινωνία τα αναλαμβάνει όλα . Οι δημόσιες βιβλιοθήκες και η πρόσβαση στο διαδίκτυο θα είναι δωρεάν . Κανείς δεν θα μπορεί να παραπονεθεί οτι η κοινωνία δεν του έδωσε ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ . Τα σχολεία θα είναι δωρεάν για όσους αποδείξουν οτι έχουν τις απαιτούμενες ικανότητες απορρόφησης γνώσης .

# Παραγραφή χρεών .

#  Κάθε Δήμος θα ψηφίζει τους δικούς του νόμους . Θα  μπορεί  ο  Δήμος   να   βάλει  μια  "Πύλη"   στα  εδάφη  του   και  να  μην  δέχεται  όποιον  έρχεται  απρόσκλητος  ( πχ  διάφοροι    "πρόσφυγες"   ,  "μετανάστες"     και   λοιπά  περίεργα   φούτα  της  εποχής   μας .

# Απονομή δικαιοσύνης ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ και χωρίς κανένα έξοδο απο αυτόν που προσφεύγει στην Δικαιοσύνη . Οι αστυνομικοί και οι δικαστές θα εκλέγονται απο τον λαό και θα είναι ανακλητοί .

# Οικονομική υποστήριξη παιδιών και μητέρων απο όλη την κοινωνία . Δεν θα υπάρχει το άγχος "ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ;" . Απο την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης έως την στιγμή που το παιδί θα είναι σε θέση να δουλεύει , η κοινωνία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για την ανατροφή και τις σπουδές του . Δεν θα υπάρχει το άγχος "ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ;" . Απο την στιγμή της γέννησής τους τα παιδιά θα έχουν δικό τους κομμάτι γής και δεν θα χρειάζονται καμμιά βοήθεια απο τους γονείς .

# Δεν θα μπορεί κανείς ( με το πρόσχημα της θρησκείας ) να επιβάλλει σε ΑΛΛΟΥΣ τί θα φοράνε ( μπούργκα) ή τί θα κάνουν στο σώμα τους ( περιτομή , κλειτοριδεκτομή ) . Ο καθένας θα αποφασίζει τί θέλει να κάνει με το δικό του σώμα .

# Ο καθένας θα μπορεί να διαλέγει εάν θέλει να ζεί σε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία . Ο καθένας θα μπορεί να διαλέγει εάν θέλει να ζεί σε ή πολυφυλετική ή μονοφυλετική κοινωνία .

# Ο καθένας θα μπορεί να διαλέγει σε τί οικονομικό σύστημα θέλει να ζεί ( φιλελεύθερο , κομμουνιστικό κλπ ) . Δηλαδή θα υπάρχουν κάποιες "νησίδες" για τους οπαδούς του καπιταλισμού ή του σοβιετικού ή του μαοϊκού σοσιαλισμού ( ΕΑΝ βρεθούν τέτοιοι ) . Αρκεί να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους ( πχ να μην μολύνουν το περιβάλλον ) .

---------------------

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ;
"Δηλαδή γιατί να πιστέψουμε οτι αυτοί οι "Φιλόσοφοι" που μας λέτε , θα είναι καλύτεροι απο τους τραπεζίτες ; Τί σημάδια ποιότητας θα μας δώσουν ;"
Αυτά θα ρωτούσε ( δικαιολογημένα ) κάποιος δύσπιστος .
Λοιπόν ιδού πώς θα είναι η κορυφή της πυραμίδας της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων :

1) Θα είναι χορτοφάγοι
2) Δεν θα έχουν καμμιά πολυτέλεια στο ντύσιμο , στο φαγητό και στον χώρο διαμονής τους . Θα ζούν πολύ πιο ασκητικά απο τους κυβερνώμενους . Καμμία ομοιότης με τους τραπεζίτες που κυβερνούν τον πλανήτη σήμερα !
3) Δεν θα καπνίζουν .
4) Δεν θα έχουν καμμία εξάρτηση απο ποτό ή ουσίες .
5) Δεν θα έχουν τα συνήθη πάθη του μέσου ανθρώπου ( τζόγος , ποδόσφαιρο ) .
6) Θα ζούν όλοι μαζί ( γυναίκες και άνδρες) σε κοινόβιο σε κάποιο νησί . Έτσι θα βρίσκονται υπο διαρκή παρακολούθηση απο τους άλλους . Κρυφά ελατ τώματα δεν θα μπορούν να υπάρχουν.
7) Δεν θα υπάρχει η έννοια "γάμος" γι' αυτούς ( όπως το προείπε ο Πλάτων ) . Καμμιά γυναίκα δεν θα είναι ιδιοκτησία κανενός ανδρός και και κανένας άνδρας δεν θα είναι ιδιοκτησία κάποιας γυναίκας .
8) Δεν θα γνωρίζουν τα βιολογικά παιδιά τους ( όπως προείπε ο Πλάτων ) . Έτσι δεν θα μπορεί κανείς να ευνοήσει τα βιολογικά παιδιά του ώστε να αναρριχηθούν στην εξουσία χωρίς να το αξίζουν . Για τον απλό άνθρωπο φαίνεται σκληρό το να μην γνωρίζει τα βιολογικά παιδιά του αλλά αυτή η θυσία είναι απαραίτητη για έναν ηγέτη . Αν δεν μπορεί να την αντέξει ας αποφύγει τις θέσεις εξουσίας . Ας ζήσει σαν απλός πολίτης .
9) Δεν θα υπάρχουν αργίες για τους Φιλοσόφους . Κάθε μέρα θα συνεδριάζουν και θα έχουν άγρυπνο μάτι πάνω στην ανθρωπότητα . Και όταν δεν συνεδριάζουν θα εργάζονται οι ίδιοι στον κήπο τους για να παράγουν την τροφή τους . Και όταν δεν θα εργάζονται στον κήπο θα μελετούν την σοφία που άφησαν οι προηγούμενοι γίγαντες του πνεύματος .

Βλέπουμε λοιπόν οτι η ζωή των Φιλοσόφων- Ηγετών θα είναι τραχειά . Θα είναι μόνο για παλληκάρια . Έτσι θα αποφεύγουν την εξουσία οι τεμπέληδες , οι απατεώνες , οι εαυτούληδες , οι μαλθακοί , οι ανώμαλοι .
Οι Φιλόσοφοι - Ηγέτες θα είναι φωτεινά παραδείγματα προς μίμησην . Πολλοί θα προσπαθούν να τους φθάσουν , λίγοι όμως θα τα καταφέρνουν .

-----------

ΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
Το Κίνημα της Μιλήτου αγκαλιάζει όσους θέλουν να κατεδαφίσουν το παγκόσμιο καθεστώς των τραπεζιτών .
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ( ΠΚΦ ) είναι η ηγεσία του Κινήματος της Μιλήτου και (ελπίζουμε) η αυριανή ηγεσία του πλανήτη .
Η ΠΚΦ αποτελείται απο άτομα ( απο κάθε έθνος ) που έχουν διακριθεί στον αγώνα κατά των τραπεζιτών .

Για το Κίνημα της Μιλήτου βλέπε :
https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-1659746794249420/

----------------------

ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΚΟΜΜΑ : η δομή του

Η τοπική ομάδα ( κάθε Δήμου) εκλέγει έναν αντιπρόσωπο και έτσι απαρτίζεται το Νομαρχιακό Συμβούλιο .
Το κάθε Νομαρχιακό συμβούλιο στέλνει έναν αντιπρόσωπο και έτσι απαρτίζεται το Περιφερειακό Συμβούλιο .
Τα Περιφερειακά Συμβούλια στέλνουν απο έναν αντιπρόσωπο και απαρτίζεται το Εθνικό Συμβούλιο .
Όλοι οι αντιπρόσωποι είναι ανα πάσαν στιγμήν ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ απο αυτούς που τους εξέλεξαν .
Το Εθνικό Συμβούλιο διοικεί το κόμμα .
Προς τον έξω κόσμο προβάλλονται ως ηγέτες δύο νεαρά άτομα ( άρρεν και θήλυ ) εξαιρετικής ομορφιάς . Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους πλαισιώνονται απο μέλη του Εθνικού Συμβουλίου ( τα αποκαλούν "Γερουσία" ) .

Θα ρωτήσει κάποιος "Μα , υπάρχουν σε κάθε Δήμο αρκετοί αφυπνισμένοι ώστε να δημιουργηθεί η τοπική ομάδα ;"
Απάντηση : και "ναί" και "όχι" !
Υπάρχουν αρκετά ανήσυχα πνεύματα που όμως βλέπουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις : άλλος είναι αφοσιωμένος στον Μιχαλολιάκο , άλλος πιστεύει ό,τι του λέει ο Καρατζαφέρης , άλλος παίρνει γραμμή μόνο απο τον Σώρρα ! Λίγοι είναι αυτοί πού έχουν το θάρρος της γνώμης και δεν περιμένουν εντολές απο κανέναν !
Λίγοι είναι αυτοί που λένε "ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟ ΗΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ" .
Φυσικά τους υποψήφιους βουλευτές θα τους προτείνουν οι Νομαρχιακές ή οι τοπικές επιτροπές . Δεν θα αποφασίσει το Εθνικό Συμβούλιο ή κάποιος ηγέτης .
Αυτό θα πρέπει να το προσέξουν όποιοι συνήθισαν να περιμένουν απο την Αθήνα να αποφασίζει ποιά ονόματα θα μπούν στο ψηφοδέλτιο .
Αν όλα αυτά τα ανήσυχα πνεύματα ακολουθούσαν τις οδηγίες που προαναφέρθηκαν , το τέλειο αντι-νεοταξικό κόμμα ήδη θα υπήρχε .
Αυτοί οι "θεόσταλτοι ηγέτες" ( που λένε σχεδόν τα ίδια αλλά δεν συνεργάζονται ΠΟΤΕ μεταξύ τους ) είναι που διασπούν την ενότητα .
Γιατί άραγε ;

ΥΓ . Ακούω οτι τα κόμματα της neas taksis προσπαθούν να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο ( αυτά τα γραφικά ψίχουλα : ΠΑΣΟΚ , ΠΟΤΑΜΙ , κλπ ) . Στον αντι-νεοταξικό χώρο οι θεόσταλτοι ηγέτες δεν κινούνται σε παρόμοια κατεύθυνση . Γιατί άραγε ;

=============================

ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
Το κακό ξεκίνησε όταν ένα έθνος είπε "Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ" . Τότε φάνηκε λογικό . Και φθάσαμε στο παράδοξο οι μεν στο Κατάρ να ζούνε στην χλιδή και οι δε στην Μογγολία στην φτώχεια . Επειδή ΕΤΥΧΕ κάτω απο την γή τους να υπάρχει ή να μην υπάρχει κάτι .

Ας δούμε το παράδοξο του καθεστώτος .
Θα μπορούσαμε να πούμε "ΕΣΕΙΣ , ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ . ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ;"

Αν λοιπόν τον πλανήτη τον κυβερνούσε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων , θα μοίραζε τον φυσικό πλούτο δίκαια σε όλους . Όχι βέβαια ρευστό πετρέλαιο αλλά ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ και άλλες συσκευές ανανεώσιμης ενέργειας .
Ούτε θα υπήρχαν αγωγοί μεταφοράς πετρελαίου ούτε τάνκερ να το μεταφέρουν στους ωκεανούς . Το πετρέλαιο , το κάρβουνο και το φυσικο αέριο θα μετατρεπόταν ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ σε ανεμογεννήτριες και αυτές θα ταξίδευαν για να μοιραστούν .

==============================

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΚΟΜΜΑ
Τα κόμματα λένε διάφορα προεκλογικά .
Η Χρυσή Αυγή πχ έλεγε οτι θα εκμεταλλευτούμε το πετρέλαιο που βρήκαμε και θα περάσουμε ζωή και κότα . Δηλαδή , βρήκαμε ένα περιζήτητο αγαθό και οι ισχυροί του πλανήτη θα μας αφήσουν ήσυχους να το απολαύσουμε μόνοι μας ! Πόσο πιθανό είναι αυτό ;

Κάποιο άλλο υποσχόταν να φύγουμε απο το ΝΑΤΟ και να συμμαχήσουμε με την Ρωσία . Δηλαδή να το κάνουμε λιανά : Το πρόβατο λέει μια μέρα στον τσομπάνη "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ . ΦΕΥΓΩ . ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ" . Και ο τσομπάνης το αφήνει να φύγει ! Τί λέτε ρε παιδιά ; Στον παράδεισο ζούμε ; Σας φαίνονται λογικά όλα αυτά ;

Άλλοι υπόσχονται πάταξη της διαφθοράς , δίκαια μοιρασιά του πλούτου κλπ . Δηλαδή ρε παιδιά οι ξένες πρεσβείες τί νομίζετε οτι κάνουν εδώ ; Βάφουν τα νύχια τους ; Είμαστε υπο επιτήρηση απο τότε που αλλάξαμε αφεντικό (το 1821 ) . Δεν αφήνουν ούτε ΕΝΑΝ τίμιο πολιτικό να ξεπροβάλλει . Ούτε έναν τίμιο πανεπιστημιακό . Ούτε έναν τίμιο στρατιωτικό .

Όπου ακούτε να υπόσχονται οτι θα φτιάξουν την χώρα έτσι απλά και ξεκούραστα , ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ !

Δηλαδή είναι αδύνατον να ελευθερωθούμε ; Να παραιτηθούμε ;

Οχι , δεν ισχυριζόμαστε κάτι τέτοιο . Ενα ΤΙΜΙΟ κόμμα πάντα χρειάζεται . Τί πρέπει να πει στον λαό προεκλογικά :

Αν θέλετε να ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ και να ματώσετε για την ελευθερία , ψηφίστε με . Αν πολεμήσουμε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα : Ή θα νικήσουμε και θα ζήσουμε ελεύθεροι ή θα πεθάνουμε ελεύθεροι .
Αν δεν θέλετε να πολεμήσετε ψηφίστε τα κόμματα των τραπεζιτών . Τότε θα έχετε μόνο μία επιλογή : ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ . Διότι η νέα τάξη θέλει να κάνει μείωση πληθυσμού . Γιατί να σας φοβηθεί αφού ομολογήσατε οτι δεν έχετε όρεξη να πολεμήσετε ;
Απλώς σαν σκλάβοι θα ζήσετε ΛΙΓΟ περισσότερο . Διότι η νέα τάξη λέει "ΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ" .

Ένα τέτοιο κόμμα λοιπόν δεν θα πάρει πολλές ψήφους ( σήμερα ) διότι οι πιο πολλοί προτιμούν να πεθάνουν σαν σκλάβοι . 'Οταν όμως αργότερα τα πράγματα θα αγριέψουν , ο κόσμος θα καταλάβει οτι η αβεβαιότητα του πολέμου είναι καλύτερη απο την βεβαιότητα της σκλαβιάς .

Ένα τέτοιο κόμμα λοιπόν που θα έλεγε την σκληρή αλήθεια έχει την δυνατότητα να νικήσει την Νέα Τάξη . Το πώς ακριβώς δεν πρέπει να το πούμε δημόσια . Ας βρεθεί πρώτα ένα τέτοιο ΤΙΜΙΟ κόμμα και μετά βλέπουμε .

ΥΓ.
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων δεν είναι κόμμα ούτε θα κατέβει στις εκλογές . Είναι το όργανο που συντονίζει όλα τα τίμια κόμματα του πλανήτη και απαρτίζεται απο τίμια πρόσωπα απο όλα τα έθνη .

ΥΓ 2
 Όταν λές "Παιδιά μή φοβάστε . Μόλις με ψηφίσετε όλα θα λυθούν" προσελκύεις αυτούς που είναι απρόθυμοι να πολεμήσουν και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα . Όσο ο λαός έτρωγε και έπινε με δανεικά αυτοί ( η νέα τάξη ) έπιασαν όλα τα πόστα : Αξιωματικοί , δικαστικοί , πολιτικοί , δημοσιογράφοι ... Τώρα είμαστε σε δύσκολη θέση . Αν πείς την αλήθεια ( "χρειάζεται να πολεμήσουμε και να ματώσουμε" ) προσελκύεις τους πιο γενναίους και ανοιχτομάτηδες . Άλλο είναι να έχεις μαζί σου το πιο ξύπνιο 2% και άλλο είναι να έχεις το 2% τους πιο ονειροπαρμένους και άτολμους .

 Ο ρόλος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων είναι να συντονίζει τίμια κόμματα που άλλο θα λέει "Πρέπει να πολεμήσουμε" ( αυτό θα προσελκύσει γύρω στο 2 % ) και άλλο θα λέει "Ψηφίστε με και θα τα λύσω όλα χωρίς να κουραστείτε" ( αυτό θα προσελκύσει γύρω στο 6 % ) . Φυσικά θα συνεργαστούν στις εκλογές και θα μπούν στην Βουλή με 8% !

==========================================

ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Η ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ
Η θρησκεία πιθανόν ξεκίνησε σαν κατευναστικό στο άγχος του αρχαίου ανθρώπου :
# Ξηρασία και χαλάζι κατέστρεφαν την σοδειά
# Λύκοι έτρωγαν τα πρόβατα
# Αρρώστειες
# Άδικοι γείτονες
# Εχθροί απο άλλα μέρη

Σύντομα το ιερατείο κατάλαβε οτι δεν μπορούσε να σταματήσει σχεδόν κανένα κακό . Ούτε την ξηρασία ούτε το χαλάζι ούτε τους λύκους ούτε τις αρρώστειες ούτε τους εχθρούς που ερχόταν απο μακρυά . Το μόνο που ΚΑΠΩΣ μπορούσε να επηρεάσει ήταν την συμπεριφορά των άδικων γειτόνων . Με υποσχέσεις ("Αν είσαι δίκαιος θα σε βοηθά ο θεός") ή με απειλές ("Αν είσαι άδικος θα πάς στην κόλαση" ) μπορούσε να χαλιναγωγεί τα πάθη και να κάνει την ζωή κάπως λιγότερο άθλια .

Ενά ΤΙΜΙΟ ιερατείο ιερατείο λοιπόν πρέπει να δίνει μια ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ στον λαό . Μια ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ . Να τον καθοδηγεί . Και ποιά είναι η πιό περιεκτική γραμμή πλεύσης ; "ΔΩΣΕ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ , ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ" .

Η πολιτική σκοπό έχει να κάνει την ΕΠΙΓΕΙΑ ζωή καλύτερη . Έχει πιο μεγάλο οπλοστάσιο και είναι πολύ πιο αποτελεσματική απο την θρησκεία :
# Με την Επιστήμη αντιμετωπίζει ξηρασίες , χαλάζι , λύκους , αρρώστειες , μακρυνούς εχθρούς .
# Με την ΤΙΜΩΡΙΑ αντιμετωπίζει τους άδικους γείτονες .

Και ο πολιτικός δίνει μια ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ στον λαό . Μια γραμμή πλεύσης . Ένας ΤΙΜΙΟΣ πολιτικός τί κατεύθυνση θα έδινε στον λαό ; Μα ασφαλώς "ΔΩΣΕ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ , ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ" .

Βλέπουμε λοιπόν οτι τίμια ιερατεία και τίμιοι πολιτικοί συμπλέουν . Δίνουν την ίδια κατεύθυνση . Αυτό δεν σημαίνει οτι το ιερατείο είναι άχρηστο . Μερικοί εγκέφαλοι λαμβάνουν καλύτερα το χάπι αν έχει μορφή θρησκευτικής εντολής ( "Παρέδωσε τον κόσμο καλύτερο και θα πας στα Ηλύσια Πεδία!" ) . Ενώ αν του το έλεγε ξερά ένας πολιτικός "Παρέδωσε τον κόσμο καλύτερο απ' όσο τον παρέλαβες" , δεν θα είχε τόση γοητεία και πειστικότητα .

Συμπεράσματα :
1) Είσαι πολιτικός και φέρνεις μια ΝΕΑ ΙΔΕΑ ; Έχε μαζί σου και ένα ιερατείο μιας ΝΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !
Σερβίρισε την νέα ιδέα ΚΑΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ !
    Γι'  αυτό   κάτι   ηγέτες   τύπου  Μιχαλολιάκου  ,  Καρατζαφέρη  κλπ  μάλλον  δεν  θα  πετύχουν  τίποτα .  Διότι  υποτίθεται  οτι  φέρνουν   ΝΕΕΣ  ΙΔΕΕΣ  στην  πολιτική  αλλά    ΔΕΝ  ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΑΙ  απο  ΝΕΟ   ΙΕΡΑΤΕΙΟ   και  ΝΕΑ  ΘΡΗΣΚΕΙΑ .

2) Σκέτη θρησκεία δεν έχει νόημα . Κάνεις τελετές , καίς θυμιάματα , βάζεις στολές .... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ;
ΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ;
Αν δεν έχεις να δώσεις μια νέα κατεύθυνση , τζάμπα κουράζεσαι . Αν έχεις να δώσεις κατεύθυνση , βρές συνεταίρο και τον κατάλληλο πολιτικό . Σερβίρισε την κατεύθυνση ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ .

Ας ρίξουμε μια ματιά και σε αυτούς που διοικούν σήμερα . Οι τραπεζίτες τί κατεύθυνση δίνουν στον κόσμο ( με το προσωπικό τους παράδειγμα ) ; "ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !" .
Τα ιερατεία που συμπαθούν οι τραπεζίτες τί λένε ;
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ : "Κύτ τα να σώσεις την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ψυχή και αδιαφόρησε για τους άλλους και τα επίγεια αγαθά"
ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ : ΄Ασε τα επίγεια αγαθά . Σφάξε για να διαδώσεις το Ισλάμ και θα έχεις , στην άλλη ζωή , 72 παρθένες !"
ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ : "ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ απ' όλα όσα αφορούν την επίγεια ζωή !"

Παρατηρούμε μια ασυμφωνία : Ενώ οι τραπεζίτες δίνουν , έμμεσα , την κατεύθυνση "ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ" , τα ιερατεία τους λένε "ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ" . Προφανώς τα μηνύματα απευθύνονται σε διαφορετικούς παραλήπτες : Οι τραπεζίτες απευθύνονται στους "ξύπνιους" ( που θα επανδρώσουν τα ρετιρέ της πυραμίδας εξουσίας ) ενώ τα ιερατεία απευθύνονται στα κορόϊδα ( που θα μείνουν στο ισόγειο ) !

---------------------------------------

ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ
# Ενας γιατρός φροντίζει έναν ασθενή με φυματίωση . Αντί να χτυπά το ΜΙΚΡΟΒΙΟ που προκαλεί την ασθένεια , χορηγεί αποχρεμπτικά για να ρευστοποιούνται τα φλέγματα . Είναι σωστός ; Όχι . Διότι δεν χτυπά την ΠΗΓΗ του κακού .

# Ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος θα μπορούσαν να οχυρώσουν στρατηγικά σημεία για να μην μπορούν να ξανάρθουν οι Πέρσες . Προτίμησαν όμως την εκστρατεία στην Περσία . Για να χτυπήσουν την ΠΗΓΗ των προβλημάτων .

# Ας υποθέσουμε οτι ο χριστιανισμός δημιουργήθηκε απο τους εβραίους και όχι απο την ρωμαϊκή αριστοκρατία . Οι εβραίοι λοιπόν έστειλαν τον Σαούλ για να μολύνει ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ της αυτοκρατορίας . Δεν διέδωσαν την νέα θρησκεία μόνο στα μέρη τους .

# Βλέπω να δημιουργούνται κόμματα που θέλουν να σώσουν την Ελλάδα αποκλειστικά . Πώς θα σώσεις την Ελλάδα όταν η ΠΗΓΗ του κακού ( στο Λονδίνο και Ν. Υόρκη ) είναι ανέπαφη και υγιής ; Καλή η προσπάθεια εντός Ελλάδος αλλά θα πρέπει να υπάρχει και ένας μηχανισμός που θα χτυπά την ΚΑΡΔΙΑ της κακής αυτοκρατορίας . Αυτός ο μηχανισμός είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ( βλέπε την ομώνυμη σελίδα στο FACEBOOK )
-----------------------------------

Μέχρι  26-3-2016

ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;
Περάσαμε απο το στάδιο του Χαλαρού Ιδεολογικού Πολέμου και είμαστε στο στάδιο του ΣΟΒΑΡΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ( το επόμενο στάδιο είναι ο ένοπλος αγώνας ) .
Τί σημαίνει ΣΟΒΑΡΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ;
Σημαίνει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ . Ο αμέτοχος θεωρείται αντίπαλος και απο τις δύο παρατάξεις ( Νέα Τάξη και Αντινεοταξίτες ) .
Αν κυριαρχήσει η Νέα Τάξη θα ξεκάνει τους αμέτοχους διότι δεν τους έχει ανάγκη και , επι πλέον , θέλει να κάνει μείωση πληθυσμού .

Αν επικρατήσουμε εμείς ( αφού θα έχουμε κινδυνεύσει ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ;

Επομένως λοιπόν ήρθε η ώρα ο καθένας να διαλέξει στο πλευρό ποιού θα πολεμήσει . Δεν έχει σημασία αν τον εγκρίνεις 100 % . Και 51 % να τον εγκρίνεις , σε συμφέρει να είσαι μαζί του . Διότι μόνος , πάς χαμένος .

Οι ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ :

α. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ και τα κόμματά της

β. ΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
Χρυσή Αυγή
Καρατζαφέρης
Σώρρας
Κόμμα Αϋφαντή
Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων είναι η στέγη που στεγάζει όλους τους προηγούμενους . Μπορεί κανείς να ανήκει σε κάποιο απο τα 4 αντινεοταξικά κόμματα και συγχρόνως να ανήκει και στην Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων .

Η Χρυσή Αυγή , ο Καρατζαφέρης και ο Σώρρας δεν πρόκειται μάλλον να αναγνωρίσουν οτι ανήκουν στην στέγη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων . Αυτό δεν εμποδίζει όμως τα μέλη να είναι στρατευμένα και στις δύο οργανώσεις .

Αρχές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων :
# ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ .
# Για να πετύχουμε το προηγούμενο , απαραίτητο εργαλείο είναι ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ .

Τί θα πρέπει να κάνει όποιος στρατευθεί :
1) Να αποκτήσει ( αν δεν έχει ήδη ) λογαριασμό e-mail και λογαριασμό FACEBOOK .
2) Να διαδίδει στο διαδίκτυο τα μηνύματα που θα του στέλνει η ηγεσία του δικτύου του ( για όσο χρόνο ακόμη θα είναι ελεύθερο το διαδίκτυο ) . Με απλά λόγια , να προπαγανδίζει διαρκώς το στρατόπεδό του .
2) Εκτός απο το διαδίκτυο να προπαγανδίζει και με άλλο τρόπο ( φυλλάδια , ομιλίες , προσωπικές επαφές ) το στρατόπεδό του .

Ο καθένας θα κριθεί απο την ένταση του αγώνα του και θα ανέβει και στο ανάλογο ύψος της πυραμίδας εξουσίας . Εάν κάνουμε έναν νικηφόρο ιδεολογικό πόλεμο ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ . Αν δεν νικήσουμε στον ιδεολογικό πόλεμο θα αναγκαστούμε να πάμε σε ένοπλο αγώνα και είναι σίγουρο οτι θα τον χάσουμε διότι κανένας αντίπαλος δεν νικιέται με τα όπλα αν προηγουμένως δεν έχει ηττηθεί στον ιδεολογικό στίβο .

Αγαπητοί φίλοι
Ανεξάρτητα απο ποιό αντινεοταξικό κόμμα συμπαθείτε , σας καλούμε να στηρίξετε και την Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων . Οι αρχές της είναι απλές και αυτονόητες και σίγουρα σας εκφράζουν . Εξ' άλλου η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων είναι ο ομφάλιος λώρος που συνδέει το κόμμα σας με ομοειδή κόμματα του εξωτερικού . Έχουμε έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ και είναι αφελές να πολεμάτε μόνοι σας εναντίον μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας των τραπεζιτών .

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ :
ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ : Όταν οι τραπεζίτες φοβόταν τους σοβιετικούς , σε πλησίασαν με χαμόγελα . Σου έφτιαξαν ανθηρή βιομηχανία στην χώρα σου . Σου υποσχέθηκαν αιώνια φιλία . Μόλις είδαν τους σοβιετικούς να παρακμάζουν ( 1981 ) έστειλαν τον Ανδρέα να αρχίσει την διάλυση των πάντων . Πάνε και οι αιώνιες φιλίες και όλα . Τώρα θέλουν το σπίτι σου , το χωράφι σου , τα νεφρά σου ... Οταν η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων φθάσει στο 10 % του λαού θα σε πλησιάσουν πάλι με χαμόγελα και όρκους αιώνιας φιλίας . Θα σου πούν "Μην ανησυχείς . Έλα μαζί μας και δεν θα χάσεις τίποτα . Και εμείς πιστεύουμε στο ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ , ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ" . Εσύ τότε πρέπει να απαντήσεις : "ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ; ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ . ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ; ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ!" .

------------------------
Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
Πολλοί απελπίζονται με τα τόσα "φτιαχτά" κόμματα (απο την Νέα Τάξη ) και κάθονται σπίτι και δεν ψηφίζουν . "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !" λένε .
Ας δούμε λοιπόν ψύχραιμα την κατάσταση .
Πράγματι , η Νέα Τάξη κατασκευάζει δήθεν φιλολαϊκά κόμματα που αποδεικνύονται τελικά προδοτικά .

Πώς μπορούμε να αμυνθούμε ;

Μα μην ψηφίζουμε δύο φορές τον ίδιον !
Ψήφισες ένα κόμμα που σε απογοήτευσε ; ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙΣ ! Ψήφισε ένα καινούργιο . Πήγαινε παρατηρητής στην καταμέτρηση των ψήφων το βράδυ των εκλογών . Μην ψηφίζεις νέα κόμματα που έχουν παλιούς βουλευτές που μεταπήδησαν απο προηγούμενα κόμματα . Να αναγκασθεί η Νέα Τάξη να εξαγοράζει διαρκώς νέα πρόσωπα .
Τελικά θα αναγκασθεί η Νέα Τάξη να απαγορεύσει τις εκλογές . Ίσως . Όμως μην το θεωρείτε σίγουρο .
Διότι η Νέα Τάξη δεν είναι προκατασκευασμένος "λύκος" . Γίνεται περισσότερο λύκος όσο εμείς γινόμαστε περισσότερο "πρόβατα" . Αν εμείς αρχίσουμε να "λυκοποιούμαστε" θα αρχίσει η Νέα Τάξη να προβατοποιείται . Μια χούφτα τραπεζίτες είναι . Δεν θα τολμήσουν να πάνε κόντρα σε εκατομμύρια "λύκους" .

Έπειτα θα πώ αυτόν που κάθεται στο σπίτι και δεν ψηφίζει :
Δεν αφιερώνεις ούτε 10 ΛΕΠΤΑ χρόνου για να ψηφίσεις . Εύχεσαι όμως να έρθει ένας Μεγαλέξανδρος και να τους διώξει όλους τους αλήτες . Δεν βοηθάς καθόλου όμως . Ούτε ψηφίζεις ούτε ομάδες δράσης και αφύπνισης δημιουργείς ούτε φυλλάδια μοιράζεις ούτε στους τοίχους γράφεις συνθήματα .
Και τί περιμένεις απο τον Μεγαλέξανδρο όταν κατακτήσει την εξουσία ; Να σου στρώσει κόκκινο χαλί και να σου δώσει δύναμη και πλούτο ;
Σε εσένα που δεν αφιέρωσες ούτε 10 λεπτά απο τον χρόνο σου ;
ΕΣΥ επέλεξες να είσαι πρόβατο . Και η μοίρα του πρόβατου είναι η ΣΟΥΒΛΑ ! Μην περιμένεις κάτι διαφορετικό είτε Μεγαλέξανδρος κυβερνά είτε Νέα Τάξη !
---------------------------
Λέει η παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών :

Δεν πειράζει που ταλαιπωρώ και σκοτώνω τον λαουτζίκο . Στο κάτω-κάτω βλάξ και άβουλος είναι . Του αξίζει !

Απαντά η Παγκόσμια Κυβέρνηση των Φιλοσόφων :

'Οχι κυρίες μου ! Όταν σας βόλευε ο υπερπληθυσμός τους αυξήσατε ( διότι ο πεινασμένος υπακούει πιο εύκολα στον πλούσιο . Ο χορτάτος δεν υπακούει ) . Μολύνατε την γή , εξαφανίσατε τα δάση...
Τώρα που δεν σας βολεύει ο υπερπληθυσμός , τους σκοτώνετε .
Αύριο μπορεί πάλι να σας βολέψει ο υπερπληθυσμός και να τους πληθύνετε ξανά .

Και τί το περάσατε ρε μάγκες ; Του μπαμπά σας είναι ο πλανήτης και παίζετε με αυτόν ;

Και αφού είναι βλάκες , κάνατε καμμιά προσπάθεια να αυξήσετε τους έξυπνους ; Καμμία ! Δεν σας βόλευε να υπάρχουν ξύπνιοι .
Τους φλομώσατε στα συντηρητικά ( στα τρόφιμα ) , στην ρύπανση , στο άγχος , στην επιμιξία ... Τους στερήσατε την πραγματική παιδεία ...

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΛΙΘΙΩΝ !
Και αφού δημιουργήσατε ΕΣΕΙΣ το πρόβλημα , τώρα έρχεστε και λανσάρετε την λύση !
Όχι κυρίες μου !
Είστε μέρος του προβλήματος και ΑΛΛΟΣ θα δώσει την λύση !

------------------------------------------


19-3-2016

Όταν οι Πέρσες πλησίασαν τους Σπαρτιάτες η πρότασή τους ήταν πάνω - κάτω αυτή : "ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 100 % ΑΣΦΑΛΕΙΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ . ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ" .
Οι Σπαρτιάτες έκριναν οτι το "πακέτο" δεν τους συμφέρει και το απέρριψαν .
Η Νέα Τάξη έρχεται πιο εκσυγχρονισμένη . Σου λέει "Έλα στην μεγάλη μας αυτοκρατορία . ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ !" .
Πολύ καλό αυτό . Επομένως η αυτοκρατορία της Νέας Τάξης θα ζήσει για πάντα αφού δεν επαναλαμβάνει τα λάθη των Περσών !

ΛΑΘΟΣ !

Διότι η Νέα Τάξη κάνει ΑΛΛΟ σφάλμα . Σε ποιούς απευθύνει την πρόσκληση ; Σε ανθρώπους απο όλα τα έθνη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ! Δηλαδή στο πιό σκάρτο υλικό που υπάρχει !
Τώρα , αν αυτοί είναι ικανοί να χτίσουν κάτι αιώνιο και αρμονικό , κρίνετε μόνοι σας .

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων λέει "Ελα σε εμάς . Θα έχεις δικαίωμα ψήφου" . Καλεί όμως μόνο αυτούς που πιστεύουν οτι πρέπει να παραδώσουμε τον πλανήτη ( στις επόμενες γενιές ) καλύτερο απ' όσο τον παραλάβαμε . Δηλαδή απευθύνεται στο άριστο ανθρώπινο υλικό .

--------------------------------------------
19-3-2016

Την εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων ( αρχές μνημονίων ) στο Σύνταγμα , ένας φίλος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή . Απέναντί του ο αστυνομικός των ΜΑΤ . Λέει ο φίλος "ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ; ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ !" . Απαντά ο αστυνομικός "ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ; ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ; ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ( ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ) ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" .
Τα ίδια περίπου σκέφτονται και οι στρατιωτικοί .
Λοιπόν , η εναλλακτική λύση υπάρχει : Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων . Με σαφείς και κατανοητές ιδεολογικές αρχές .
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακούγεται το όνομά της συχνά . Σε συζητήσεις , στο διαδίκτυο , στους τοίχους ( γραμμένα συνθήματα ) . Ο πόλεμος αυτή την στιγμή είναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ . Δεν χρειάζονται τώρα σιδερογροθιές και στιλέτα . ΑΡΓΟΤΕΡΑ ίσως χρειαστούν σε μικρή έκταση ( όταν θα έχουμε κερδίσει τον ιδεολογικό πόλεμο ) .
Διότι ΠΡΩΤΑ νικάς τον αντίπαλο στις ιδέες και ΕΠΕΙΤΑ χρησιμοποιείς σφαίρες ( και αν η νίκη σου στο ιδεολογικό πεδίο είναι συντριπτική ίσως να μην χρειαστείς καθόλου σφαίρες ! - βλέπε σχετικά την     http://lofos.info/pythas/klopip.html )

------------------------------------------
11-3-2016

Μέχρι πριν λίγες μέρες η νέα τάξη των τραπεζιτών είχε δικαιολογίες : Θα μπορούσε να πεί "Μου λέτε να παραιτηθώ . Να μην διοικώ τον πλανήτη . Και ποιος θα διοικεί ρε παλληκάρια ; Θα πάμε στο χάος και την αναρχία ;" .
Και θα είχε απόλυτο δίκιο .

Τώρα όμως υπάρχει η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων . Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία .

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων δεν διστάζει να το πεί ανοιχτά "Ναι , θέλουμε και μπορούμε να κυβερνήσουμε τον πλανήτη . Και να τον κάνουμε καλύτερο" .

Ενώ η παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών μας λέει μισόλογα .

# Μιλά για "δημοκρατία" που μόνο δημοκρατία δεν είναι .

# Σου λέει οτι έχεις ένα σωρό δικαιώματα αλλά το δικαίωμα να γίνεις πολιτικός ή πλούσιος δύσκολα σου το παραχωρεί .

# Απ έξω οι μασονικές στοές δεν έχουν ούτε πινακίδα ούτε γραμματοκιβώτιο . Ντρέπονται ; Αν είναι για καλό γιατί δεν το φωνάζουν "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !" ;

# Πού είναι αυτοί οι 10 κορυφαίοι τραπεζίτες που διοικούν τον κόσμο ; Πού κατοικούν ; Σε ποιό σχολείο στέλνουν τα παιδιά τους ; Με ποιούς κάνουν παρέα ; Πώς διασκεδάζουν ; Τους έχει δεί κανείς πώς είναι στην φάτσα ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
Κρύβονται σαν τα ποντίκια .
Υπακούνε όλοι , τρεμάμενοι , σε 10 ανθρώπους που δεν τους έχουν δεί ποτέ !
Μα , αγαπητοί μου , αυτοί μπορεί να είναι ψυχοπαθείς , ανώμαλοι , ηλίθιοι ....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; Υπακούτε τυφλά και δεν έχετε το θάρρος να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ το αυτονόητο : ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ !

------------------------------------------
9-3-2016
Ζούμε στον κοσμο του παράλογου :

Αλλοι βομβαρδίζουν και άλλοι περιμαζεύουν τους πρόσφυγες

Πολιτικοί δεν τηρούν τις προεκλογικές υποσχέσεις και δεν τους κυνηγά κανείς

Ονομάζουν "Δημοκρατία" ένα σύστημα που δεν σου επιτρέπει να διαλέξεις ούτε τους κληρικούς , ούτε δικαστικούς , αστυνομικούς , στρατιωτικούς , τραπεζίτες , δημοσιογράφους ... Μόνο πολιτικούς μέσα απο ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΛΛΟΣ !

Τί φταιει ; Γιατί δεν γίνεται επανάσταση ;

α. Οτι όλοι εξ ίσου φαίνονται κορόϊδα και έτσι δεν στιγματίζεται κάποιος συγκεκριμένος

β. Το ότι δεν υπάρχει ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ . Δηλαδή δεν υπάρχει εναλλακτική ΙΔΕΑ και εναλλακτική ΗΓΕΣΙΑ .

Δεν υπήρχε μέχρι χθές .

Η Εναλλακτικη ιδέα είναι "ΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ" . Διότι και ο υπερβολικά φτωχός και ο υπερβολικά πλούσιος είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία .

Γύρω απο αυτή την ιδέα χτίζεται η εναλλακτική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ .

Κατάρριψη αντιρρήσεων

Κάποιοι λένε "Δεν είναι δίκαιο εργατικοί και τεμπέληδες να παίρνουν το ίδιο"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Υπάρχουν δύο είδη εργατικών : Α. Αυτός που εργάζεται για δικό του όφελος και όχι για την κοινωνία . Πχ ο παραγωγός φελιζόλ . Ή ο επιχειρηματίας που κλείνει τα μικρομάγαζα και γίνεται μονοπώλιο . Ή ο επιχειρηματίας που δεν παράγει κάτι πολύ ωφέλιμο για την κοινωνία ( Πχ Ποκεμον , i-pod ) . Δεν τους χρωστά η κοινωνία τίποτα .
Β. Ο εργατικός που ωφελεί την κοινωνία Πχ Παπανικολάου και άλλοι διάσημοι επιστήμονες . Αυτοί δικαιούνται κάποιες ανταμοιβές .

Πόσα είδη ανταμοιβών υπάρχουν ; Η κοινωνία μας δεν έχει καθόλου φαντασία . Σαν μόνη ανταμοιβή έχει το χρήμα .

1) ΥΛΙΚΕΣ - Χρήμα . Η χειρότερη απ ' όλες . Διότι όποιος μαζέψει πολύ χρήμα μπορεί να δωροδοκήσει εύκολα .
2) ΥΛΙΚΕΣ - Σε είδος . Τί υποτίθεται οτι θα το κάνει το χρήμα ο δωρολήπτης ; Θα αγοράσει σπάνια και περιζήτητα αγαθά . Λοιπόν ας του τα δώσει η κοινωνία στο χέρι ! ( πχ σαμπάνιες , ωραία ρούχα , καλύτερο σπίτι , οικόπεδο σε καλύτερη τοποθεσία ... )

3) ΑΫΛΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ : αγάλματα , όνομα σε δρόμο , τιμητικές στήλες

4) ΑΫΛΕΣ - Πιό πολλούς βιολογικούς απογόνους .

5) ΥΛΙΚΕΣ : Καλύτερη υγειονομική περίθαλψη εάν και όταν αρρωστήσει .

---------------------------------------------
3-3-2016
Απο πολύ παλιά υπήρχαν άνθρωποι που είχαν την αίσθηση οτι είναι πιο έξυπνοι απο τον λοιπό λαουτζίκο ( ασχέτως αν αυτό ήταν αληθές ή όχι ) . Αυτοί λοιπόν οι αυτοχριζόμενοι "έξυπνοι" συγκροτούσαν μυστικές εταιρείες για να κουμαντάρουν τον άστατο και αυτοκαταστροφικό λαουτζίκο .
Η πρώτη τέτοια εταιρεία ήταν η Σχολή του Πυθαγόρα . Τα χρόνια περνούσαν και άλλες μυστικές εταιρείες παρήκμαζαν και νέες ξεφύτρωναν .
Ωσπου φθάσαμε στην τελευταία που κάθησε πάνω στον σβέρκο μας και πέτυχε πιό πολλά απο όλες τις προηγούμενες ( την Νέα Τάξη εννοώ ) .
Αν και αυτές οι μυστικές εταιρείες ξεκινούν ίσως με καλές προθέσεις ( να σταματήσουν τους πολέμους , να εξαλείψουν την δυστυχία κλπ ) εν τούτοις τελικά εκτρέπονται του αγαθού σκοπού διότι ηλίθιοι κατορθώνουν να αναρριχηθούν στα ανώτατα σκαλοπάτια της ιεραρχίας .
Αυτό το βλέπουμε καθαρά στην σημερινή μυστική εταιρεία που διοικεί τον λεγόμενο "Δυτικό Κόσμο" .
Τί φταίει όμως και οι ηλίθιοι αλώνουν τις μυστικές εταιρείες ;
Ο Πλάτων έδωσε το μυστικό της αιώνιας νεότητας μιας κοινωνίας ( ή μυστικής εταιρείας ) : ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ . ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !

Ο λόγος κατανοητός νομίζω : Αν η πολυτελής διαβίωση μεγαλώνει καθώς ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια της εξουσίας , τότε ο κάθε ανώμαλος/τεμπέλης/απατεώνας/φιλοτομαριστής θα θέλει να αποκτήσει εξουσία για να έχει την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ( πλούσια φαγητά , ακριβά ρούχα , χρυσάφια , ασήμια κλπ ) .

Κανείς ποτέ όμως δεν εφήρμοσε αυτή την απλή και σοφή συμβουλή . Γι' αυτό όλες οι μυστικές εταιρείες γίνονται κακές στο τέλος . Εξαίρεση αποτελεί η Σχολή του Πυθαγόρα . Διότι εκεί αρχηγός δεν ήταν κανένας τυχαίος τραπεζίτης αλλά ένας φιλόσοφος πρώτου μεγέθους : Ο Πυθαγόρας !
Ο Πυθαγόρας μας έδωσε μια ιδέα του πώς πρέπει να είναι το ανώτατο σκαλί μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων : Άνθρωποι που δεν θα τρώνε κρέας , θα τρώνε απλά φυτικά τρόφιμα , θα ντύνονται με φθηνά υφάσματα , θα κατοικούν σε σπίτια χωρίς περιτ τές πολυτέλειες ( σε κοινόβια μάλλον , σαν τα σημερινά μοναστήρια ) και όλος ο λαός θα τους θαυμάζει "Μα πώς μπορούν και ζούν τόσο ασκητικά !" .
Έχοντας τέτοιο φωτεινό παράδειγμα απο τους ηγέτες , όλοι οι κυβερνώμενοι , απο φιλοτιμία ορμώμενοι , θα προσπαθούν να τους μιμηθούν και θα θέλουν μόνο απο αυτούς να κυβερνώνται και απο κανέναν άλλον !

------------------------------------------------------------
29-2-2016
Οι επιστήμονες δημιούργησαν τα όπλα αλλά οι τραπεζίτες τα χρησιμοποίησαν για να αυξήσουν τον πλούτο τους .
Οι επιστήμονες δημιούργησαν τις ψηφιακές μηχανές αλλά οι τραπεζίτες τις χρησιμοποίησαν για να μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις και τα εισοδήματα του καθενός .
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τις μηχανές εσωτερικής καύσης , τα πλαστικά , τα εμβόλια , τα αντιβιοτικά κλπ αλλά οι τραπεζίτες τα χρησιμοποίησαν με τρόπο ώστε να βλάψουν τον πολύ κόσμο και να πλουτίσουν οι ίδιοι .

Εως πότε οι επιστήμονες θα παραδίδουν στους τραπεζίτες τις ανακαλύψεις τους ; ( αμειβόμενοι με ψίχουλα )

Οι επιστήμονες δεν θα έπρεπε να επαναστατήσουν πρώτοι κατά της παγκόσμιας κυβέρνησης των τραπεζιτών ;

Ποιός είναι αρμόδιος να κάνει κάτι τέτοιο ; Ο απλός λαός ; Ο οδηγός του λεωφορείου ; Ο περιπτεράς , Ο σουβλατζής ;

Οι επιστήμονες έπρεπε να προτείνουν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ .

Η ιδέα μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων ( και το αντίστοιχο οικονομικό δόγμα ) ξεκίνησε μέσα απο τον χώρο των Επιστημόνων . Αλλά όχι απο διάσημους και αναγνωρίσιμους Επιστήμονες . Δυστυχώς αυτοί που θα έπρεπε να είναι πρωτοπόροι είναι ουραγοί .

-------------------------------------------------


27-2-2016

Υπάρχει κάτι στο οποίο να ΠΕΤΥΧΕ η παρούσα κυβέρνηση των τραπεζιτών ;

Υπερπληθυσμός
Πείνα
Αρρώστειες
Πόλεμοι
Ρύπανση περιβάλλοντος

ΟΛΑ αυτά τα προβλήματα και τα ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ και τα ΔΙΟΓΚΩΣΕ η κυβέρνηση των τραπεζιτών .

Επομένως ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ !!!

Γιατί την ακολουθάτε και την υπακούτε ; ( απευθύνω το ερώτημα σε μασόνους , ροταριανούς κλπ ) .
Αφού το βλέπετε οτι ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ . Δεν σας εγγυάται τίποτα . Όταν δηλώσατε υποταγή σας είπε οτι η χώρα σας προοριζόταν να γίνει σκουπιδότοπος ; Όχι βέβαια ! Σας είπε οτι τα παιδιά σας θα κινδύνευαν κάθε φορά που θα έβγαιναν απο το σπίτι ; Σας είπε οτι δεν θα τολμάτε να βγαίνετε σε ερημική τοποθεσία την νύχτα ; Οχι βέβαια !
Τί σας πρόσφερε λοιπόν ; Μόνο χρήματα ; Να το βράσω το χρήμα αν δεν έχω ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ !
Κάθεστε και υπακούτε ,πανεπιστημιακοί , αξιωματικοί , δικαστικοί , επιχειρηματίες ...
Αίμα δεν κυλά στις φλέβες σας ; Σηκώστε ανάστημα και ξεσκίστε τους !

Η αποτυχία τους δεν διορθώνεται . Ξεκινά απο το γεγονός οτι δεν είναι ικανοί για τίποτα .
Δεν έχουν ικανότητα πολεμιστή
Δεν έχουν ικανότητα επιστήμονα
Δεν έχουν ικανότητα επιχειρηματία . Απλώς κληρονόμησαν απο τον μπαμπάκα μια γερή περιουσία που δεν ξέρουν πώς να την διαχειρισθούν .
------------------------------------------------------------------------


(γράφτηκε  επ'  ευκαιρία  των  κινητοποιήσεων  των  αγροτών  στις  αρχές  του  2016 )

Συμπολίτη
η χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό εξ' αιτίας των κινητοποιήσεων των αγροτών . Καλές οι κινητοποιήσεις εναντίον της φορομπηχτικής κυβέρνησης . Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε οτι η κυβέρνηση είναι μικροϋπαλληλάκι μιας παγκόσμιας κυβέρνησης τραπεζιτών ( η λεγόμενη Νέα Τάξη ) . Και αν πέσει αυτή η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση είναι υπαλληλάκι της ίδιας παγκόσμιας κυβέρνησης . Ακόμη και αν κατορθώσουμε να εκλέξουμε μια τελείως τίμια κυβέρνηση στην Ελλάδα , η Νέα Τάξη παραμένει ακμαία στην πραγματική φωλιά της ( Λονδίνο και Ν. Υόρκη ) όπου έχει όλες τις τράπεζές της και τα αεροπλανοφόρα και τα εξελιγμένα μαχητικά αεροσκάφη και τις οβίδες και τα πυρηνικά . Θα μπορεί να δημιουργεί πουλημένα κόμματα ή να μας βομβαρδίζει επ' άπειρον .
Επομένως η σωτηρία για εμάς θα έρθει μόνο εάν γκρεμίσουμε την παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών .

Αυτή η κυβέρνηση των τραπεζιτών βασίζεται σε μια οικονομική φιλοσοφία που λέει "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ή ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΤΩΧΟΣ" .
Μια αντίπαλη Παγκόσμια Κυβέρνηση υπάρχει ήδη .
Το οικονομικό δόγμα της νέας αυτής Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΙΟ" .
Αυτή είναι μια απλή ιδέα που κατατέθηκε πρώτα απο τον φιλόσοφο Θαλή και επανέλαβε ο Πλάτων . Η λογική είναι απλή : Αν εσύ έχεις χίλα στρέμματα χωράφια , γύρω στα 200 άτομα θα πρέπει να έχουν μηδέν στρέμματα . Εάν εσύ είσαι υπερβολικά πλούσιος θα μπορείς να λαδώνεις πολιτικούς , δικαστές , αστυνομικούς και να κάνεις ό,τι θέλεις .
Ο κανών ζωής των μελών αυτής της νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι "ΝΑ ΑΦΗΣΩ , ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ , ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ"  (*)    . Γι' αυτό ονομάζουμε αυτούς τους ανθρώπους "Φιλοσόφους" για να τους διαχωρίσουμε απο τους τραπεζίτες που έχουν σαν κανόνα ζωής το "ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ !" .

Μιλάμε λοιπόν για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων . Πολλούς αιώνες πρίν ο Πάτων το είχε πεί οτι η ανθρωπότητα θα ευτυχήσει μόνον όταν κυβερνήσουν οι Φιλόσοφοι . Τότε η ανθρωπότητα δεν έδωσε σημασία σε αυτά τα λόγια . Σήμερα όμως ( μετά απο τόσους αιώνες διακυβέρνησης απο μή φιλοσόφους ) γίνεται φανερό οτι εάν δεν πραγματοποιηθεί αυτό που είπε ο Πλάτων , η ανθρωπότητα βαδίζει προς τον σίγουρο όλεθρο .

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων ; Όποιος αποδέχεται το οικονομικό δόγμα του Θαλή και του Πλάτωνα μπορεί να εισέλθει στην πυραμίδα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων . Το πόσο ψηλά θα φθάσει εξαρτάται απο τα υπόλοιπα προσόντα του .
Πυθαγόρας Πυθαγορίδης
21-1-2016

Τί  θα  πεί   "ΝΑ  ΚΑΝΩ  ΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ;    ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ;"
Ας   φαντασθούμε   οτι  ο  πλανήτης    είχε  τον  ανθρώπινο  πληθυσμό  της  εποχής  του  Αγαμέμνονα .  Οτι  είχε   στην  θάλασσα   τον  πλούτο  ζωής  που    υπήρχε  τον  καιρό  του  Αγαμέμνονα (  ούτε  οι  φάλαινες   αποδεκατισμένες  ούτε  τα   ψάρια  στο  όριο  εξαφάνισης ) .  Ας  υποθέσουμε  οτι  οι  ρυπαντές   σε  αέρα ,   νερό  και  έδαφος  ήταν  όπως  τον  καιρό  του  Αγαμέμνονα  (  μηδενικοί  )  .  Ας  υποθέσουμε  οτι  τα  δάση   του  Αμαζονίου  ,  του  Γάγγη  ,  του  Ινδού  ,  του  Κίτρινου   Ποταμού   ήταν  όπως  8000   χρόνια  πρίν .  Ας  υποθέσουμε   οτι  το  ποσόν   της    συσσωρευμένης  γνώσης  ήταν  όπως  το  σημερινό   ή  και  μεγαλύτερο .  Ας  υποθέσουμε   οτι  στην  ανθρώπινη  κοινωνία   υπήρχε  αξιοκρατία  :  Αυτός  που  βάζει  το  συμφέρον  της   κοινωνίας  πάνω  απο  το  ατομικό  ,  να  είναι  ο  κυβερνήτης .  Αυτός  που  νοιάζεται  μόνο  για  τον  εαυτούλη  του  να  είναι  ο  κυβερνώμενος .  ΑΥΤΟΣ  ο  πλανήτης    δεν  θα  ήταν  ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ  απο  τον  σημερινό  ; 

Φαντάζομαι  οτι  όλοι  θα   πούν  οτι  αυτός  ο  πλανήτης  που  περιέγραψα   είναι  καλύτερος  .
Αν  θέλουμε  να  το  πούμε   με  πιο  επιστημονικά   λόγια ,  θα  πούμε  οτι   ο πλανήτης   γίνεται  καλύτερος   όσο  αυξάνει   η  ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ  (  ο  συνολικός  αριθμός  φυτών   και  ζώων  )   και  παράλληλα   αυξάνει   και  το  ποσόν  της  συσσωρευμένης  γνώσης  στην  ανθρώπινη  κοινωνία .  Αυτή  η  κοινωνία  που  κατορθώνει  και  τα  δύο    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ   ,  λέγεται  ΥΓΙΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ . 
Η  σημερινή  δεν  είναι  καθόλου  υγιής  διότι    αυξάνει  το  ποσόν  της  γνώσης  (  μάλλον  με  βραδύ  ρυθμό  θα  έλεγα )   ενώ  ΜΕΙΩΝΕΙ  την  βιοποικιλότητα .

Αν  θέλουμε να   το  πούμε  ακόμη   πιο  επιστημονικά  ,  θα   έλεγα  οτι   ο   πλανήτης  γίνεται  καλύτερος   όσο    ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ  Η  ΕΝΤΡΟΠΙΑ  ΤΟΥ 

---------------------------------------------------------------------

Θα ρωτήσουν κάποιοι " ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ/ΘΡΑΣΟΣ ;"

Απαντούμε :

Απο το 2009 που η κρίση ήρθε στην χώρα περιμέναμε . Περιμέναμε μήπως κάποιος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ σηκώσει την σημαία του αγώνα . Μήπως φέρει νέες ιδέες .
Κανείς . Σαν κότες όλοι κούρνιασαν στο κοτέτσι .

Περιμέναμε μήπως κάποιος ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ σηκώσει την σημαία του αγώνα . Μήπως τηρήσει τον όρκο του .
Ελάχιστοι ( μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ) τον τηρούν και αγωνίζονται .

Περιμέναμε μήπως κάποιος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , κάποιος ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ , κάποιος ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ , κάποιος ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ θυμηθεί το Σύνταγμα και το άρθρο 120 .
Κανείς δεν κουνήθηκε .

Περιμέναμε μήπως κάποιος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ τιμήσει το λειτούργημά του . Ελάχιστοι (και αυτοί μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ) φαίνονται να αρθρώνουν λόγο .

Περιμέναμε μήπως κάποιος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ , φωστήρας , σοφός , καταθέσει καμμιά νέα ιδέα και μας αφήσει άφωνους .
Κανείς . Είναι πολύ απασχολημένοι με άλλα θέματα .

Περιμέναμε μήπως κάποιος Έλλην ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , διάσημος , ξακουστός , βαρύγδουπος , προβεβλημένος , κάνει κάτι τολμηρό .
Κανείς . Νεκρική σιγή .

"Η χώρα κατάντησε απέραντο νεκροταφείο " θα έλεγε κάποιος άλλος "σωτήρας" αν ζούσε .

Περιμέναμε λοιπόν πολύ . Ώσπου η υπομονή μας τέλειωσε . Όταν όλοι αυτοακυρώθηκαν με την σιωπή τους ήρθε η δική μας σειρά να μιλήσουμε .
Ας μην μας κατηγορήσει λοιπόν κανείς ( απο τους προαναφερθέντες ) για έπαρση . Κύριοι , είχατε έξη ολόκληρα χρόνια για να δείξετε οτι έχετε ανάστημα . Έξη ολόκληρα χρόνια η Παγκόσμια Κυβέρνηση των Τραπεζιτών αλέθει κοινωνίες ολόκληρες και εσείς δεν καταθέσατε εναλλακτική πρόταση .
Εμείς είχαμε το θάρρος να καταθέσουμε μια βασική ιδέα ( κατανοητή απο τον καθένα ) και να θεμελιώσουμε πάνω της μια ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ . Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Τραπεζιτών δεν παίζει πλέον σε άδειο γήπεδο . ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ !

---------------------------------------------------

Κάποιοι ίσως πούν οτι το δόγμα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων ( όχι στην ακραία φτώχεια και στον ακραίο πλούτο ) το είπε πρώτος ο Μαρξισμός . Επομένως δεν κομίζουμε κάτι νέο . Ούτε χρειαζόμαστε Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων . Έχουμε την Σοσιαλιστική Διεθνή !

Κι όμως δεν είναι έτσι . Αντιγράφω απο την
http://lofos.info/pythas/plato-politeia.html


Ο Πλάτων , διάσπαρτα μέσα στο έργο του , μας δίνει τα 8 μυστικά για μια κοινωνία ευτυχισμένη τόσο όσο χρειάζεται για να είναι αιώνια ακμαία χωρίς να κατρακυλά στην κραιπάλη και στην παρακμή ( διότι έχουμε αλληλοσυγκρουόμενες επιθυμίες και η ικανοποίηση ΟΛΩΝ των επιθυμιών μας οδηγεί στην φθορά ) :

1) Όριο και στην φτώχεια και στον πλούτο . Θέλεις να ζείς αξιοπρεπώς και να εξασφαλίζεις τα απολύτως αναγκαία χωρίς κόπο και άγχος ; Λοιπόν θα χρειαστεί να θυσιάσεις ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ . Ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος θα γίνει ποτέ πλουσιότερος απο τον μέσο όρο . Λογική και απαραίτητη θυσία . Διότι για να γίνεις εσύ πλούσιος ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ! Ή αν γίνεις υπερβολικά πλούσιος θα αρχίσεις ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΙΣ δικαστές και πολιτικούς !
Αυτό είναι το θεμέλιο του κομμουνισμού-σοσιαλισμού . Οι κομμουνιστές "ξεχνούν" ποιός το έθεσε πρώτος ! Αιματοκύλισαν τον κόσμο για το ΕΝΑ μυστικό και "ξέχασαν" τα υπόλοιπα επτά !

Τα υπόλοιπα επτά θα τα βρείτε στην
http://lofos.info/pythas/plato-politeia.html

( εδάφιο "ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" )

-----------------------------------------------------------

Με έκπληξη διαπιστώνω οτι αρκετοί επιθυμούν να διατηρηθεί το δόγμα των τραπεζιτών "Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ" .
Ίσως θέλουν να εξαλειφθεί η ακραία φτώχεια αλλά να διατηρηθεί η ελπίδα του ακραίου πλούτου . Αναρωτιέμαι όμως πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ακραίος πλούτος αν δεν υπάρχουν ακραία φτωχοί ;;;;;

Παραθέτω επι τούτου ένα απόσπασμα απο την http://lofos.info/pythas/tie-agatha.html

Ας δούμε τώρα τον πλούτο που δημιουργήθηκε όχι απο ιδιαίτερη εργατικότητα αλλά απο κάποιο ταλέντο . Κάπου έχει γραφτεί οτι Νιάρχος ( της δεκαετίας του '50 ) είχε το ταλέντο να προβλέπει τί θα συμβεί την επόμενη μέρα στο χρηματιστήριο . Ε, και λοιπόν ; Είναι λόγος αυτός για να τον ανταμείψει η κοινωνία τόσο πλουσιοπάροχα ; Έχω δεί στο τσίρκο ανθρώπους να κάνουν απίθανα πράγματα . Γιατί να μην ανταμείψει η κοινωνία πλουσιοπάροχα ΑΥΤΑ τα ταλέντα ;
Κάποιοι λένε οτι καλώς η κοινωνία δίνει την ελπίδα του υπερβολικού πλούτου . Αυτή η ελπίδα παρακινεί ανθρώπους να παράγουν χρήσιμα προϊόντα ( πχ Bill Gates και Steve Jobs ) . Για να δούμε όμως τα πράγματα ψύχραιμα : Τί μας έδωσε ο Μπίλ Γκέϊτς ; Τα WINDOWS . Ένα λειτουργικό σύστημα που δεν είναι και απο τα καλύτερα που υπάρχουν . Το ταλέντο του Γκέϊτς ήταν οτι με έξυπνες κινήσεις ανάγκασε όλους να δημιουργούν προγράμματα συμβατά με WINDOWS . Αν δεν υπήρχε ο Γκέϊτς Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ! Ίσως και καλύτερο απο τα WINDOWS .
Κάπου άκουσα για ένα επιχειρηματικό ταλέντο που ξεκίνησε σαν ανειδίκευτος εργάτης και σε λίγα χρόνια είχε δικό του εργοστάσιο αλουμινοκατασκευών . Δηλαδή οδήγησε σε πτώχευση ( και ανεργία ) πέντε μικροεπιχειρηματίες και πρέπει να του πούμε "μπράβο" ! Δηλαδή αν δεν υπήρχε το "ταλέντο" αυτό δεν θα είχαμε αλουμινένια κουφώματα ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ! θα τα αγοράζαμε απο πέντε μικρά μαγαζιά .
Δηλαδή η ανθρωπότητα ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ υποσχόμενη υπερβολικό πλούτο .
Αν δεν υπήρχε ο Steve Jobs τί θα στερούνταν η ανθρωπότητα ; Δεν θα είχαμε το iPod . Σιγά το πράγμα !!! Κάποιος άλλος θα το επινοούσε με καθυστέρηση 5 ετών . Όπως αν δεν υπήρχε ο Αϊνστάϊν κάποιος άλλος θα σκεφτόταν την Θεωρία της Σχετικότητας .
Ποιοί ήταν αυτοί που πραγματικά ωφέλησαν την ανθρωπότητα ; Ο Θαλής , ο Πλάτων , ο Ερατοσθένης , ο Αρχιμήδης , ο Ευκλείδης , ο Πραξιτέλης , ο Νεύτων , ο Γαλιλαίος , ο Κέπλερ , ο Ιπποκράτης , ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και χιλιάδες άλλοι επιστήμονες , φιλόσοφοι και καλλιτέχνες . ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ !
Αυτός που έχει μεράκι για δημιουργία θα δημιουργήσει έστω και δωρεάν . Δώστου το φαϊ της ημέρας και απάλλαξέ τον απο σκοτούρες . Αυτά του είναι αρκετά .
Λοιπόν ας απαλλαγούμε απο τον μύθο του "καλού πλούτου" . Το ανήσυχο πνεύμα θα δημιουργήσει χωρίς να ζητά πλούτο ενώ ο υπερβολικός πλούτος θα βάλει πονηρές σκέψεις στον κάτοχο ( "Να λαδώσω αστυνομικούς , δικαστικούς και πολιτικούς για να αποκτήσω περισσότερα" ) . Ο ακραίος πλούτος λοιπόν είναι ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Ας το θυμούνται αυτό όλοι . ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ . ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ !

---------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
(γράφτηκε  επ'  ευκαιρία  των  κινητοποιήσεων  των  αγροτών  στις  αρχές  του  2016 )

Φίλοι αγρότες
Η κυβέρνηση δεν ανησυχεί απο τις κινητοποιήσεις σας . Μόλις οι αποκλεισμοί δυναμώσουν θα λείψουν αγαθά απο τις πολεις και θα στραφεί η κοινωνία εναντίον σας . Τον Μάρτιο θα αρχίσουν οι αγροτικές εργασίες και κανένας αγρότης δεν θα μείνει στα μπλόκα .

Αν θέλετε να νικήσετε ιδού τί θα κάνετε :

Τον Μάρτιο ΜΗΝ ΣΠΕΙΡΕΤΕ κτηνοτροφικά φυτά ( τριφύλλι , καλαμπόκι ) ούτε βαμβάκι . Σπείρτε κάτι που να τρώγεται απο τον άνθρωπο και να μην χαλά εύκολα ( σιτάρι , κριθάρι , φασόλια , φακές , ρεβύθια ) .

Τί πετυχαίνετε με αυτό :

Τα οπωροκηπευτικά δεν μπορείτε να τα αποθηκεύσετε . Τα μοσχάρια όταν μεγαλώσουν δεν μπορείτε να τα κρατάτε άλλο . Είστε αναγκασμένοι να πουλήσετε όσο-όσο .
Με το σιτάρι και τα φασόλια όμως δεν μπορεί να σας εκβιάσει κανένας έμπορος . Κρατείστε τα φασόλια στην αποθήκη . Δεν χαλάνε . Για εσάς θα έχετε τροφή . Οι εταιρείες κρέατος και γάλακτος όμως (συνήθως είναι φιλικές με την κυβέρνηση και εχθρικές προς τους αγρότες ) θα πανικοβληθούν . Θα δούν οτι δεν σπάρθηκε κτηνοτροφικό φυτό επομένως σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχει κρέας και γάλα προς πώληση . Οι εργαζόμενοι στις εταιρείες αυτές θα κατέβουν στους δρόμους και θα φωνάζουν εναντίον της κυβέρνησης ( αφού βλέπουν οτι σε λίγο καιρό δεν θα έχουν δουλειά ) .
Η έλλειψη τροφής στις πόλεις θα αναγκάσει τους πεινασμένους τραπεζίτες να σας παρακαλάνε για λίγο σιτάρι . Θα το πληρώνουν πενήντα ευρώ το κιλό . Θα ξεχρεώσετε όλα τα χρέη με την μισή σοδειά της χρονιάς !

Οι κτηνοτρόφοι να σφάξουν τα ζώα και να ανταλλάξουν το κρέας με το σιτάρι των γεωργών . Χωρίς να μεσολαβήσει χρήμα .
Καλέστε απο τις πόλεις τους φίλους και συγγενείς να έρθουν στο χωριό και να δουλέψουν στα χωράφια σας .

Εάν δεχτείτε σαν συντονιστή την Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων , τότε μαζί με εσάς θα κατέβουν στον δρόμο και όλοι οι υπόλοιποι δυσαρεστημένοι ( διανοούμενοι , ελεύθεροι επαγγελματίες , φορτηγατζήδες , ταξιτζήδες κλπ ) . Κρατάτε στο χέρι σας το πιό πολύτιμο αγαθό : ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ . Ανώτερο και απο χρυσάφι και ασήμι και όλα τα άλλα . Μπορείτε να ρίξετε την παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών σαν να ήταν χάρινος πύργος !

-----------------------------------------------------------------

(γράφτηκε  επ'  ευκαιρία  των  κινητοποιήσεων  των  αγροτών  στις  αρχές  του  2016 )

Καλές και άγιες οι κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά : Σήμερα κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες . Αύριο κλείνουν την εθνική οδό οι φορτηγατζήδες . Μεθαύριο μπλοκάρουν το υπουργείο οι καθαρίστριες ...
Αυτά είναι ερασιτεχνισμοί και ντουφεκιές στον αέρα .
Για να επιτύχει μια επανάσταση πρέπει να υπακούει στους στοιχειώδεις κανόνες :

1) Όλοι οι δυσαρεστημένοι υπακούουν στο ΙΔΙΟ αρχηγείο και χτυπούν όλοι ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ .

2) Πρώτα κάνουν ιδεολογικό πόλεμο . Ανατρέπουν τα επιχειρήματα των νεοταξιτών . Αποκτούν οπαδούς σε όλο τον λαό και στον στρατό . Αν γίνει σωστά αυτό το βήμα δεν θα χρειαστεί επόμενο . Η κατοχική κυβέρνηση θα πέσει με ένα φύσημα .

Γι' αυτό χρειάζεται μια καινούργια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . Παγκόσμια φυσικά διότι εδώ πολεμάμε μια αντίπαλη κυβέρνηση που είναι επίσης παγκόσμια .
Αυτοί που αισθάνθηκαν οτι έχουν δυνατά ιδεολογικά όπλα πήραν την πρωτοβουλία να σχηματίσουν αυτή την κυβέρνηση με το "έτσι θέλω" . Δεν γινόταν αλλιώς . Σε συνθήκες κατοχής δεν μπορείς να μιλήσεις μέσω των ΜΜΕ στον κόσμο και να καλέσεις σε συνέδρια . Δεν σου επιτρέπουν να συλλέξεις και να χειριστείς χρηματοδοτήσεις .
Αυτά μπορούν να γίνουν αργότερα , αφού δυναμώσει η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων .

---------------------------------------------------------------------------


Επικοινωνία    :    pitago99@gmail.com   

 
 Αρχική  σελίδα :               
http://lofos.info/pythas/index.html 

-------------------------------------------------------------------------
Προς  τον  υπάλληλο   που   ελέγχει  τις  ιστοσελίδες   και  τις  "καρφώνει"    στα  αφεντικά  :

  ΕΣΥ   ποιά  Παγκόσμια   Κυβέρνηση  θα  υπηρετήσεις  ;